14te koyu çıktı biz 11 13 15 çalıştık hayırlısı.. mayısta dr gittiğimde ağustosta gel demişti. Napıcak bilmiyorum 1 yılı geçkindir deniyoruz dediğimde klomen kullandın mı dedi yok dedim. Tamam ağustosa kadar dene olmazsa gel dedi. Eylülde gidicem. Sen de kullanmışmıydın klomen?
biz geldik teyzelerii...
yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...
keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları
Eki Görüntüle 1570134 Buda benim gobus kizlar burda 32+3 um
Etmez miyiz canım allah zihin acikligi versin inşallah bebeginle gircen allah yardimcin olsun atanacaksin inanıyorum o kadar calistin yerde kalmaz o emek merak etmeKızlar yarın 9 buçukta sınava gireceğim kpss ye. İnş atanayım artık. Dualarınızı bekliyorum :)
Geçti canim cokk şükür :) 17 oldun cinsiyet belli olsun artik :)canim benim dr ole demisti ama korkulacak bisi yok dedi ya hani bir terslik olsa fark ederdi sen keyfine bak artik lekelenmen yoktur dimi kesildi ?
Sagol canim benim bakalim senin pasa kime benzeyecekbu zulal cok sansli oglumuzda sansli tabii bu ne yakisikli oglan teyzesi yesin onuuu sana benziyor :)
Gelinime yazmayi unutmusum masaAllah zulalimize saclara bak ne guzel seysin sen ya benim oglan cok sansli:)biz geldik teyzelerii...
yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...
keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları
Canim ben 1 ayda dustu seninde duser merak etme stresten yukselmistir bende o ay cok stresliydim insallah rabbim hayirlisiyla sana ve isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsinCok tesekkurler canım insallah düser benimde. Sen ne kadar sure kullandin canim. esimin dusuk sperm sonuclari zaten bide bende sorun buyuk olursa işimız dahada zor olucakolucak okadar zor bir sürec Allah bana ve isteyen herkese o mutlulugu nasip etsin insallah
Amin canım insallah bu mubarek gunde insallah hayirlisini verir tum isteyenlere Rabbim..ben bide tüp bebek yaptiran arkadaslardan tavsiye istiyorum nerde yaptirdilar acaba ..Canim ben 1 ayda dustu seninde duser merak etme stresten yukselmistir bende o ay cok stresliydim insallah rabbim hayirlisiyla sana ve isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin
Sağol topragım iyiyim şükür.evdeyim ameliyat olcam diye kursuda yarım bıraktım.pazartesi hastanede kontrolüm var.ameliyat günü vercekler.büyük ihtimalle hafta içi ameliyat olurum sen napıyosn nasılsın büyüyomu tontişin annesi.
Amin canim benim tup bebek yaptiran arkadaslar gorunce cevap yazarlar sana canim burdaAmin canım insallah bu mubarek gunde insallah hayirlisini verir tum isteyenlere Rabbim..ben bide tüp bebek yaptiran arkadaslardan tavsiye istiyorum nerde yaptirdilar acaba ..
10 kilo aldim ama dert etmiyorum minigim saglikli olsunda dogumdan sonra veririm insallah kaygilim nasilsin pasamiz nasilHicc almamissin harikasinn masalah size
Canım ben İzmir Tınaztepe hastanesinde yaptırdım. İlk seferde tuttu çok şükür.Amin canım insallah bu mubarek gunde insallah hayirlisini verir tum isteyenlere Rabbim..ben bide tüp bebek yaptiran arkadaslardan tavsiye istiyorum nerde yaptirdilar acaba ..
sağol canım benım amin bu kadarla atlattım şükür daha kötü olabilirdi diyorum ...canım çok çok geçmiş olsun Allah başka kaza bela vermesin dikkat et kendine hatun
.Canım ben İzmir Tınaztepe hastanesinde yaptırdım. İlk seferde tuttu çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?