Beraber Anne Olma Yolunda

Cok şükür tatlım sonunda doğdu bebisimiz Allah anali babali büyütsün kızını bi an önce evinize gecin inşallah da senlensin eviniz :)

Gözün aydin canim cok şükür. .

Amınnn canım benım gozunuz aydın Rabbım hayırlı evlat eylesın. oldun toparlasın kendını kuvezde 1 hafta sonra saglıklı sıhhatlı gelsın evıne ınsallah hem sarılıgınıda knt eder onlar. sen nasılsın canım

Aynen ne gerek var dimi ama isim degistirmek icin yasa kolaylastirilsa ilk isim ilk ismimi sildirmek olacak :) zaten babaannemede gicik oluyrm :))

:)) olsun canım en azından iki ismin var da secebiliyorsun ya sadece babaannenin adı olsaydı ne yapacaktin

Canım ikinize de geçmiş olsun sağ salim dünyaya geldi ya evinize de geçersiniz inşallah bir an önce

Hatunlat benim kaç gündür gobegim çok kasiniyo, özellikle yanlardan. Bu yoksa catlayacagimin sinyali m, erken değil mi daha

Canım boyuna göre kilon gayet normal bence hiçte takılacak bir kilo degil yani .Boşver sen kocanı önemli olan sağlıgın o kendine baksın.Ben 162 boy 76 kiloyum eşim bana hiç öyle kilo muhabbeti yapmaz ben bildim bileli kiloluyum ama kilomu göstermedgmi söylerler yani kimse 75 kilo oldugma inanmaz bende pek takmıyorum kiloyu zaten ama 9. Ay antalyaya otele tatile gitcez o yüzden ameliyattan sonra biraz diyet yapayım diyorum yapabilirsem onuda

Hayirli olsun sekerim bebisinede gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin opuyorum ikinizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…