Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha dur hele. Hele bir oynamaya başlasın bu seferde oynamayınca stres yapıyorsun.valla sen böyle dedikçe ben elimi koyuyorum karnıma belki hissederim diye ama yok anacım benim oğlanda tık yokonun verdiği tepkiyi yerim ben
![]()
betide hissetti balım bi ben kaldımyarenim99 kilo almamış fit bir hamis daha karsimizdaaa, top gibi bi gobus var sadece maşallah o gobusteki papatyaya
Mogami yakindir hissetmen, tam uyuyacagin anda pıt pıt yapacak yaramaz Mete :) zayıf olanlar cabuk hissedermis derlerdi bende de öyle oldu galiba hergun hissediyorum artik minik tospigimi darısı senin ve @betiboop un başına
![]()
3kilo aldım henüz. Zaten bebiş 2kilo oldu. Gayet fitim.çok şükür. Ama iştahım yokki anacım. Zorla yiyiyorumyarenim99 kilo almamış fit bir hamis daha karsimizdaaa, top gibi bi gobus var sadece maşallah o gobusteki papatyaya
Mogami yakindir hissetmen, tam uyuyacagin anda pıt pıt yapacak yaramaz Mete :) zayıf olanlar cabuk hissedermis derlerdi bende de öyle oldu galiba hergun hissediyorum artik minik tospigimi darısı senin ve @betiboop un başına
![]()
beklemedeyiz bakalım bacımdaha dur hele. Hele bir oynamaya başlasın bu seferde oynamayınca stres yapıyorsun.
Ben koltukta yatar gibi pozisyon alıp ayaklarını pufa uzatinca çok hissediyorum özellikle akşamları hareketsiz saatlerimde. Önceleri tenime yosun değmiş gibi hafif bi histi simdi pıtpıt modunda. Hele bi de yuksek ses varsa ortamda hemen tepki veriyor sağdan sağdan :)betide hissetti balım bi ben kaldımgöbüşte çok çıkmadı zaten...elim sürekli karnımda yatrkan kalkarken otururken ama Mete beyin yeri geniş olacak ki attığı tekmeler bana ulaşmıyo
seninki en çok ne zaman hareketli
benim şu 1 haftadır bikaç kez değişik bi his oldu böyle bişey toplanıp yer değiştiriyormuşş gibi...hemen elimi koydum ama hissedemedim bişey...benimki sese de tepki vermiyo o kadar müzik dinlememe rağmenBen koltukta yatar gibi pozisyon alıp ayaklarını pufa uzatinca çok hissediyorum özellikle akşamları hareketsiz saatlerimde. Önceleri tenime yosun değmiş gibi hafif bi histi simdi pıtpıt modunda. Hele bi de yuksek ses varsa ortamda hemen tepki veriyor sağdan sağdan :)
yarenim99 3kilo mu sadeceee
maşallah anacim söyleme her yerde 30kilo alan var forumda göze gelirsin
![]()
Hayirli olsun guzelimKIZLAR MERHABA UZUN ZAMANDAN BERİ GİREMİYODUM İZİNDEYDİK TELEFONDAN DA GİRMEYE CALIŞTIM COK YAVAS ACMIYO FALAN NEYSE...BİZ İYİYİZ ŞÜKÜR BUGUN DR GİTTİK KIZIMIZ OLCAKMIŞ
Mogami
Haklısın bacım. Zaten o 3kiloda bebişin kilosu. Vitaminlerden uzak duruyorum. Asıl onlar kilo aldırıyorBen koltukta yatar gibi pozisyon alıp ayaklarını pufa uzatinca çok hissediyorum özellikle akşamları hareketsiz saatlerimde. Önceleri tenime yosun değmiş gibi hafif bi histi simdi pıtpıt modunda. Hele bi de yuksek ses varsa ortamda hemen tepki veriyor sağdan sağdan :)
![]()
İlk zamanlar elini koyunca kaçıyo.bende de öyleydi. Sonra elime alıştı. Hele babasından resmen çıldırıyor yavrum. Belliki babaya düşkün olacakbenim şu 1 haftadır bikaç kez değişik bi his oldu böyle bişey toplanıp yer değiştiriyormuşş gibi...hemen elimi koydum ama hissedemedim bişey...benimki sese de tepki vermiyo o kadar müzik dinlememe rağmenanası gibi ne rahat bi çocuk bu böyle...
