Kediden uzak dur o zaman git dr mutlaka ben hamile kalmadan önce dr önceki 2 dustugum yüzünden daha temkinliydi sende hem rahat olursun tatlım neden gitmionbgit yarın Kediden de uzak dur su dönem bi melegin gelmiştir inşallah sağlıklı bir gebelik olur bu seferCanım zaman nasıl geçiyor ya :) isim düşündünüz mü ne koycaksın prensesin adını :) ben de kedi buldum ona bakıyoruzz onu seviyoruz bebiş niyetine :) aslında adetim 5 gün geçti test yaptım silik çıktı doktora gitmeye korkuyorum öle bekliyorum işte :)
Zamanda evet tatlım çabuk çok çabuk geçiyor ama ilk 3 ay endişeyle zor geçiyor hemde çok zor ....prensesime isim bulamıyoruz fikrin varmı tatlım açığım fikirlere onerilereCanım zaman nasıl geçiyor ya :) isim düşündünüz mü ne koycaksın prensesin adını :) ben de kedi buldum ona bakıyoruzz onu seviyoruz bebiş niyetine :) aslında adetim 5 gün geçti test yaptım silik çıktı doktora gitmeye korkuyorum öle bekliyorum işte :)
Gule gule buyut prensesini insaAllah hayirli ugurlu olsun canim benimMogami Mogamim sen ve diğer merak eden annelerimiz için gelsin bu fotolar kızımın odası hazır gibi. Benim beklediğim bir kaç şey var emzirme koltuğum falan gibi umarım beğenirsiniz.
Canim buyuk bir sorun yoksa bekleyebilirsin son haftalarda baya kilo aliyorlar takma kafana bu haftalarda bol bol et yeKızlar bugün doktordaydık.2 kilo 600gram olmuş papatyam. Doktor asistan çaylak bir doktordu. Bebek çok zayıf dedi 37haftalıkken yatışını yapalım.gözetim altına alalım dedi daha önceki düşüklerden dolayı. Yatmak istemiyorum ben ya. Dua edin
Hayirli olsun bebisin canim benim gececek bu gunler yaninda duran kimse yokmuKizlar ben dogum yaptim 15 gun oluyo cok zor gecti iki gun boyunca sanci cektim acilmam 5 cmken suni sanci verildi hersey normal gidiyodu ama dr son muaynede bi bakti oglumun yuzu girmis kanala apar topar sezeryana alindim cok sukur kurtulduk ama ben cok kotuym cok bunaliyrm bebegm agladikca bende agliyrm bi yere gidemyrm napcm nasil rahatlycm lohusalik bunalimna girdm galiba((((
Hiç belirti olmadan hamile kalanlarda var canim.bakalim haberlerini bekliyoruz:)aynen fıstık :) bakalım canım haftaya belli olacak şimdiden hiç belirtim yok:)
Yok ya bana gore de gayet normal.cok kucuk degil yani abarttigi kadar.yatis yapacak kadar da degil abartmislar sanki.e sen kendi doktoruna gitmedin mi.bu doktor senin doktorun mu yoksa?Canım benim kilosu çok iyş bana göre. Acemi salak karıya sinir oldum. Zaten çok kilolu olmasını istemiyorum.bana kalsa üç kilo olsa yeter. İğnelerden dolayı ve düşüklerden dolayı bir kaç uzmsn doktoru aradı durumumu anlattı.onlarda37 haftalıkken yatış yapalım demişler
Peri odasi gibiiiMogami Mogamim sen ve diğer merak eden annelerimiz için gelsin bu fotolar kızımın odası hazır gibi. Benim beklediğim bir kaç şey var emzirme koltuğum falan gibi umarım beğenirsiniz.
Zor gerçekten de canım. Belim ağrıyor ama bakalım ne zaman gelecek bizim bebis. Son zamanlar gerçekten de geçmek bilmiyorNazlı nisan gelse doğum açılma hepsi lazım hayırlısı hakkınızda nasılsa öyle olur inşallah nenummm keşke benimde aynı hafta olsa 1 ay öyle zor ki bana şu an allah hepimizin yardımcısı olsun
Daha yeni 35+1 olduk. 2kilo 600gram gayet iyi. Zaten asistan doktorun sözüne itimst etmem. O kadar hafta yazık değilmi yatış yspayım.iğne kullanıyorum diye yatış istedi. İğnryş bıraktırıp hergün nstye bsğlayacaklarmış. Başka doktora da gittim. Herşeyin gayet iyi. Boşuna yatış yspma dediyok canım asırıda zayıf deıl mınyon olcak belkıde benım kızımda 38. haftada 3 kılo dogdu 2800 ıle taburcu olmustuk. sukur ole bole buyuyo
Ohh çok şükür canım sen içini ferah tut melegine odaklanan sen tatlım boşver o yeni yetme asistanı git tatlı Bisi ye keyfin yerine gelsinDaha yeni 35+1 olduk. 2kilo 600gram gayet iyi. Zaten asistan doktorun sözüne itimst etmem. O kadar hafta yazık değilmi yatış yspayım.iğne kullanıyorum diye yatış istedi. İğnryş bıraktırıp hergün nstye bsğlayacaklarmış. Başka doktora da gittim. Herşeyin gayet iyi. Boşuna yatış yspma dedi
Bende aynen öyle yaptım. Başladım kendime yeni bişeyler dikmeyeOhh çok şükür canım sen içini ferah tut melegine odaklanan sen tatlım boşver o yeni yetme asistanı git tatlı Bisi ye keyfin yerine gelsin
Ne dikiosun sen tatlım?Bende aynen öyle yaptım. Başladım kendime yeni bişeyler dikmeye
Sagol canim kayinvalidemin yanindaym birlikte bakiyrz cok yardmi oluyo bana ama bianda eve kapaninca bunalima girdm o agladikca bisey yapamynca iyice bunalyrm surekli kusuyo kac kere ust degisyryrm esimle vakit geciremyrmHayirli olsun bebisin canim benim gececek bu gunler yaninda duran kimse yokmu
yok canım sayıyı 67 milyondan 71 e çıkardı ama hızı hiç artırmadı....belki sizde işe yararileri hızı artırmadı mı canım ilaç bizde ona bel bağlamıştık
Elbise. Ferace..nevresim.aklına ne gelirse dikiyorumNe dikiosun sen tatlım?
Maşallah becerikli hatun kolay gelsin sana çok yorma kendiniElbise. Ferace..nevresim.aklına ne gelirse dikiyorum
canim bende bsta bunaldim ama bu 2 hafta surdu sonra alismya basladim benim kolik bir bebegim oldugu icin hala disari rahat rahat cikamam bu bebekten bebege degisir yaniSagol canim kayinvalidemin yanindaym birlikte bakiyrz cok yardmi oluyo bana ama bianda eve kapaninca bunalima girdm o agladikca bisey yapamynca iyice bunalyrm surekli kusuyo kac kere ust degisyryrm esimle vakit geciremyrm( gecelri uyuyamyrm nezamn duzelir bunlar ( bebegimle birlikte rahatca nezamn cikablrm disari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?