Canim ama magazada adamlarla konus panik yapiyolar zam zam diye haberlerde de gorunce hadi dedim :)) bak joker i takip et gecen hafta istanbul galeria daydi galiba bu kampanya super al gitsin demirbas araba odensin borcu falan da :)) bi arastir bakalim ne istiyodun sen cadillac miydiBetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allah ne etmesin seni benimde aklıma girdin bende araba konusunu sona doğru hallederiz diyordum ama eşimle konuştum şimdi istiyorsan al erken merken kime neymiş canım dedi
e bebekte bilgilendirme yapmıştı bu konudaAha da haber kizlar ona göre :)
casual cadillac evet...şimdi baktım e bebekte artmış fiyat acep bide mağazalarımı dolansakCanim ama magazada adamlarla konus panik yapiyolar zam zam diye haberlerde de gorunce hadi dedim :)) bak joker i takip et gecen hafta istanbul galeria daydi galiba bu kampanya super al gitsin demirbas araba odensin borcu falan da :)) bi arastir bakalim ne istiyodun sen cadillac miydi
afiyet olsun canımsağol şekerim tesellin içinhayırlısı bakalım neyse cancan ben yemek yapmaya kaçıyorum çok acıktım canım ne çekiyosa yapacam hadi öpüldünüz hepiniizzzz
ee çok güzel 1500 e gelmiş sizin araba...internetten mi aldınız kuzumSimaracak gibi aldik da diyorum ki otursa bari mesela ablamin minik hic binmedi arabasina oylece kaldi bu da oyle olmaz inşallah :)
Canim dun joker magazasinda acayip bi kampanya vardi bak söyle ki ;
Buna Totalde 3.300 odedik ama 1.500 tl hediye çeki verdiler , araba epey indirimli oldi o 1.500 e neler alinmaz ki o yüzden fena olmadi hani :)
Dolas canim baby mall de de vardi bi kampanya o da 300 e 75 veriyo ay sonuna kadar geçerliydi ordan alamadik renk yoktu kismet valla.ben dr bakiyim senin istedigine bakmistim amacasual cadillac evet...şimdi baktım e bebekte artmış fiyat acep bide mağazalarımı dolansak
Yok balım joker magazadan direkee çok güzel 1500 e gelmiş sizin araba...internetten mi aldınız kuzum
Kesinlikle canim acilmasi kapanmasi avamtajlari falan anlatiyolar cok guzel bi sekilde ne renk.dusunuyosum diycem ama cinsiyet belli degil gerci en mantiklisi unisex renkler olasi diger bebisler icim :)bu baby mall istanbulda varmıdır acep...ben herifi izin gününde alayım bi iki mağaza gezelim hem arabayı de gözümüzle görürüz
baby mall bana çok uzakmış birde istediğim araba yokKesinlikle canim acilmasi kapanmasi avamtajlari falan anlatiyolar cok guzel bi sekilde ne renk.dusunuyosum diycem ama cinsiyet belli degil gerci en mantiklisi unisex renkler olasi diger bebisler icim :)
Cadilac da guzel hatirladim fiyat da az degilmis inşallah bulursun soyle hesapli guzrl bi araba isimiz cok mogisim magazaya girince anliyo insan onu da alsak bunu da alsak :)baby mall bana çok uzakmış birde istediğim araba yokrenk konusunda unisex düşünüyorum kırmızı olabilir bej olabilir siyahta olabilir bakalım
çok güzel heyecanlar betim... dediğin doğru o kadar çok şey var ki alınacak ama gereksizlerde var frenlemek lazım bazenCadilac da guzel hatirladim fiyat da az degilmis inşallah bulursun soyle hesapli guzrl bi araba isimiz cok mogisim magazaya girince anliyo insan onu da alsak bunu da alsak :)
Evet canim dun bize urun satmaya calisiyo sandalye yukselticiymis aparat sandalyenin ustune onun üstüne de bebis, o işlevi bi yastik da cok rahat gorebilir kalabaliga luzum yok dedik almadik :)çok güzel heyecanlar betim... dediğin doğru o kadar çok şey var ki alınacak ama gereksizlerde var frenlemek lazım bazen
iyi yapmışsınız canım enayi sanıyorlar bu satıcılarda...peki eve ne zaman teslim edeceklerEvet canim dun bize urun satmaya calisiyo sandalye yukselticiymis aparat sandalyenin ustune onun üstüne de bebis, o işlevi bi yastik da cok rahat gorebilir kalabaliga luzum yok dedik almadik :)
Hemen teslimdi ama benimki kapali kutu yeni istedi bunlar 2014 2015 diye ayriliuolar biz de bekleriz yeni gelsin dedik 2 haftaya gelir umarimiyi yapmışsınız canım enayi sanıyorlar bu satıcılarda...peki eve ne zaman teslim edecekler
eve gelince de bi tuhaf olur insan... miniğin ilk eşyasıHemen teslimdi ama benimki kapali kutu yeni istedi bunlar 2014 2015 diye ayriliuolar biz de bekleriz yeni gelsin dedik 2 haftaya gelir umarim
Evet duydumcanim cars gunu Allahim isteyen herkese nasip etsin cok guzel bi duygu :)Allah razı olsun canım sen nasılsın kalp atışını duydun inşallah?
Aynen canim su hamileleikte en heyecanlisi cinsiyt ve daha da heyecanlisi dogumdur heralde :)blummmm hatun diğer topiğin cevabını yazayım :) Bana da herkes kız diyo bakalım ne çıkacak belki 10 temmuzda belli olur... bu cinsiyet mevzuu çok heyecanlı
Betiiiim arabaniz harika gulegule kullanin insallah :)Iste buuu renkler birebir ayni ama burda cok sey var bizimki sadece araba ve portbebe :)
Cok guzelmis araba canim bende cok begendim.gule gule guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin RabbimIste buuu renkler birebir ayni ama burda cok sey var bizimki sadece araba ve portbebe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?