Beraber Anne Olma Yolunda

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme ------->
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme ------->

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme ------->
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme ------->
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme ------>

EYLÜL BAT

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme

Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme
Friendly8584 ---------> 10 Eylül ------> 17.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

[QUOTE="Mogami, post: 42189254, member

Oooo hatun haberler müthiş bak bundan sonra ağzından umutsuz hiçbişey duymayacağım haaa...6 ay içinde senden güzel haberler alıcaz o kesin...çalışmaları sıkı tutun inşallah bu ay gelir bebişin

İnşallah inşallah... Yoook hiç umutsuz olmadım ki daha 3. deneme bi sorunda yokmuş zamanı gelince olur. Çalışmaları kaçırmıyoruz hiç boş geçmedik hayırlısı artık. Sanırım dün çatladı yumurtam aşırı ağrım oldu bugün geçti ama bugünü değerlendirelim sonrası nasip kısmet. Allah hayırlıysa versin.

Allah kabul etsin canım ağzına sağlık. .
Canım bu sabah anneme teyzem ben bişe hissetmiyorum dedim kendini dinle dediler usandım açtım gobus u de baktım tak tak tekme geliyo hemen video ya çektim kaydettim ilk tekmeleri çok güzeldi seninki erken başlamış mete paşa ☺

okudum canım bütün olanları ve Allah yardımcın olsun diyorum...Sen gerçekten sabırlıymışsın onlarda bundan faydalanıyorlar...o tarz insanlar için benim edecek lafım yok
Allaha havale ediyorum tatlım ben uğraşmıyorum onlar gibi kötü düşününce kalp kırınca ben korkuyorum allah versin cezalarını diyorum benden bulmasinbulmasinlar

Evet eşler erkek istiyor bende kız istedim Allah gönlümdekini verdi doysanda kendi minigine yeğen gibi olmaz sonuçta :)

Evet hala da oldum oglusumuz geldi kız gelinimiz 7 dk doğurdu MAŞALLAH kolay olmuş darısı bize inşallah

Allah razı olsun canım desene metemi artık hareketlendi ben daha geç hissetmiştim sonradan şimdi itiyo tekme gibi diil sanki ama müthiş bir duygu dimi mogisim:)

Kızlar ben şimdi hala oldum ya yegenime ne hediye almam uygun ilk yeğen erkek kardeşten gelen ?

Kızlar ben şimdi hala oldum ya yegenime ne hediye almam uygun ilk yeğen erkek kardeşten gelen ?
Biz yeğenim olduğunda ablama cumhuriyet altını takmıştık. Altın takılır ama büyüklüğü size kalmış tabi. Onun dışında bebek arabasını oto koltuğunu aldık doğumda götürdük. Tüm süslemeleride ben aldım. Onun dışında küvet takımı, hastane çıkışı elbise tulum ayakkabı patik omuz bezine kadar bir sürü şey almıştım. Teyze olmak kolay değil :) Yeğen çok farklı oluyor çok seviyoruz hala da alıyoruz tabi bide oyuncakta eklendi. Birde enişteside çok düşkün yeğenine bizim olursa kıskanır gibime geliyor ama bebekleride çok seviyor :)

biliyorum canım özelden mesaj attım ona ama fazlada üsteleyip rahatsız etmek istemedim ...müsait olsa geri döner diye düşündüm .....artık mecburen yarına kadar sabredecem başka çarem yok
Canim yeni gördüm sorayım kusura bakma çok bakmıyorum bildirimler e sayfaları sıralı takip ettiğim için

evet artık gecmiyo mogamim çok ağırlasmak böyle oluyo sanirim yolda bayırda gören allah yardimcin olsun diyo bende 37 olayım diyorum sen nasılsın metemiz nasil

evet artık gecmiyo mogamim çok ağırlasmak böyle oluyo sanirim yolda bayırda gören allah yardimcin olsun diyo bende 37 olayım diyorum sen nasılsın metemiz nasil
oyy kuzu az kaldı sabır canım...mete iyi teyzesi ellerinden öper...göbüş çok mu çıktı atsana bi foto

videoya çekilcek kadar belli miydi kız ayy yerim ben o sıpayı...isim bul şu çocuğa betiiiiiiiiiiiiiiiiii

Evet hala da oldum oglusumuz geldi kız gelinimiz 7 dk doğurdu MAŞALLAH kolay olmuş darısı bize inşallah
hey maaşallah nasıl o kadar çabuk olmuş kız var mı bi formülü bu işin...ilk çocuk muydu bi de hareketli miydi hamileliği boyunca

Allah razı olsun canım desene metemi artık hareketlendi ben daha geç hissetmiştim sonradan şimdi itiyo tekme gibi diil sanki ama müthiş bir duygu dimi mogisim:)
güzel olmaz mı aahhh Rabbim herkese yaşatsın bu hissi...Eşime dedim tekmelediğini hemen yapıştı karnıma ama sıpa bi daha da vurmadı...sizin bıdıkta iyiden iyiye zıplamaya başlamış desene

İNşaallah hatun ama şimdi ne bat belli nede yum.Ne zaman olur onu bilmiyorum
olsun bitanem canın sağ olsun...düzenin tekrar oturunca gelsin çalışmalar ve minnak bi bebiş...sen düşünme şimdi batı yumu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…