Allah kabul etsin canım ağzına sağlık. .Bunaltan bir pazar gününden selam olsun canlar nasılsınız iyi misiniz, bebişler nasıl? Biz 19. haftaya girdik
Dün Eyüp sultana gittik ve hepiniz için dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah... Oğlum içinde kurban adadım
Bu arada ilk tekmemi 2 gün önce yedim peş peşe 3 kez vurdu sıpa@betiboop @lulus_k sizde tekmeler ne drurumda
Allaha havale ediyorum tatlım ben uğraşmıyorum onlar gibi kötü düşününce kalp kırınca ben korkuyorum allah versin cezalarını diyorum benden bulmasinbulmasinlarokudum canım bütün olanları ve Allah yardımcın olsun diyorum...Sen gerçekten sabırlıymışsın onlarda bundan faydalanıyorlar...o tarz insanlar için benim edecek lafım yok
Evet eşler erkek istiyor bende kız istedim Allah gönlümdekini verdi doysanda kendi minigine yeğen gibi olmaz sonuçta :)Aaa iyimiş o zaman ne güzel. Eşim erkek çok istiyor. Ben hep kız isterdim ama çevremdeki kız yoğunluğundan artık erkek olsa değişik olucak gibi geliyor. minik yeğenimde kız çünkü ondan da hevesimizi aldık baya :) ay olsunda valla ne olursa olsun çok sevilecek
Evet hala da oldum oglusumuz geldi kız gelinimiz 7 dk doğurdu MAŞALLAH kolay olmuş darısı bize inşallahBacııııım ohh mis gibi dinlenmişsinizdir benim eşimde izinde bizde onla takılıyoruz
Oooo hatun haberler müthiş bak bundan sonra ağzından umutsuz hiçbişey duymayacağım haaa...6 ay içinde senden güzel haberler alıcaz o kesin...çalışmaları sıkı tutun inşallah bu ay gelir bebişin
kuzum üzülme nolur bak vaktinden önce olmayacak...hem eylülde takibe başlayacaksınız onu düşün ve biraz serbest bırak kendini
canım çok geçmiş olsun...bu kasılmalar yalancı olabilir...artık son aylardasın dinlen bol bol kaygılım
gözünüz aydın bacımdarısı başımıza olsun
Allah razı olsun canım desene metemi artık hareketlendi ben daha geç hissetmiştim sonradan şimdi itiyo tekme gibi diil sanki ama müthiş bir duygu dimi mogisim:)Bunaltan bir pazar gününden selam olsun canlar nasılsınız iyi misiniz, bebişler nasıl? Biz 19. haftaya girdik
Dün Eyüp sultana gittik ve hepiniz için dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah... Oğlum içinde kurban adadım
Bu arada ilk tekmemi 2 gün önce yedim peş peşe 3 kez vurdu sıpa@betiboop @lulus_k sizde tekmeler ne drurumda
İNşaallah hatun ama şimdi ne bat belli nede yum.Ne zaman olur onu bilmiyorumsenin o göbüş yakında bebiş göbüşü olacak hatun
Biz yeğenim olduğunda ablama cumhuriyet altını takmıştık. Altın takılır ama büyüklüğü size kalmış tabi. Onun dışında bebek arabasını oto koltuğunu aldık doğumda götürdük. Tüm süslemeleride ben aldım. Onun dışında küvet takımı, hastane çıkışı elbise tulum ayakkabı patik omuz bezine kadar bir sürü şey almıştım. Teyze olmak kolay değil :) Yeğen çok farklı oluyor çok seviyoruz hala da alıyoruz tabi bide oyuncakta eklendi. Birde enişteside çok düşkün yeğenine bizim olursa kıskanır gibime geliyor ama bebekleride çok seviyor :)Kızlar ben şimdi hala oldum ya yegenime ne hediye almam uygun ilk yeğen erkek kardeşten gelen ?
mogiş sen bu morfoloji olayından anlıyo musun kimsecikler bişi yazmadı doktora da gösteremedim merak ta kaldım yawekliyorum balım gazan mübarek olsun
biliyorum canım özelden mesaj attım ona ama fazlada üsteleyip rahatsız etmek istemedim ...müsait olsa geri döner diye düşündüm .....artık mecburen yarına kadar sabredecem başka çarem yok
Canim yeni gördüm sorayım kusura bakma çok bakmıyorum bildirimler e sayfaları sıralı takip ettiğim içinbiliyorum canım özelden mesaj attım ona ama fazlada üsteleyip rahatsız etmek istemedim ...müsait olsa geri döner diye düşündüm .....artık mecburen yarına kadar sabredecem başka çarem yok
Bacııııım ohh mis gibi dinlenmişsinizdir benim eşimde izinde bizde onla takılıyoruz
Oooo hatun haberler müthiş bak bundan sonra ağzından umutsuz hiçbişey duymayacağım haaa...6 ay içinde senden güzel haberler alıcaz o kesin...çalışmaları sıkı tutun inşallah bu ay gelir bebişin
kuzum üzülme nolur bak vaktinden önce olmayacak...hem eylülde takibe başlayacaksınız onu düşün ve biraz serbest bırak kendini
canım çok geçmiş olsun...bu kasılmalar yalancı olabilir...artık son aylardasın dinlen bol bol kaygılım
gözünüz aydın bacımdarısı başımıza olsun
oyy kuzu az kaldı sabır canım...mete iyi teyzesi ellerinden öper...göbüş çok mu çıktı atsana bi fotoevet artık gecmiyo mogamim çok ağırlasmak böyle oluyo sanirim yolda bayırda gören allah yardimcin olsun diyo bende 37 olayım diyorum sen nasılsın metemiz nasil
videoya çekilcek kadar belli miydi kız ayy yerim ben o sıpayı...isim bul şu çocuğa betiiiiiiiiiiiiiiiiiiAllah kabul etsin canım ağzına sağlık. .
Canım bu sabah anneme teyzem ben bişe hissetmiyorum dedim kendini dinle dediler usandım açtım gobus u de baktım tak tak tekme geliyo hemen video ya çektim kaydettim ilk tekmeleri çok güzeldi seninki erken başlamış mete paşa ☺
hey maaşallah nasıl o kadar çabuk olmuş kız var mı bi formülü bu işin...ilk çocuk muydu bi de hareketli miydi hamileliği boyuncaEvet hala da oldum oglusumuz geldi kız gelinimiz 7 dk doğurdu MAŞALLAH kolay olmuş darısı bize inşallah
güzel olmaz mı aahhh Rabbim herkese yaşatsın bu hissi...Eşime dedim tekmelediğini hemen yapıştı karnıma ama sıpa bi daha da vurmadı...sizin bıdıkta iyiden iyiye zıplamaya başlamış deseneAllah razı olsun canım desene metemi artık hareketlendi ben daha geç hissetmiştim sonradan şimdi itiyo tekme gibi diil sanki ama müthiş bir duygu dimi mogisim:)
olsun bitanem canın sağ olsun...düzenin tekrar oturunca gelsin çalışmalar ve minnak bi bebiş...sen düşünme şimdi batı yumu falanİNşaallah hatun ama şimdi ne bat belli nede yum.Ne zaman olur onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?