Beraber Anne Olma Yolunda

mogiş sen bu morfoloji olayından anlıyo musun kimsecikler bişi yazmadı doktora da gösteremedim merak ta kaldım yaw :KK43:
kuşum benim anladığım sonuçlarınızda bi terslik yok ama yanıltmak istemem tabi

bak eşimin sonuçlarına baktım şimdi normal değerlerin %60 ın üstünde olması, kusurlu başın %35 in altında, kusurlu gövdenin % 20 nin altında ve kusurlu kuyruğun % 25 in altında olması gerekiyormuş referans değerlerine göre....hatırladığım kadarıyla sizin değerler bu aralıklara göre iyiydi

kuşum benim anladığım sonuçlarınızda bi terslik yok ama yanıltmak istemem tabi

bak eşimin sonuçlarına baktım şimdi normal değerlerin %60 ın üstünde olması, kusurlu başın %35 in altında, kusurlu gövdenin % 20 nin altında ve kusurlu kuyruğun % 25 in altında olması gerekiyormuş referans değerlerine göre....hatırladığım kadarıyla sizin değerler bu aralıklara göre iyiydi
@betiboop sordu eniştesine cok da iyi değil demiş ilaç önermiş bitane de doktorlar yazmıyorki ilaça gerek yok olur olur diyolar acaba reçetesiz kullanılabilir mi

videoya çekilcek kadar belli miydi kız ayy yerim ben o sıpayı...isim bul şu çocuğa betiiiiiiiiiiiiiiiiii:mad:
Canim ben de çok şaşırdım ama evet belirgindi hatta kendim inanmadim ablama izlettim hemen bu mu diye eveymt dedi ay yerim ☺ can diyoruz şimdilik ailecek ☺ailemizin ilk pipisi olacak annem 5 kız çocuk 2 da kız torundan sonra o kadarmutlu ki ☺

@betiboop sordu eniştesine cok da iyi değil demiş ilaç önermiş bitane de doktorlar yazmıyorki ilaça gerek yok olur olur diyolar acaba reçetesiz kullanılabilir mi
anladım bitanem ama sıkma canını kötü değil sonuçta...siz doktora biz bu ilacı istiyoruz deseniz vermezler mi

Canim ben de çok şaşırdım ama evet belirgindi hatta kendim inanmadim ablama izlettim hemen bu mu diye eveymt dedi ay yerim ☺ can diyoruz şimdilik ailecek ☺ailemizin ilk pipisi olacak annem 5 kız çocuk 2 da kız torundan sonra o kadarmutlu ki ☺
oyy yerim ben Can paşayı :KK200::KK200: bizimki de benim tarafın ilk erkeği ama bizimkiler kız olmasını tercih ederlerdi sinir oluyorum bu duruma zaten:KK43:

anladım bitanem ama sıkma canını kötü değil sonuçta...siz doktora biz bu ilacı istiyoruz deseniz vermezler mi
bilmem ki bakim bu sonucu getirince yazar mı ilaç bişi ......ilaca gerek duymuyolar olur diyolar kafaya takmayın tek dedikleri bu

Biz yeğenim olduğunda ablama cumhuriyet altını takmıştık. Altın takılır ama büyüklüğü size kalmış tabi. Onun dışında bebek arabasını oto koltuğunu aldık doğumda götürdük. Tüm süslemeleride ben aldım. Onun dışında küvet takımı, hastane çıkışı elbise tulum ayakkabı patik omuz bezine kadar bir sürü şey almıştım. Teyze olmak kolay değil :) Yeğen çok farklı oluyor çok seviyoruz hala da alıyoruz tabi bide oyuncakta eklendi. Birde enişteside çok düşkün yeğenine bizim olursa kıskanır gibime geliyor ama bebekleride çok seviyor :)
Ayy evetevet kızkardeşine altın bebek herşeyi almistiM buda ole olur snrm da farklı naparim die dusunuom :)
hey maaşallah nasıl o kadar çabuk olmuş kız var mı bi formülü bu işin...ilk çocuk muydu bi de hareketli miydi hamileliği boyunca
Ewet hiç yerinde durmuyordu doğru dedin bak adet sancısı gibi oldu bi son yarım saat çektim oda aşırı diil dedi iki ikinmada çıktı dedi dedikbAllahta bize öyle nasip etsin ilk doğumu evet ve böyle 10 tane dogururum yane

Ewet hiç yerinde durmuyordu doğru dedin bak adet sancısı gibi oldu bi son yarım saat çektim oda aşırı diil dedi iki ikinmada çıktı dedi dedikbAllahta bize öyle nasip etsin ilk doğumu evet ve böyle 10 tane dogururum yane
Ama ama ama ben o kadar hareketli biri değilimdir ki yaa şu 4 gün sağlam yoruldum benim sıpa hemen sinyal verdi dinlenmeye çekildim bende...bi iki haftaya koşu bandında hafif tempoda yürüyüş yapmaya başlayacağım başka da atraksiyonum olmaz napalım kısmet :-):-):-)

Canım ben yeni gördüm ya morfoloji normal %10 sanırım daha yüksek olması gerekiyor ...birde canım size hormon tahlili yabize morfoloji için evicap vermişti vitavitamin ucuz da biz bir tek o evicabi kullanmıştık eşime
güzel olmaz mı aahhh Rabbim herkese yaşatsın bu hissi...Eşime dedim tekmelediğini hemen yapıştı karnıma ama sıpa bi daha da vurmadı...sizin bıdıkta iyiden iyiye zıplamaya başlamış desene:KK200:
Ewet tatlım ama bizimki nedendir bilinmez babanıza birkez kendini hissettirdi onun dışında o gelince hiç kıpırdamıyor o gittiği an oynuyor babamizda Bole çok beklemio oynasa kızım hissetsem diye sanırım hala kızımı kabullenemedi erkek çok istiyordu :( ama benm fistigim gelio

