Beraber Anne Olma Yolunda

İnşaallah canım iyi anne olacağımı yıllardır duyarım ama daha icraat ortaya koyamadık 1 yılda 1 tane süpriz bebek oldu oda tedirginlik yaşatıyo annesine.Otur oturduğun yerde ne olay çıkartıyosun demi yedigin önünde yemediğin arkanda be çocuk.Ne adrenalin üretiyosun orda annene
Atarlı anne :KK200::KK200::KK48: Sende yat dinlen be kadın diye içerden sesler yükseldiğini duyar gibiyim :-):-):-)

Aklina geldiysem ne guzel sevindim unutulmadigima:KK60:
Ben hep buralardayim sizi takip ediyorum ama yazmiyorum yazacak birseylerim yok cunki.Bu arada oglunun resimlerinide gordum Allah bagislasin nazarlardan saklasin cok tatli masallah:nazar:
hatun nirelerdesin sen dönmekle iyi yapmışsın hem ne demek yazacak bişey bulamıyorum...selamını esirgeme bizden

Daha belli bisey yok canm ama normal olsa diyorum sezeryandan korkuyorum bi de kv basimdan bir an once gitsin istiyorum yatmak istemiyorum yaa.. Kiz cidden nazara geliyoruz biri vardir mutlaka okutuersin annen soyle de

Mevlidde dagitilacak susler , lohusa tacim terligim, anne yani yatagimiz:)
hamarat kadının hali başka yahu...ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuş bayıldım

kızlar 19 haziran da doktora gitmiştim prolaktin yüksek çıkmıştı 27 sanırım sınır 25 haftada 2 kez yarım dostinex vermişti haliyle kutu hala bitmedi var içinde bi iki tane daha ....şimdi asıl sorunum önceleri 35 güne kadar uzayan adet dönemim bi süre 28 güne düştü ve şimdi yani bugün daha 26. gün ve adet olucam galiba lekeleme geldi (hamile değilim test yaptım negatif) acaba bu ilaç artık zarar vermeye mi başladı of sıkıntı ya geri kalanını içmesemmi
içmeye devam et kuzum 21 35 arası normal kabul ediliyo

Kızlar ya yarın 36. Haftaya giriyorum 36 haftadır evin bütün islerini ben yapıyorum sabah 6.30 da kalkıp kahvaltı hazırlıyorum sil süpür tuvalet banyo yıka ve artık çok yoruluyorum eşime şunu yap dediğimde soylenerek yapıyor bu da çok zoruma gidiyor allah kimseye muhtaç etmesin ben bu adamı nasıl degistirecegim bilmiyorum
Allah kolaylık versin kuzum ama artık çok ta üstüne düşme evin...eşine laf çok ta neyse...bu halini görüp değişmiyorsa normal zamanlarda değişir mi ki

kızlar 19 haziran da doktora gitmiştim prolaktin yüksek çıkmıştı 27 sanırım sınır 25 haftada 2 kez yarım dostinex vermişti haliyle kutu hala bitmedi var içinde bi iki tane daha ....şimdi asıl sorunum önceleri 35 güne kadar uzayan adet dönemim bi süre 28 güne düştü ve şimdi yani bugün daha 26. gün ve adet olucam galiba lekeleme geldi (hamile değilim test yaptım negatif) acaba bu ilaç artık zarar vermeye mi başladı of sıkıntı ya geri kalanını içmesemmi
Stres yapmana gerek yok canım tam tersi iyi gelmiş adetin düzene girmiş yumurtlamışsın işte. Benimde geçen ay 35 çıkmıştı benim adetlerim düzenliydi bu ay düşmüş doktorum bıraktırdı 1-2 ay yükselmez dedi. Lekelenmeyi adetin 1. günü olarak sayma arttığı günü say bana öyle dedi doktorum. Her ay tahlil yaptırıyorsun dimi ?

