Beraber Anne Olma Yolunda

Ay sıcaktan nefes alamıyorum o kadar uyudum daha 2 saat geçmiş :( hergün diyorum daha ne kadar agirlasabilirim diye anlıyorum ki her güne şükür etmek lazım birgün de dahi insan daha da agirlasiyor

Ay sıcaktan nefes alamıyorum o kadar uyudum daha 2 saat geçmiş :KK43: hergün diyorum daha ne kadar agirlasabilirim diye anlıyorum ki her güne şükür etmek lazım birgün de dahi insan daha da agirlasiyor
Allah kolaylık versin bu sıcakta çok zordur eminim. Havalarda fena son günlerde yanıyo her yer. O yüzden bir an önce hamile kalıp yaza kalmadan da doğurmak istiyorum :)

Allah kolaylık versin bu sıcakta çok zordur eminim. Havalarda fena son günlerde yanıyo her yer. O yüzden bir an önce hamile kalıp yaza kalmadan da doğurmak istiyorum :)
Yüzümden bedenimden alez çıkıyor ya hava çok aşırı sıcak değil oysa yağmurlar başladı burda. bugün düğüne gittik kaç kişi yüzün şişmiş dedi her yerim şiş :(

Senin de mi düşük. Vardı canım hiç Hatırlamadim haklisiniz tabi temkinli olmakta bebis olmadan sitin arayı bebis zaten gircek araya cünlü ☺
Gecen agustosta dusmustu bebegim canm blumm opra friendly falan ayni ayda kaldik ama bi opranin dogdu
iyi yaparsınız balım zaten yapmışsınız ara ara artık son 1 ay falan kaldı boşa riske girmeyin...eşine de takılma boşver ağlayıp niye canını sıkıyorsun doğumdan sonra eski haline döner :KK39::KK39:
İnsallah cnm ama aglamamak elde degil hormonar sagolsun :)

26 sında test yap dedi doktor. olumlu veya olumsuz beni bilgilendir dedi. olumsuzsa bile kontrol etmem gerek dedi ama ben de haftaya tatile çıkıcam

Hım anladım canım 9 gun var yanı telefonda bıldırırsın canım sonucu tatıl donusu gıdersın ama ınsallah bebegın tutunurda bebegını gormeye gıdersın canım

26 sında test yap dedi doktor. olumlu veya olumsuz beni bilgilendir dedi. olumsuzsa bile kontrol etmem gerek dedi ama ben de haftaya tatile çıkıcam
9 gün kalmış o bekleme süreci ne zordur bilirim:) canim hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haber vereceksin kendini dinleme hiç belirtiler kişiden kişiye değişiyor

Günaydın ballarım :KK68:
ben sabah sabah sağlık ocağına kan ve idrar verdim kontrol maksatlı:21: sebastianderki sebastianderki kuzum hadi inşallah 26 sında güzel haber verirsin bize...belirti arama kuşum ben o kadar belirti beklerdim kendimde ama nerdeyse hiç belirtim olmadan hamile kaldım bi tek kasık sızlaması oldu o kadar bide gaz

Vala bende sicaklardan bayiliyorum erkenden.sabah 8de ayaktaydim.normalde o kadar erken yatip bu kadsr erken kalkamazdim.bunyem degisti resmen.gunaydinnn.nasilsin bu arada:)

iyiyim tatlım sıcaklardan bende baya bunaldım. oturduğumuz yerde terliyoruz. adanada iki adam güneşi vurmuş tabancayla:) valla haftasonu ben de vuracaktım:) az kaldı 10 güne geçer artık.

Günaydın ballarım :KK68:
ben sabah sabah sağlık ocağına kan ve idrar verdim kontrol maksatlı:21: sebastianderki sebastianderki kuzum hadi inşallah 26 sında güzel haber verirsin bize...belirti arama kuşum ben o kadar belirti beklerdim kendimde ama nerdeyse hiç belirtim olmadan hamile kaldım bi tek kasık sızlaması oldu o kadar bide gaz

inşallah kuzucum. psikolojimi iki yönlü de hazırlamaya çalışıyorum. senin belli oldu mu sonuçların inşallah minnak da sen de iyisindir. bol bol su tüket canım sıcaklarda.

9 gün kalmış o bekleme süreci ne zordur bilirim:) canim hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haber vereceksin kendini dinleme hiç belirtiler kişiden kişiye değişiyor

öyle cano öyle. bende o yüzden haftaya tatile çıkıp o süreci rahat geçireyim diyorum. tatil dediğim de ankara :D

Back
X