Beraber Anne Olma Yolunda

kızlar işte bizzzzzzzzz:nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Eklentiler

• DSC05020.webp
    DSC05020.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 75
Sen bi sonraki randevuna kadar sanki belli değilmiş gibi takıl kuzum...dediğin gibi cinsiyetin önemi yok sadece alıştırma kendini netleşene kadar...ama bana da kız gibi geliyo hadi bakalım

maaşallah arkadaşına inşallah senden de güzel bi doğum haberi alırız 38 den sonra:KK36:

kız naptın yaptın mı test...en azından kafanda şüphe kalmaz canım benim yoksa illa pozitif çıkacak diye bişey yok sonuçta çokta güvenilir bi yöntem değil gerçi gönül ister bi bebişimiz daha olsun:KK200:

ekliyorum hatun hadi rastgele

bacım sanki biraz aşağı inmiş dimi göbüşün yoksa fotodan mı öyle görünüyo

Gelemiyesiceler:KK11: eklerim kuzum inşallah son ekleme olur
Kovmuştum ama yook inatçılar geliyoruz işte diyolar :-) Inşallah bu son olur canım benim

Kanamayla beraber kese düştü wc ye canım sönmüş bir balon gibi içi boş sadece bir ucu simsiyah kan damarları olmuş.içinden şeffaf kuş gözü büyüklügünde yumurta olduğnu düşündüğüm şey çıktı üstünde ince kılcal damar vardı.Progestan iğne yokmuş burda hap varmış onuda ben istedimde yazdı siğorta karışamıyo bile.Kendimiz aldık eczaneden.Ağrılarım devamediyo kanamamda var ama şiddeti azaldı sanki biraz.Beta 843 çıktı.Minimal bişey görünüyo ama ne olduğu belirsiz daha dedi. salı günü tekrar beta baktır sonuca göre degerlendirilir dedi.
Canım benim çok geçmiş olsun üzüldüm
Allah hayırlısını versin yine olur önce senin sağlığın biliyorsun demi

İyiymiş kustugu halde kilo alan bir benim sanırım ama yapılacak Bisi yok sisicem:)
Canm.ablam da öyle. Oldu ilk 4 ay bitkisel hayatta geçiriyo ama sonra 30 u buluyor nasıl oluyo sa. Sen yine de Şartlandırma almaazsin belki yavaş yavaş gidersin bundan sonra, bende aksine çok yiyo gibiyim ama.almadım hala

Ben geldim ☺
Detaylı ultrason sonucmuz güzel kızlar allah herkese iyi haberler almayi nasip etsin..
Minnosumuz erkek kesın ☺@mogami teyzosu listede netiz artık ☺
460 gr olmuş akşam 500 olur dedı önden gidiyomus benim almadığım kiloyu o alıyo heralde :))
Ohhh maşallah tatlım kesinleşmiş :)

S
Canm.ablam da öyle. Oldu ilk 4 ay bitkisel hayatta geçiriyo ama sonra 30 u buluyor nasıl oluyo sa. Sen yine de Şartlandırma almaazsin belki yavaş yavaş gidersin bundan sonra, bende aksine çok yiyo gibiyim ama.almadım hala
Sabah kahvaltisina dayanamıyorum onu prenses gibi yapıyorum akşamda bir sebze yemeği arada da meyve baska da abur cubur yemem hayatta isteyerek bi kahvaltı yapiorum onun dışında zorla yiyorum :((melegin iyi olsun ben sonra diyet yaparım hele bi sağlıkla gelsin ...... Sen dr kaçta gitceb ?

Ben geldim ☺
Detaylı ultrason sonucmuz güzel kızlar allah herkese iyi haberler almayi nasip etsin..
460 gr olmuş akşam 500 olur dedı önden gidiyomus benim almadığım kiloyu o alıyo heralde :))
Canim masallah sna ve oglusuna :KK49:

Kızlar bizde doktordan geldik iki haftada tontiş kızım 900 gr almış 3100 gr olmuş doktor 12 gün önde dedi normal çok zor olur dedi 38. Haftada alırız dedi nasıl heyecan yaptım :)
Ohhhh masallah canim 4 kiloyu bulcak herlde senin kiz:nazar: ayyyy cok az kaldi kavusmaniza cok heyecanli:KK49:

Ben geldim ☺
Maşallah pasamiza büyüsün cook cook büyüsün :))))

Eşim bugün ürolog a gitti çocuk olmasına engel bir durum yok ortada dedi varikosel var diyemem dedi elle muayene de etti hani her insanın olacak diye bişi yok dedi kafanıza takmayın rahat olun bu bebek için zarların 6-6 gelmesi gerekmiş yok yaşımız küçükmüş gençmişiz zamanla olur kafanızı rahat bırakın...

Aşılama da şansınız yüksek dedi ama bu konuda jinekologunuzun tavsiyelerini dinleyin dedi bu da proxeed plus yazdı aynı jinekolog gibi.....Bülent traş a sonuçları gondermiştim internet üzerinden o destek tedaviler de mevcut demiş ti ama bunlar bi proxeed plus a takmış kafayı....lökosit çok etkisi yok dedi böyle işte

İyi pazartesiler kızlar :)
@betiboop yarim kilo olmuş senin paşa maşallah :nazar: bi masallahta mutlu aile fotonuza ne tatlisiniz öyle, gobusude kapatmış siyahlarla :) bende senin gibi bel kalınlaşması yaşıyorum canım, kayboldu belim. Y ysmn1096 kocaman dombul papatyanin gelmesine son 3haftaaa:KK46:
blummmm blummmm nasıl buyuttun sen minnagi öyle annesi, ne güzel büyümüş gobusun erkenden :) babası da şimdiden ask yasamaya başlamış yavrusuyla ne guzel:nazar:
Siyetem Siyetem doktorda ki rahatlığa ne demeli bilemedim. Çok yardımcı olmuş saolsun! Başka doktor mu bulsan acaba?

İyi pazartesiler kızlar :)
@betiboop yarim kilo olmuş senin paşa maşallah :nazar: bi masallahta mutlu aile fotonuza ne tatlisiniz öyle, gobusude kapatmış siyahlarla :) bende senin gibi bel kalınlaşması yaşıyorum canım, kayboldu belim. Y ysmn1096 kocaman dombul papatyanin gelmesine son 3haftaaa:KK46:
blummmm blummmm nasıl buyuttun sen minnagi öyle annesi, ne güzel büyümüş gobusun erkenden :) babası da şimdiden ask yasamaya başlamış yavrusuyla ne guzel:nazar:
Siyetem Siyetem doktorda ki rahatlığa ne demeli bilemedim. Çok yardımcı olmuş saolsun! Başka doktor mu bulsan acaba?
Bu 3. Doktor canım hepsi aynı şeyleri söylüyor

Back
X