Beraber Anne Olma Yolunda

:KK70:ay hic gulecegim yoktu:)) vala yaz gelse ayri dert gitse ayri dert.allah bize bu sicaklarda sabir versin.asilama olali kac gun oldu canim.26si test yapicam demissin.ilk seferde tutar ins.hemen olmazsa da uzulme.daha ilk olacak cunku ama dualarimiz seninle.guzel haberler bekliyoruz senden:KK46:

bu ikinci aşılamam kuzucum ilki olmadı :) aşılama olalı 5 gün oldu aslında şimdi çatlatma iğnesinin etkisiyle testler pozitif çıkar bi tane yapayım da 9 gün sevinirim hiç olmazsa:)

Aynen canım ya. Hani annesi diyodu ya herkesi affediyorsun seni hiç aramayan babanı, babaanneni, kafana silah doğrultan adamı affediyorsun da benim hiç suçum olmadığı halde beni niye affetmiyorsun diye. kız da sessizce bilmiyorum dedi ya orda bittim ben :KK43: anneyi o kadar seviyor ki aslında diğer herkes sıradan ama o anne başka. anneyle yavrusu arasında müthiş bir bağ var.
Ayrıca dediğin gibi canım sabretmek ve inançlı olmak elimden gelen tek şey şu aşamada. İnşallah yakın zamanlarsa hamile kalırız da heyecanımızı birlikte paylaşırız. Allah isteyen herkese nasip etsin

Aynen canım dediğin gibi anne ile evlat arasındaki bağ bambaşka Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim dua edenleri geri çevirmezmiş elbet bizimde dualarımı kabul buyurur bizde meleklerimize kavuşuruz hayırlısıyla canım seninle durumumuz aynı canım inşallah yakın zamanda beraber hamile kalıp bu heyecanları yaşayacagız seninle

Aynen canım dediğin gibi anne ile evlat arasındaki bağ bambaşka Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim dua edenleri geri çevirmezmiş elbet bizimde dualarımı kabul buyurur bizde meleklerimize kavuşuruz hayırlısıyla canım seninle durumumuz aynı canım inşallah yakın zamanda beraber hamile kalıp bu heyecanları yaşayacagız seninle

Valla süper olur bizimkiler minik olur. Şimdiki hamilelerden de tecrübelerini alırız :)

kuzucum senin tüp bebek mi oldu. bu tutmazsa bana da o yollar gözükecek :) sağlıklı olsunlar da her türlü acıya razıyım.
Evet canım tüp bebek benimde :) gerçekten sağlıkla olsun da tüp normal farketmez rabbim hayırlısını versın inşallah hiç gerek kalmaz da bebeğin alt yapı çalışmalarına başlamıştır :)

Annesi su içtikçe kuzucum da sağlıklı olur. Yerim onu söyle miniğime kardeşlerini de çağırsın :) bugün 5. gün canım. Kaldı 9 gün :21:
çağırsın evet konuşayım sıpayla:KK37:

5 gün de eğer döllenme olduysa ya rahme ulaşmıştır ya ulaşmak üzeredir valla heyecanlı bi süreç bu yahu:KK17::KK17:

Kızlar bazen düşünüyorum da evlenmeden önce fln eşimle bişeyler yaşasaydım kesin hamile kalırdım ha:D. bazen eşimle konuşuyoruz da şimdiki aklımız olaydı diyoruz :D

Kadına sormadan almak ne demek yaa cinleniyorum böyle tiplere:)) ben de çok kaba bulmuştum o arabayı devasa bişe dış kasasi
almış işte kimisi de böyle oluyo:confused: ee noldu sonra ikinci bi araba daha parası ödedi akıllı:-) öyle gerçekten bi de çok küçük yaa

kızlarrr nasılsınız bakalım ben iş başı yaptım.şöyle bir yazılanlara göz gezdirdim hyb77 hyb77 canım geçmiş olsun nasip böyleymiş.yine bak hamile kalabildin bu iyi bir işaret. Mogami Mogami lulus_k lulus_k bebek arabası alacaksanız size tavsiye baston tipte alın.çokkk araştırdım traveller çok kısa süre kullanılıyor hem çok hantal.baston hem daha uzun kullanılıyor hemde hafif ve çok az yer kaplıyor.onun dışında bebişleriniz kış bebeği olacak çok dışarı çıkaramıcaksınız.yaza doğruda iyice doğrulmuş olurlar oturup etrafı izlemek isterler.yinede karar sizin.iyi araştırın derim :)

kızlarrr nasılsınız bakalım ben iş başı yaptım.şöyle bir yazılanlara göz gezdirdim hyb77 hyb77 canım geçmiş olsun nasip böyleymiş.yine bak hamile kalabildin bu iyi bir işaret. Mogami Mogami lulus_k lulus_k bebek arabası alacaksanız size tavsiye baston tipte alın.çokkk araştırdım traveller çok kısa süre kullanılıyor hem çok hantal.baston hem daha uzun kullanılıyor hemde hafif ve çok az yer kaplıyor.onun dışında bebişleriniz kış bebeği olacak çok dışarı çıkaramıcaksınız.yaza doğruda iyice doğrulmuş olurlar oturup etrafı izlemek isterler.yinede karar sizin.iyi araştırın derim :)
kolay gelsin balım sıcaklarda bolca su iç...araba konusunda bu kış olayı aklımda dediğin gibi çok çıkmayacaklar o yüzden ona göre seçmek lazım ben şimdilik joie markasını kestirdim gözüme bakalım