KIZLAR MERHABA UZUN ZAMANDAN BERİ GİREMİYODUM İZİNDEYDİK TELEFONDAN DA GİRMEYE CALIŞTIM COK YAVAS ACMIYO FALAN NEYSE...BİZ İYİYİZ ŞÜKÜR BUGUN DR GİTTİK KIZIMIZ OLCAKMIŞ :KK49::KK49::KK49:
Mogami Mogami
Aaaa çok erken belli olmuş :))) prensesini saglikli bir şekilde kucağına almak nasip etsin inşallah Allah

KIZLAR MERHABA UZUN ZAMANDAN BERİ GİREMİYODUM İZİNDEYDİK TELEFONDAN DA GİRMEYE CALIŞTIM COK YAVAS ACMIYO FALAN NEYSE...BİZ İYİYİZ ŞÜKÜR BUGUN DR GİTTİK KIZIMIZ OLCAKMIŞ :KK49::KK49::KK49:
Mogami Mogami
Anaaaaaam kızımız mı geliyormuş maaşallah size....Bacım kesin miymiş çünkü bu haftalarda kız denip sonra erkeğe dönen çok oluyo bakınız @betiboop ... eğer kesinse soru işareti olmadan eklicem cinsiyetini

Aaaa çok erken belli olmuş :))) prensesini saglikli bir şekilde kucağına almak nasip etsin inşallah Allah
Amin canim insallah hepimz sagsalim kucagimiza alalim :)
Anaaaaaam kızımız mı geliyormuş maaşallah size....Bacım kesin miymiş çünkü bu haftalarda kız denip sonra erkeğe dönen çok oluyo bakınız @betiboop ... eğer kesinse soru işareti olmadan eklicem cinsiyetini
kuzum dr degismez dedi ama yinede belli olmaz :) sen soru isareti koy istersen :)

SEN HAMİLESİN DEMEK AYYYYYY NASIL SEVİNDİM HEP DUA EDİYODUM SANADA KABUL OLDU COK ŞÜKÜR :)
Kız senin haberin yokmuydu daha nasıl olur dünyaya duyurdum halbuki.Benim adam öyle diyo dünyaya yaydın hemen diyo.Uçagın arkasına afiş yazdırayım bizim hatun hamileeee diye diyo.Bütün nürnberg i dolaşsın herkes öğrensin diyo benle dalga geçiyo

Kız senin haberin yokmuydu daha nasıl olur dünyaya duyurdum halbuki.Benim adam öyle diyo dünyaya yaydın hemen diyo.Uçagın arkasına afiş yazdırayım bizim hatun hamileeee diye diyo.Bütün nürnberg i dolaşsın herkes öğrensin diyo benle dalga geçiyo
Hahahahah aman cok biliyo bu kocalar benmkide simdi cinsiyeti soyleme diyip duruyo nolcaksa sanki :) ben 15 gundur giremiyrm o yuzden haberm yok canim

Hahahahah aman cok biliyo bu kocalar benmkide simdi cinsiyeti soyleme diyip duruyo nolcaksa sanki :) ben 15 gundur giremiyrm o yuzden haberm yok canim
Kız şimdi benimkide öyle diyodu hatta senin yazını okudum bak bunun kocasıda aynı diyomuş diye.Çok biliyo bunlar yaaaa

kuzum doktora gittin mi 8 gün uzun bi süre

Yok canım gitmedim 10 güne kadar geciktiği oldu yakın aylarda o yüzden bekliyorum. evde ovulasyon testi vardı sıvı alımına dikkat etmeden yaptım bugün pozitif çıktı bakalım pazartesiye gelmezse adet gebelik testi yaparım.Dua eder misin benim için mogamim tedaviye gerek kalmadan gelse benim miniğimde:KK66: eşim testi görmüş gebelik testi sanmış bi sevinmiş garibim :KK57: banada sanki ömrümüz hep iki kişi gececekmiş bebeğimiz olmayacakmış gibi geliyo artık:KK45:

Amin canim insallah hepimz sagsalim kucagimiza alalim :)
kuzum dr degismez dedi ama yinede belli olmaz :) sen soru isareti koy istersen :)
tamam bacım soru işaretli cadı kzımızı ekliyim hemen...bi de geçen cinsiyet tablosunu paylaşırken baktım böyle 3-4 erkeğin peşine bi kız gelmiş ee bizde şuan listede sen hariç son dört bebiş erkek bende dedim kesin blummm un bebiş kız...teorim doğru çıktı :-) 16 da kesin belli olur ama:KK36:

Back
X