kız çocukları babaya düşkün olurmuş ya sizinki de şimdiden aşık babasınaİlk zamanlar elini koyunca kaçıyo.bende de öyleydi. Sonra elime alıştı. Hele babasından resmen çıldırıyor yavrum. Belliki babaya düşkün olacak![]()
Canım benim sonuç ne olursa olsun Allah önce can sağlığı versin...sen iyi olacaksın ki herşey iyi olsun...Söyleyecek bişey bulamıyorum bende inan...Şimdilik lütfen dinlen ve ne olursa olsun şükretBen geldim malesef iyi haberlerle gelmedim.Kananam devamediyo Beta.843 çıktı ne iğne ne ilaç hiçbişey yapmadı.progestan vermiycekmisnz dedim öyle yazdı aldık eve geldik wc ye gittim bir şey düştü 5 santim çapında ince torba gibi bişey bir ucu siyaha yakın kanlanmış ordan kanama yapmış demekki. içinden şeffaf renkte kuş gözü gibi bir yuvarlak bişey çıktı anladımki Kese ve içinden çıkanda yumurtaydı diye tahminediyorum.2 gün sonra tekrar beta ya bakalım dedi eşimde zaten kendi doktorunda randevusu var dedi.Evdeyim ara ara şiddetlenen ağrım var 2 progestan hap içtim.Durum bundan ibaret bende.Umudum ve çırpınışım bitme noktasında o yüzden diyecek bişey bulamıyorum.
Hayırlısı böyleymiş demek ki canım. Vücut sağlıklı olmayan şeyi atarmış. Böylesi daha iyi demek ki. Önemli olan senin iyi olman. Yine hamile kalırsın. umutsuzluğa kapılacak bir durum yok. Kalp atışını dinlemeden nolucağı belli olmuyor malesef çok var çevremde senin yaşadığını yaşayan. Yalnız düşen parçaları doktora söyleseydin keşke düşük olunca progestanı hemen bıraktırıyolar.Ben geldim malesef iyi haberlerle gelmedim.Kananam devamediyo Beta.843 çıktı ne iğne ne ilaç hiçbişey yapmadı.progestan vermiycekmisnz dedim öyle yazdı aldık eve geldik wc ye gittim bir şey düştü 5 santim çapında ince torba gibi bişey bir ucu siyaha yakın kanlanmış ordan kanama yapmış demekki. içinden şeffaf renkte kuş gözü gibi bir yuvarlak bişey çıktı anladımki Kese ve içinden çıkanda yumurtaydı diye tahminediyorum.2 gün sonra tekrar beta ya bakalım dedi eşimde zaten kendi doktorunda randevusu var dedi.Evdeyim ara ara şiddetlenen ağrım var 2 progestan hap içtim.Durum bundan ibaret bende.Umudum ve çırpınışım bitme noktasında o yüzden diyecek bişey bulamıyorum.
Canım benim dr beta degerine göre ya da muayeneye göre hic bir sey demedi mi.en sonki beta degerini ne zaman olcturmustun kacti? Dr kontrolün saliydi dimi bana sorarsan saliyi bekleme hemen yarin arayip durumu bildir ve git.acil bir durum sonucta iki gun beklenmezki.hem Allah korusun düsük olduysa progestani birakman icmemen gerekir sagligin icin.her şey Allahtan. Sakin ol ve sadece dua et canim benimmmmm.Ben geldim malesef iyi haberlerle gelmedim.Kananam devamediyo Beta.843 çıktı ne iğne ne ilaç hiçbişey yapmadı.progestan vermiycekmisnz dedim öyle yazdı aldık eve geldik wc ye gittim bir şey düştü 5 santim çapında ince torba gibi bişey bir ucu siyaha yakın kanlanmış ordan kanama yapmış demekki. içinden şeffaf renkte kuş gözü gibi bir yuvarlak bişey çıktı anladımki Kese ve içinden çıkanda yumurtaydı diye tahminediyorum.2 gün sonra tekrar beta ya bakalım dedi eşimde zaten kendi doktorunda randevusu var dedi.Evdeyim ara ara şiddetlenen ağrım var 2 progestan hap içtim.Durum bundan ibaret bende.Umudum ve çırpınışım bitme noktasında o yüzden diyecek bişey bulamıyorum.
Kizzz sen banami dedin 30 kilo alan var diyeBen koltukta yatar gibi pozisyon alıp ayaklarını pufa uzatinca çok hissediyorum özellikle akşamları hareketsiz saatlerimde. Önceleri tenime yosun değmiş gibi hafif bi histi simdi pıtpıt modunda. Hele bi de yuksek ses varsa ortamda hemen tepki veriyor sağdan sağdan :)
![]()