bülent traş bunları yazmış bana : sperm ilerı hızlı harekette düşükluk mevcut( her ıkı testte de ) .2. testte sayıda hafıf düşükluk var . Bu bulgulara göre ;1.5 yıllık korunmamaya ragmen gebelık olusmaması nedenı ıle başarı yuzdesı yuksek olmamakla bırlıkte ( %10-15 ) yumurtlatma -aşılama ( sizin yumurtalık rezervınız de normal ıse )yapılabılır.
ürolog da : morfoloji %10 dedi % 4 ün üstünü normal kabul ediyoruz ....daha kötü durumda olanlar da normal gebelik oluştuğuna şahit oldum biraz kader nasip kısmet işi bunlar yerinizde olsam ocak ayına kadar bi rahat bırakırım biliyorum cok zor ama yinede kafanızı rahatlatmayı deneyin olmadı ocak ayında aşılama yaptırmanızı öneririm dedi................eee siz ne diyorsunuz .....En Büyük KK

bülent traş bunları yazmış bana : sperm ilerı hızlı harekette düşükluk mevcut( her ıkı testte de ) .2. testte sayıda hafıf düşükluk var . Bu bulgulara göre ;1.5 yıllık korunmamaya ragmen gebelık olusmaması nedenı ıle başarı yuzdesı yuksek olmamakla bırlıkte ( %10-15 ) yumurtlatma -aşılama ( sizin yumurtalık rezervınız de normal ıse )yapılabılır.
ürolog da : morfoloji %10 dedi % 4 ün üstünü normal kabul ediyoruz ....daha kötü durumda olanlar da normal gebelik oluştuğuna şahit oldum biraz kader nasip kısmet işi bunlar yerinizde olsam ocak ayına kadar bi rahat bırakırım biliyorum cok zor ama yinede kafanızı rahatlatmayı deneyin olmadı ocak ayında aşılama yaptırmanızı öneririm dedi................eee siz ne diyorsunuz .....En Büyük KK

Bence siz bir tatil yapın bebeği düşünmeyin şöyle bir rahatlayın canım en azından ocak olmasa bile bir iki ay daha bekleyin ekim gibi bir deneyin aşılamayı maden normal yolla olma ihtimali var canım inşallah tatilde gelir bebişiniz

Tatlım bu dr anladığım kadarıyla ocağa kadar akışına bırak sonra aşılama demiş bide soleseymis o hızı nasıl arttiririz havuç suyu dışında:( sayı iyi sizin bildiğim kadarıyla ama sen bi akışına biraz bakalım ama aşılama demiş dimi ya sende bi sorun yok sonuçta :(

Bence siz bir tatil yapın bebeği düşünmeyin şöyle bir rahatlayın canım en azından ocak olmasa bile bir iki ay daha bekleyin ekim gibi bir deneyin aşılamayı maden normal yolla olma ihtimali var canım inşallah tatilde gelir bebişiniz
aslında tatili hem yaptık hemde mecburiyetten doktor hastane olayınıda o arada cıkarttık canım bi kaç gün biyerlere kaçtık sonra test sonuçlarını almak falan derken tatilde bitti :D ama yinede kafamız ac cok belirsiliklerden kurtuldu hedef ocak 2016 gerisini artık takmıyorum bide biraz fındık toplamaya gidim 1 haftada orda kafa dağıtıtrım :D

Tatlım bu dr anladığım kadarıyla ocağa kadar akışına bırak sonra aşılama demiş bide soleseymis o hızı nasıl arttiririz havuç suyu dışında:KK43: sayı iyi sizin bildiğim kadarıyla ama sen bi akışına biraz bakalım ama aşılama demiş dimi ya sende bi sorun yok sonuçta :KK43:
aynen ole canım bıraktım gitti zaten sanki kafaya takınca oluyomu o yüzden umursamıycam artık elimden geldiğince

aslında tatili hem yaptık hemde mecburiyetten doktor hastane olayınıda o arada cıkarttık canım bi kaç gün biyerlere kaçtık sonra test sonuçlarını almak falan derken tatilde bitti :KK70: ama yinede kafamız ac cok belirsiliklerden kurtuldu hedef ocak 2016 gerisini artık takmıyorum bide biraz fındık toplamaya gidim 1 haftada orda kafa dağıtıtrım :KK70:

Tamam fındık dönüşüne bakarsınız artık belki fındık toplama derken bir fındıkta siz kırarsınız :-):-)

Hadi iyi çalışmalar kuzum :)) kış olayı benim de aklımda kendimi avutuyorum AVM de gezeriz minnos la diye ☺ hantallik da önemli tabi katla koy bel kalmiyo insanda ağırlık iyi düşünülmesi gereken bi konu arabada :) fikirler fikirler işte ☺

Back
X