Canim cok hoşsun maşallahepey büyümüş karnın başlarda da öyle miydi benim hala küçük anlasilmiyo bile hamile olduğum nerdeyse , patlama ha allah seni neetmesin☺Mogamimm sen icine top kacmis gibi olacaksin kilon olmayacak fistigi sana deriz bizde hamilelik ne yapalim modunda idare ediyoruzEvet bacak koldan almadık ama aynalara bakmıyorum o sebeple mutluyum hiç canımı sıkmiyorum kocaman bir gobus daha bir ay var :) bi ses duyarsınız Bilki gobusum patladı
zaten bugun kanda baktrdım ama sadece 5 gun yum.dan geçtiii için 0 çıktı.. Burdan arkadaşlara danıştım benm gibi aynı şeyi yaşayanlar olmuş. O kadar erken kanda çıkmaz dedi..mutlaka ki yaşayan daha iyi bilir ben belirti yaşamadan hamile kaldığım için yadırgamam normal bacımşayet yum dediğin zamanda çatladıysa bi 3-4 gün daha bekleyip test yaparsan sonuç alırmışsın gibime geliyo kuzum...hadi inşallah sonuç olumlu olur
Göbüş patalamasıMogamimm sen icine top kacmis gibi olacaksin kilon olmayacak fistigi sana deriz bizde hamilelik ne yapalim modunda idare ediyoruzEvet bacak koldan almadık ama aynalara bakmıyorum o sebeple mutluyum hiç canımı sıkmiyorum kocaman bir gobus daha bir ay var :) bi ses duyarsınız Bilki gobusum patladı
senin sıpa pek tembelmiş içerde bolca uyuyo deseneCanim haftama. Göre az bile tekme ama konsantre olup uzaninca hissediyorum dün de sabah ilk defa uykuda hissettim ben de Merak ediyorum bu eli bu bacağı demeyi ☺ cabyk geçecek heralde bayram falan var arada, hele okul açılınca anlamam zamanı 1 aralikta doğum izni hayırlısıyla :)) ayyhh panik oldum yarın ankara ya dönüyorum hemen başlıyoruz hazırlıklara
O sedyey eye yatınca zaten anliyosun bişeler kalp atmaya basliyo di mi bi heyecan basiyo☺Göbüş patalamasıdeliiiiiiiiiiii yaa Aynaları boşver minik sıpa doğduktan sonra en fazla 10 günde kiloların %80 i gider bacım...ben bugün doktorda sedyeye uzandım göbeğime bakıyorum tam dediğin gibi ortada küçük bi top var doktoru beklerken karnıma bakıp gülmeye başladım fıstıııııııııııııııııııık kaygılım
Canim bebekten de değil benim tarla geniş bence ☺ 600 gr olmuştur tontis tembel sipa annem erkek bebek ağır hareket eder kız çok sert ve hızlı der :))senin sıpa pek tembelmiş içerde bolca uyuyo deseneaz daha kilolansın o zaman gümbürdetir karnını hazırlıklara giriş evet hadi göreyim seni
Doğsalarda sevsek yahu
En iyisini yaparsın kuzum o zaman netleşir ve bebiş müjdesi alırsın inşallahzaten bugun kanda baktrdım ama sadece 5 gun yum.dan geçtiii için 0 çıktı.. Burdan arkadaşlara danıştım benm gibi aynı şeyi yaşayanlar olmuş. O kadar erken kanda çıkmaz dedi..
ama bn artık kan bakmiycam. Adete 3-4 kala idrarda bakarım çıkarsa oyle giderim..
yaaa aynen kuzum böyle bi garip bişey yaaa aleti koyuyorsun aaaaa bi kafa var, aleti çekiyorsun küçücük bi göbek o kadarO sedyey eye yatınca zaten anliyosun bişeler kalp atmaya basliyo di mi bi heyecan basiyo☺
kız bak sen bunu diyince hatırladım bugün doktoruma sordum iç karnın geniş olduğu belli olur mu ultrasonla diye....suratıma bakıp güldü yok canım olur mu öyle şey belli olmaz dedi....eee dedim betinin artiz doktoru nasıl bu yorumu yaptı diye düşündümCanim bebekten de değil benim tarla geniş bence ☺ 600 gr olmuştur tontis tembel sipa annem erkek bebek ağır hareket eder kız çok sert ve hızlı der :))
inşllh cnmEn iyisini yaparsın kuzum o zaman netleşir ve bebiş müjdesi alırsın inşallah
Ah azizim ahh ☺ Canim adam not aldiriken uterus içerde dedı bende buna yordum netten de bakmadım ne demek diye ay adam aciklamazsa ben de yazar cizerim sinirlerim bozuldu güluyiorum :))) özelde bunu da sorcam durkız bak sen bunu diyince hatırladım bugün doktoruma sordum iç karnın geniş olduğu belli olur mu ultrasonla diye....suratıma bakıp güldü yok canım olur mu öyle şey belli olmaz dedi....eee dedim betinin artiz doktoru nasıl bu yorumu yaptı diye düşündüm
Ah azizim ahh ☺ Canim adam not aldiriken uterus içerde dedı bende buna yordum netten de bakmadım ne demek diye ay adam aciklamazsa ben de yazar cizerim sinirlerim bozuldu güluyiorum :))) özelde bunu da sorcam dur
Canim olmaz mı korkunç bişe bu düşünce ilk kız dan dönünce panik oldum resmen sanki büyüyunce beni terkedecek gibi evhamlanlamaya başladım aşık olunca naparim diye bile.düşündüm sonra dur dedim.kendime napiyosun☺ Ayy kadın milleti ne tuhaf egolarimiz var sanki bizimmis gini nasıl da sahipleniyoruz allah in emanetleri halbuki bu kadar derin düşünmeye ne gerek di mi :)MINIKKUS1 oyyyşş göbeğe bak :) beni heyecan basıyor gobusleri görünce. Dikkat et gobusr patlatma, az daha dur sen öyle tombik tombik :)
Karnimizda hep bizimleler, dogsada sevsek zaman geçse diyorum ama sonra da karnmds daha güvende, bi tek benim diyorum. Paylasamicam ben oğlumu galiba sizde de var mi boyle garip düşünceler ?
Unutmam balım sorabilme özgürlüğüm olsun bülbül kesilirim ;-p yeter ulennama çok sinir bozucu senin bu doktor yaaa...sen bu soracaklarını şimdiden not al unutma ben yazıpta gidiyorum unutmayayım diye
yok kız doğsunda babasıyla aramıza alıp koklasak diyorumMINIKKUS1 oyyyşş göbeğe bak :) beni heyecan basıyor gobusleri görünce. Dikkat et gobusr patlatma, az daha dur sen öyle tombik tombik :)
Karnimizda hep bizimleler, dogsada sevsek zaman geçse diyorum ama sonra da karnmds daha güvende, bi tek benim diyorum. Paylasamicam ben oğlumu galiba sizde de var mi boyle garip düşünceler ?
Canim forum istanbul Joker magazasinda indirim varmis 300 tl ye 150 tl benim indirimden☺bebek arabası için kaçmaya indirimbenim sıpa gece tepiklemesine başladı 5 dk dır ardı ardına patlatıyor sıpa...ben kaçtın hatunlar uzanayımda ufaklığımla çene çalayım...iyi geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr
MINIKKUS1 oyyyşş göbeğe bak :) beni heyecan basıyor gobusleri görünce. Dikkat et gobusr patlatma, az daha dur sen öyle tombik tombik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?