Doğru diyorsun canım. Şimdilik düşünmüyorum doğumu hayırlısıyla gelsin bebsilerimizBak ne güzel kendi yolunda ilerliyo bebişin. Rabbim koymuş yoluna vakti gelincede cikar Allah ın izni ile.cogu kişi bebis dönmuyo die istemeyerek sezeryana giriyo. Olumlu dusun yaparm de.nede olsa dunyada ilk degilsin :)
Çok geçmiş olsun canım. Bende ağrıdan kötüydüm ama iki kere tam ağrı olan yere hemşire arkadaşım hacamat yaptı. Elhamdülillah geçti ağrılarımKislaar biz kontrolden geldik oglus yine onden onden gidiyor acelesi var sanirim :) 1420 gr olmusuz hersey iyi dedi dr ama bana fzik tedavi yollari gorundu bayramdan sonra artik gecelri agliyorum belimin acisina aman deyim kendinizi koruyun
sağol canm ya benm ağrılarım geceleri hortluyo dün gece ağladım resmen sağımdan soluma dönemedim kendim eşim kucaklayıp çevirdi çok zoruma gitti kötürüm oldum sankiÇok geçmiş olsun canım. Bende ağrıdan kötüydüm ama iki kere tam ağrı olan yere hemşire arkadaşım hacamat yaptı. Elhamdülillah geçti ağrılarım
aaaamin canm hayırlısıyla atlatırım inşallah..canım hem gözün aydın hem çok geçmiş olsun Allahım hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin şu hamileliği
Heryer yansitmamis daha canım hele nettekiler ayni fiyat hepBirkaç haftaya alırız bizde canım giren girdi dediğin gibi
sağolasın kayglım inşallah gecerMasallah bebegine allah yardimcin olsun fizik tedaviyle gecsin gitsin acilarin insallah
sağolasın kayglım inşallah gecerMasallah bebegine allah yardimcin olsun fizik tedaviyle gecsin gitsin acilarin insallah
Merhaba kizlar.ben yine kimyasal yasiyorum degerim iki gun arayla 46 -40 ciktidr umu aradim pazartesiye kanaman olmazsa tekrar betaya bakalim o bize net bir sonuc verir dedi.umut var mi dedim cok yeni oldugu icin simdi %100kimyasal diyemeyiz dedi pazartesi tekrar beta bize durumu gosterir dedi ama sonuc belli kizlar tekrar yukselen beta degeri gormedim ben.simdi isyan etmiyorum vardir her seyde bir hayir tabiki.gebelik gerceklesiyor ama devami gelmiyor.dr um bu da kimyasal olursa tup bebege bakariz dedi birde . 2.kimyasal sonrasi tup bebek erken degil mi? Hep diyorum Rabbim dermansiz dert vermesin elbet caresi vardir bir seylerin.kasiklarimda agrim var belli noktalarda batmalarda oluyor.ins cabucak baslar kanama ve ne zaman gelecek diye bekleyiste olmam.Rabbim birdaha nasip.ederse adetim 10gun gecmeden test yapmayacagim (kan testi ) bir daha iki gunde 46dan 40a dusmus hizlica dusse keske boylesi daha zor..dr um %100umut yok diyemem desede ben kabullendim sonuc belli tutunamadi bu bebisde dualarinizi eksik etmeyin kizlar.
Canim pihtilasma testi yaptirmadim ama dr um gunde bir tane coraspin ic demisti kan sulandirip tuplerdeki hareketi duzenleyip hamile kalmaya yardimci oluyormus.iciyordum bende.kasim ayindan beri de folik asit iciyorum.pihtilasma testi yaptiririm gibi ama.canım benim geçmiş olsun gerçekten üzüldüm ama elden gelen bir şey yok maalesef.. Allah sabrını versin.. yalnız benim merak ettiğim konu acaba pıhtılaşma sorunu falan olabilir mi sende yoksa normal sıradan kimyasal gebelik mi acaba bunun üzerinde durulsa daha iyi olmaz mı çünkü pıhtılaşma varsa tüp bebek de denesen aynı sonuçla karşılaşırsın.. bence bu konuyu drunla konuşmalısın sonuç olarak hamile kalabiliyorsun zaten tüp bebek mantıklı gelmedi bana.. tabi benim şahsi fikrim bu doktor falan değilim sonuçta..
