Evet yaFındık toplamada mi daha canim? Allah kavustursun
2 den beri yok mu gelince yol bi güzelKızlar nerelerdesiniz bakalım? Hafta sonu eşlerle keyf var herhalde benim herif saat 2 den bu yana yok arkadaşının düğününe gitti gece kaçta gelirse artık
Senin de mi düşük. Vardı canım hiç Hatırlamadim haklisiniz tabi temkinli olmakta bebis olmadan sitin arayı bebis zaten gircek araya cünlü ☺E bi onu dmemisler ama
Canim benm ilki dusunce bunda korktuk ama 12. Haftada basladik Yeniden.. Taa kibi ayoncesine kadar da haftada bikac kez seklinde devam ediyoduk ama esim bsey olcak diye korkmaya baslayinca bi tadi kalmadi bende bi sure ustune gitmed m ama sonra tamamen el etek cekti normal ilgi de azaldi
Aynen hafta sonu öyle oluyor ama ben burdayım devamlı okuyorum yazılanları ama ben yazınca kimse ilgilenmiyor yazmıyor o yüzden sessiz takılma kararı aldımKızlar nerelerdesiniz bakalım? Hafta sonu eşlerle keyf var herhalde benim herif saat 2 den bu yana yok arkadaşının düğününe gitti gece kaçta gelirse artık
Hele kavusalim birakmam bi daha2 den beri yok mu gelince yol bi güzelbiz de ayriyiz ben biraktim geldim ama özlüyorum . Sen nasılsın canım kocası yanında olmayanlar buraya ☺
Aynen canim annede de duran insanın evi gibisi yok iyi hadi yarın geliyormuş gözün aydın :)Evet yatamam annemdeyim ama evini de özlüyor insan yarın gelecek Allah'ın izniyle evimize dönüyoz :)
Yolsam ne canim hayırlısıyla bir dogursam tinlamayacagim bugün yarım saat ağladım bırakıp gitti diye tmm gitsin de erken gitmesine ne gerek vardı2 den beri yok mu gelince yol bi güzelbiz de ayriyiz ben biraktim geldim ama özlüyorum . Sen nasılsın canım kocası yanında olmayanlar buraya ☺
Olur mu canim yaz sende sürekli sessiz okuyuculardan olma :)Aynen hafta sonu öyle oluyor ama ben burdayım devamlı okuyorum yazılanları ama ben yazınca kimse ilgilenmiyor yazmıyor o yüzden sessiz takılma kararı aldım
Zaten aklım evde bebis hazirliklari yapilacak ya pek hevesliyim :)Aynen canim annede de duran insanın evi gibisi yok iyi hadi yarın geliyormuş gözün aydın :)
İnsan nasıl zevk alıyor hazırlık yaparken :) bende hastane çantamızı hazırladım bugün bir kaç eksik var yarın onları da alıp bekleyişe geçeceğim çarşamba da annemler geliyor çarşamba kontrol var bakalım neler bekliyor bizi :)Zaten aklım evde bebis hazirliklari yapilacak ya pek hevesliyim :)
Bu aglaklik bu aylarda mi basliyoYolsam ne canim hayırlısıyla bir dogursam tinlamayacagim bugün yarım saat ağladım bırakıp gitti diye tmm gitsin de erken gitmesine ne gerek vardıneyse yolda imiş çay koy diye aradı
Valla hep yazıyodum canım hatta dün çok önemli güzel gelişmeler oldu. heyecanla mutluluğumu paylaşayım dedim döşedim resmen buraya bi sayfa yazdım ama baktım kimse sallamıyo dedim sessiz takılayım en iyisi :)Olur mu canim yaz sende sürekli sessiz okuyuculardan olma :)
İnsan nasıl zevk alıyor hazırlık yaparken :) bende hastane çantamızı hazırladım bugün bir kaç eksik var yarın onları da alıp bekleyişe geçeceğim çarşamba da annemler geliyor çarşamba kontrol var bakalım neler bekliyor bizi :)
Ah canım başlarda olur öyle zamanla tanıdıkça herkes yazar sen yine de ısrarla daha çok yaz hatta :)Valla hep yazıyodum canım hatta dün çok önemli güzel gelişmeler oldu. heyecanla mutluluğumu paylaşayım dedim döşedim resmen buraya bi sayfa yazdım ama baktım kimse sallamıyo dedim sessiz takılayım en iyisi :)
Ütü işi zor geliyor canim bu sıcaklarda allah kolaylık versinKızlar patir patir doğuruyor onlari gördükce ne gevsek insanim diye kızıyorum kendime gerci herşey tamamda yikama paklama hicbirsey yapilmamis
Artik Vantilatör eşliğinde yapcaz bakalımÜtü işi zor geliyor canim bu sıcaklarda allah kolaylık versin
aa ilginçmiş aman bi tane olsun allahın izniyle hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil ....maşallah bayağı iyiymiş eşini n sonuclarıda seninkilerde bize doktor bebek işi zar atmaya benzer iki tarafında 6 atması lazım bebek için hadi rast geleKızlar bugün yumurta takibine gittim. Tekrar gitmiycem çünkü kocaman ve çok kaliteli bir yumurtam vardı çatlamaya yaklaşmış. Doktor çok güzel süper dedi çok tatlı bir doktorum var odada adete çoştuk eşim içerdeki sesleri duymuş kutlama yaptık adeta :) rezervlerimde çok iyimiş . Erken yumurtluyorsun sen dedi. Bugün yarın pazar çalışın dedi. Eşimde sipermiogram yaptırmıştı dün. Normal sınırı 20 milyondan 15 milyona düştü erkeklerde kısırlık çok artı ve eşinin 107 milyon inanılır gibi değil çok yüksek dedi. Dedim sigara yok içki yok sağlıklı beslenme demekki faydası var :) size aşılama tüp bebek kesinlikle yapılmaz çok iyi zaten gençsinizde dedi. Akıntıdan sağ tarafımın sancısından anlıyordum yumurtlama zamanımı doktorda baktı sağ taraftaki büyümüş dedi. Çok iyi takip ediyorsun sen zaten zamanını iyi anlamışsın böyle devam dedi :) He bide bu akşam hamile kalırsan kız olur dedi. Eşim dün test verdiği için 2 gün bekleyince erkek 1 gün bekleyince kız olurmuş kesin bilgi yayalımHayırlısı artık dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize sevinçten uçtuk bugün inşallah bebişte gelir daha çok seviniriz. çok öpüyorum hepinizi...
Olsun canım gerek yok sağol :)Ah canım başlarda olur öyle zamanla tanıdıkça herkes yazar sen yine de ısrarla daha çok yaz hatta :)
Aynen kız erkek önemli değil. Sağlıklı olsun yeter. Dün inanılmaz sancı vardı sağ tarafımda çatladı heralde yumurta. Hayırlısı artık biz üzerimize düşeni yaptık gerisi Allaha kaldı :) Hiç değilse sorun olmadığını biliyoruz içimiz rahat.aa ilginçmiş aman bi tane olsun allahın izniyle hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil ....maşallah bayağı iyiymiş eşini n sonuclarıda seninkilerde bize doktor bebek işi zar atmaya benzer iki tarafında 6 atması lazım bebek için hadi rast gelebenim eşimin bi ayda nasıl olduysa 70 milyondan 17 e düştü yine de iyi sorun yok dediler demekki 15 milyona kadar sıkıntı görmüyolar ondan....hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?