Kizlarrrrr hepinize cok cok tesekkur ederim ayri ayri.ben daha netlestiremedim yaaa.aksama dogru verdim kanı sonucu daha cikmadi.birazdan tekrar arayacagim.klomeni bir daha kullanmak istemiyorum demistim insallah bu sonuncusudur.hala hamisim diyemiyorumCanim coookk sevindim ihtiyacimzi vardi boyle guzel haberlere :) haber veririsin kan sonucunu fıstık
Evet canım var bi keramet darısı sanaAyy ruyahayalde mi klomen kullanmıştı bu klomen umut oluyo inşallah banada verir eylülde
Gayet fazla değerin hadi hayirli olsumKizlar ovulasyonda pozitifi gordugum 16.gun adetin 27.gunu. Normal sartlarda yarin bat gunum yani 28.gun oluyor yarin. Degerim 46.7 cikmis. İnsallah bu sefer saglikli bir gebelik olur degerim dusuk geldi sanki bana .siz ne dersiniz?Persembe aksami yenilerim kan testini.
Çok hossun canım masallah:) kaç kilo aldın toplamdaEki Görüntüle 1583275
Koccaman bir gobisle geldim kizlar kuzumun battaniyesini oruyorum sicakta pise pisesiz neler yapiyosunuz bakiim:)
Ben park yatak aldim kuzum yarin bir gun toplar kaldiririm kucuk birsey oluyor toplaninca zaten ahsap olarak buyuyen yatak alsam da ergenlige kadar ayni seyi kullanmak istemezdi sanirimBeşik yerine sadece park yatak mi alacaksınız kızlar ? Bende baktım bi kaç yerde de park yataklar daha mantıklı geliyor bana da ama bilemedim.
Sevsinler battaneyesini :) masallah kocaman olmus isim ne dusundunuz bakim?Eki Görüntüle 1583275
Koccaman bir gobisle geldim kizlar kuzumun battaniyesini oruyorum sicakta pise pisesiz neler yapiyosunuz bakiim:)
Bende aynen boyle düşünüyorum bide büyük oluyor park yataklar bayaa kullanılır gibi. Belki o arada kendi evimizi almak nasip olur kalıcı eşyalarını yatağını o zaman alırım yavrumun. İlk etapta tam oda takimi almayı da düşünmüyorum bi minik dolap alırım kıyafetleri için.Ben park yatak aldim kuzum yarin bir gun toplar kaldiririm kucuk birsey oluyor toplaninca zaten ahsap olarak buyuyen yatak alsam da ergenlige kadar ayni seyi kullanmak istemezdi sanirim
teşekkür ederim tatlım 7ayda 7 kilo aldım 10la kapatırım heralde :)Çok hossun canım masallah:) kaç kilo aldın toplamda
hem de ne vurmak canm yaa bombardımana tutuyo :) az kaldı oğluşum yumuşacık sıcacık uyuyacak kış günlerinde onunla oyyy daha neler orcem ben ona :)
canm bence normal benm bat günü 72 cıkmıştı sanırım senin de iyi bence içini çürükleme dua et minik kuzun sağlıklı olsun :)Kizlar ovulasyonda pozitifi gordugum 16.gun adetin 27.gunu. Normal sartlarda yarin bat gunum yani 28.gun oluyor yarin. Degerim 46.7 cikmis. İnsallah bu sefer saglikli bir gebelik olur degerim dusuk geldi sanki bana .siz ne dersiniz?Persembe aksami yenilerim kan testini.
ılgaz olacak canm eşim dağhan istiyodu ama beni kırmadı :)Sevsinler battaneyesini :) masallah kocaman olmus isim ne dusundunuz bakim?
Sagol canim.ne bilim ilkinden dolayi hep bir tedirginlik var.hayirlisi bakalim insallah persembe iki katina cikar.46 yi gorunce uzuldum biraz ama belki gec dollenmistir.Gayet fazla değerin hadi hayirli olsum
Cok sagol canim ya icimi ferahlattin biraz insallah artacak kat kat .sizlerde dua edin benim icin :)canm bence normal benm bat günü 72 cıkmıştı sanırım senin de iyi bence içini çürükleme dua et minik kuzun sağlıklı olsun :)
ederim tabi canm benm :)Cok sagol canim ya icimi ferahlattin biraz insallah artacak kat kat .sizlerde dua edin benim icin :)
Ben bile sigarim kiz aldigimiza neredeyseBende aynen boyle düşünüyorum bide büyük oluyor park yataklar bayaa kullanılır gibi. Belki o arada kendi evimizi almak nasip olur kalıcı eşyalarını yatağını o zaman alırım yavrumun. İlk etapta tam oda takimi almayı da düşünmüyorum bi minik dolap alırım kıyafetleri için.
Benim yatak odamda küçük çocuğun yatağını sığdırmak için sanırım bi süreliğine tuvalet masamdan vazgecicem.
Sen başka neler neler aldın bakiim az kaldı senin busuru şeyin vardır artik.
Pek de kibar ve guclu bir isim canim :)) sevsinler adini :) benim kuzum ters duruyor bakalim donecek miılgaz olacak canm eşim dağhan istiyodu ama beni kırmadı :)
Buyuk cok sukur canim ya seviyorum bu evi dogumdan once tasinmam iyi oldu :) diger evde sigardi da sallayamazdim besigi sanirim sabit kalirdi. Ucan balonunu bitir paylas da bende yaparim belki :)bebeem ohh maşallah yeni evin büyük demek güzel günlerde oturun inşallah. Sen cozmussun yer sorununu darısı başımıza artik. Golcuku özledim bende, izmite gelirsem golcuke mutlaka gecicem bu sefer.
A afrodit26 adini sevsinler yakisiklinin emi :) su orgu isine bendr girdim ama maalesef yarıda kaldı battaniye hatta yarilanmadi bile. Bende becerebildigim ise geri döndüm keçeden kocaman bi ucan balon yapıyorum bu aralar yavrukusuma en azından onu becerebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?