Sagol canim .artik surec daha derinlemesine arastirma olacak.dollenme gerceklesiyor niye devami gelmiyor onun nedenini bulmaya calisacagimSiyah00 canım çok üzüldüm, bi kaç doktora git bence sorun nedir niye tutunamiyor bebisler bi sebebi olmalı mutlaka. Umutta kesilmez ya, belki tutunur son anda. Ne diyecegimi de bilemiyorum ya iste
Canim pihtilasma testi yaptirmadim ama dr um gunde bir tane coraspin ic demisti kan sulandirip tuplerdeki hareketi duzenleyip hamile kalmaya yardimci oluyormus.iciyordum bende.kasim ayindan beri de folik asit iciyorum.pihtilasma testi yaptiririm gibi ama.
Canım sana bakmak ıcın gırdım okuyunca. Sok oldum beklemıyodum hıc. Ama umıtsızlıge kapılmadan sabırla duayla bekle uzme kendını allah bılır ne olacagını umıt kesmeCanim pihtilasma testi yaptirmadim ama dr um gunde bir tane coraspin ic demisti kan sulandirip tuplerdeki hareketi duzenleyip hamile kalmaya yardimci oluyormus.iciyordum bende.kasim ayindan beri de folik asit iciyorum.pihtilasma testi yaptiririm gibi ama.
Dualarımız elbet seninle bitanem...Eninde sonunda sağlıklı olarak miniğin gelecek hemen tüpü düşünme bence bak benim bi arkadaşım da 2 kes kimyasal yaşadı 3. de sağlıklı bi hamilelik yaşadı şimdi kızı yaşına girecek...düşükler zordur (ki belki düşmeyecek) mutlaka ama sağlıksız olduğu için böyle oluyor şükret yine bitanem kendini de çok üzme lütfen Allahım kısmetine güzel hayırlı bi evlat nasip etmiştir eminim sen şuan onu bekliyorsun sadeceMerhaba kizlar.ben yine kimyasal yasiyorum degerim iki gun arayla 46 -40 ciktidr umu aradim pazartesiye kanaman olmazsa tekrar betaya bakalim o bize net bir sonuc verir dedi.umut var mi dedim cok yeni oldugu icin simdi %100kimyasal diyemeyiz dedi pazartesi tekrar beta bize durumu gosterir dedi ama sonuc belli kizlar tekrar yukselen beta degeri gormedim ben.simdi isyan etmiyorum vardir her seyde bir hayir tabiki.gebelik gerceklesiyor ama devami gelmiyor.dr um bu da kimyasal olursa tup bebege bakariz dedi birde . 2.kimyasal sonrasi tup bebek erken degil mi? Hep diyorum Rabbim dermansiz dert vermesin elbet caresi vardir bir seylerin.kasiklarimda agrim var belli noktalarda batmalarda oluyor.ins cabucak baslar kanama ve ne zaman gelecek diye bekleyiste olmam.Rabbim birdaha nasip.ederse adetim 10gun gecmeden test yapmayacagim (kan testi ) bir daha iki gunde 46dan 40a dusmus hizlica dusse keske boylesi daha zor..dr um %100umut yok diyemem desede ben kabullendim sonuc belli tutunamadi bu bebisde dualarinizi eksik etmeyin kizlar.
Senın de bayramın kutlu olsun fıstık bızımkıler yetısmez de senınkı elını oper seneye annesı :)Gününüz aydın olsun güzel anne ve anne adayları :) seneye ellerimizi öpen minik minik eller olması dileğiyle bayramınız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?