Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar nerelerdesiniz bakalım? Hafta sonu eşlerle keyf var herhalde benim herif saat 2 den bu yana yok arkadaşının düğününe gitti gece kaçta gelirse artık
2 den beri yok mu gelince yol bi güzel biz de ayriyiz ben biraktim geldim ama özlüyorum . Sen nasılsın canım kocası yanında olmayanlar buraya ☺

Senin de mi düşük. Vardı canım hiç Hatırlamadim haklisiniz tabi temkinli olmakta bebis olmadan sitin arayı bebis zaten gircek araya cünlü ☺

Kızlar nerelerdesiniz bakalım? Hafta sonu eşlerle keyf var herhalde benim herif saat 2 den bu yana yok arkadaşının düğününe gitti gece kaçta gelirse artık
Aynen hafta sonu öyle oluyor ama ben burdayım devamlı okuyorum yazılanları ama ben yazınca kimse ilgilenmiyor yazmıyor o yüzden sessiz takılma kararı aldım

2 den beri yok mu gelince yol bi güzel biz de ayriyiz ben biraktim geldim ama özlüyorum . Sen nasılsın canım kocası yanında olmayanlar buraya ☺
Yolsam ne canim hayırlısıyla bir dogursam tinlamayacagim bugün yarım saat ağladım bırakıp gitti diye tmm gitsin de erken gitmesine ne gerek vardı neyse yolda imiş çay koy diye aradı

Zaten aklım evde bebis hazirliklari yapilacak ya pek hevesliyim :)
İnsan nasıl zevk alıyor hazırlık yaparken :) bende hastane çantamızı hazırladım bugün bir kaç eksik var yarın onları da alıp bekleyişe geçeceğim çarşamba da annemler geliyor çarşamba kontrol var bakalım neler bekliyor bizi :)

Yolsam ne canim hayırlısıyla bir dogursam tinlamayacagim bugün yarım saat ağladım bırakıp gitti diye tmm gitsin de erken gitmesine ne gerek vardı neyse yolda imiş çay koy diye aradı
Bu aglaklik bu aylarda mi basliyo ben de oyleyim bi tuhaf haller.. neyse hadi karşılamak eşini muhabbetiniz bol olsun kuzum

Olur mu canim yaz sende sürekli sessiz okuyuculardan olma :)
Valla hep yazıyodum canım hatta dün çok önemli güzel gelişmeler oldu. heyecanla mutluluğumu paylaşayım dedim döşedim resmen buraya bi sayfa yazdım ama baktım kimse sallamıyo dedim sessiz takılayım en iyisi :)

Kızlar patir patir doğuruyor onlari gördükce ne gevsek insanim diye kızıyorum kendime gerci herşey tamamda yikama paklama hicbirsey yapilmamis

Ah canım başlarda olur öyle zamanla tanıdıkça herkes yazar sen yine de ısrarla daha çok yaz hatta :)

aa ilginçmiş aman bi tane olsun allahın izniyle hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil ....maşallah bayağı iyiymiş eşini n sonuclarıda seninkilerde bize doktor bebek işi zar atmaya benzer iki tarafında 6 atması lazım bebek için hadi rast gele benim eşimin bi ayda nasıl olduysa 70 milyondan 17 e düştü yine de iyi sorun yok dediler demekki 15 milyona kadar sıkıntı görmüyolar ondan....hakkımızda hayırlısı olsun

Aynen kız erkek önemli değil. Sağlıklı olsun yeter. Dün inanılmaz sancı vardı sağ tarafımda çatladı heralde yumurta. Hayırlısı artık biz üzerimize düşeni yaptık gerisi Allaha kaldı :) Hiç değilse sorun olmadığını biliyoruz içimiz rahat.

gunaydin mutlu pazarlar kizlarrr guzel bir telenonla uyandim bugun gelinim hamileydi doguruyo suan HALA oluyorum Allah hepimizi bir avazda kurtarsin hala olmak farkli bir duyguymus cok heycanliyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…