Ama ama ama ben o kadar hareketli biri değilimdir ki yaa şu 4 gün sağlam yoruldum benim sıpa hemen sinyal verdi dinlenmeye çekildim bende...bi iki haftaya koşu bandında hafif tempoda yürüyüş yapmaya başlayacağım başka da atraksiyonum olmaz napalım kısmet :-):-):-)
Yo oda ev içinde sürekli dolanma gibi yürüyüş egzersiz felan yapmadı ben 3 ay hep yattım sayılır o hiç hamileligide çok rahattı kaşık ağrısı bel ağrısı kusma hiç yaşamadı yormayalim kendimizi yinede mogisim herkesin yapısı farklı bence

Canım sonuçları görünce yazarlar bence ilacı.Yazmazlarsada özelden alınabiliyosa al kullanın bence.
bakalım yarın ne der bildiğim kadarıyla zaten bu ilaçları sgk karşılamıyo ama öle kafamıza göre de alıp kullanılabiliyor mu bilmiyorum

Yo oda ev içinde sürekli dolanma gibi yürüyüş egzersiz felan yapmadı ben 3 ay hep yattım sayılır o hiç hamileligide çok rahattı kaşık ağrısı bel ağrısı kusma hiç yaşamadı yormayalim kendimizi yinede mogisim herkesin yapısı farklı bence
orası öyle bacım benim teyzemde ikinci gebeliğinde doğuma kadar çalıştı işe yürüyerek gitti geldi ve doğumu çok kolay olmuş anlamadım bile diyo...hepten de yatmayalım kız:KK48::KK48:

Canım ben yeni gördüm ya morfoloji normal %10 sanırım daha yüksek olması gerekiyor ...birde canım size hormon tahlili yabize morfoloji için evicap vermişti vitavitamin ucuz da biz bir tek o evicabi kullanmıştık eşime

Ewet tatlım ama bizimki nedendir bilinmez babanıza birkez kendini hissettirdi onun dışında o gelince hiç kıpırdamıyor o gittiği an oynuyor babamizda Bole çok beklemio oynasa kızım hissetsem diye sanırım hala kızımı kabullenemedi erkek çok istiyordu :KK43: ama benm fistigim gelio
hımmm bakim ne der doktor bey yarın bi gösterim sonuçları evicap falan bilmiyo burda doktorlar sanırsam :D

sweet42 sweet42 @betiboop şuan yine tekme yiyorum teyzeleri :-):-):-) bu defa eşimde farketti...o küçük ayaklarla başladı gol atmaya benim aslan parçam:KK36: sweet bacım sen eşini takma bebiş doğsun boncuk boncuk baksın babasına bak nasıl pervane olacak babası:KK37:

randevumuz yok da cumartesi günü sonuc cıktığınd a doktor gitmişti gösteremedik yarın bi ara gidip gösteririm napim eşim işe başladı kendi sonucunu kendi gösteremiycek maalesef
olsun bacım sen git göster bakalım:KK39:

sweet42 sweet42 @betiboop şuan yine tekme yiyorum teyzeleri :-):-):-) bu defa eşimde farketti...o küçük ayaklarla başladı gol atmaya benim aslan parçam:KK36: sweet bacım sen eşini takma bebiş doğsun boncuk boncuk baksın babasına bak nasıl pervane olacak babası:KK37:
Bugün kudurukluk günü denek ki bizim sipalarin☺ basınlar tekmeyi hissettirsibler varlıklarını yeter ki ☺
Bi hareketli ben miyim annem.kızıyo zorla.yürüyüşe kaçıyorum 4 km yürüdüm geldim annem emzikten düşecek çocuk diyo çok komik ☺
Bizim erkek tarafında kız yok onlar çok sevinmisti kıza ama bizimkilerden erkeği duyan aradı hala lar teyzeler doğuda erkek ayrıcalık olarak görüldüğü için :/ hele deniz Halam kiz i duyunca uzulmustum şimdi çok sevindim dedi aradığında pehh

Bugün kudurukluk günü denek ki bizim sipalarin☺ basınlar tekmeyi hissettirsibler varlıklarını yeter ki ☺
Bi hareketli ben miyim annem.kızıyo zorla.yürüyüşe kaçıyorum 4 km yürüdüm geldim annem emzikten düşecek çocuk diyo çok komik ☺
Bizim erkek tarafında kız yok onlar çok sevinmisti kıza ama bizimkilerden erkeği duyan aradı hala lar teyzeler doğuda erkek ayrıcalık olarak görüldüğü için :/ hele deniz Halam kiz i duyunca uzulmustum şimdi çok sevindim dedi aradığında pehh
Yaaa bugün öyleler demek ki :KK36:sende dikkat et bak havalar çok fena serinleyince çık yürü ve yavaş yavaş yürü kuzum olur mu... kız şaşırtıcı olan biz malatyalıyız doğulu sayılırız az buçuk ama bizimkiler kız delisi ben anlamadım bu işi arkadaş:confused::confused::confused: en son geçen bi teyzeme fena çıkıştım bozuldu gitti:KK47: erkekime laf yok :KK69: sende sok lafı kapasınlar çenelerini o ne öyle kız olunca üzülüyormuşta erkek olunca sevinmiş lafa bak yaa:KK62:

Back
X