Beraber Anne Olma Yolunda

Aaa elisa__ elisa__ gelmiş hoşgeldin canım
ben mine_burcu nick değişti hatırladın mı
canım benim hiç stres yapmayın bebiş zamanını bekliyor kısmeti ne zamansa o zaman gelecek. Benim bi akramın eşine senin çocuğun olmaz dediler erkekte sorun varmış ama şimdi duydum ki eşi 3 aylık hamileymiş. Herşey allah' tan sınanıyoruz. Siz yine dr takibinde olun kendin de bazı kürler yapabilirsin burda çok var biliyorsun :) ondan sonra Inşallah en yakın zamanda güzel haberini alırız Allah gönlüne göre versin canım benim

Kızlar ben dr dan geldim bugün.benle bu durumumu paylaşan arkadaşlar tek tek sagolun Allah razı olsun.degerim 1700 den 2100 e yükselmiş.tupte kanama var ama 2 gün önceki kanamadan fazlalasmamis.tupte kese de olusmamis Allahtan ic kanama riskine karşılık 2 güne bir kontrole devam.betanin düşmesi gerekiyor.dış gebelikte vurulan bir igne varmis bu igne kemoterapide uygulanan bir igneymis.dr um cok zararli oldugunu kesinlikle bu igneyi vurmak istemedigini kendiliginden tüpten atilabilme olasiliginin yüksek oldugunu söyledi.dr um benim yum durumunu bildigi icin ona göre yaklasiyor .işin özü her an tetikte ve kontrol altindayim ins kendiliginden ameliyat gerekmeden tüpten atar kendini.dış gebelik Allah kimsenin basina vermesin cok yorucu bir surec.dualarinizda unutmayın beni.
Çok geçmiş olsun canımm benim dualarımızdasın Allah gönlüne göre versin demekki böylesi daha hayırlıymış. Inşallah en yakın zamanda güzel haber alırız senden :)

Günaydınnnnn :)))hayırlı mutlu pazarlarr
Günaydın taze anne sana da Günaydın fıstık Y ysmn1096
Canim ben de ovulasyon testi ile ogrenenlerdenim gündüz yapmıştım pozitife yakındı burda da paylaşmistim akşamına da esımın ısrarı ile test yapmıştım ve yunurtlamanin 9.günü öğrenmiştim boylelikle☺

Anaaaaaam kızımız mı geliyormuş maaşallah size....Bacım kesin miymiş çünkü bu haftalarda kız denip sonra erkeğe dönen çok oluyo bakınız @betiboop ... eğer kesinse soru işareti olmadan eklicem cinsiyetini
Aynen canım blummmm blummmm bana da kız dedi 19.haftada erkek olduğunu öğrendik bekle derim ister istemez alısiyo insan sonra şaşırıyorum :)

Arkadaşlar hamile miyim sizce

Eklentiler

• IMG_0874.webp
    IMG_0874.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 73
Hyb77 -------------------> 24 Temmuz ------> 10. Deneme -------> HAMİŞ :nazar::anneadayı:

AĞUSTOS BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme -------> :KK43:
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme

EYLÜL BAT:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Canım benim yine adet geldi. Yeni bat 1 eylül 13.deneme hayırlısı...

Back
X