Beraber Anne Olma Yolunda

Canım bende senin gibi mol yaşadım ama çok şükür geçti kızım şimdi bir aylık oldu darısı baßına inşallah bekleme süren bitti mi senin
Bekleme sürem bitti canim.ama patolojilerimde mol gebelik cikmadi.bosyere bekledim sanirim.cok doktor gezdim.hepsi farkli seyler soyledi.en son arastirma hastanesine gittim.orda 2.kez patolojime bakildi.tekrar parcaya bakildi.mol gebelok olmadigi ortaya cikti.ama neden degerim o kadar yukseldi kimse bisiy diyemedi.bakalim ins allahim nasip eder de saglikli bebeklerimize kavusuruz.sevindim canim senin adina.nasil bebegin,tadindan yenmez simdi:KK74:

Hatırladm tabiki canım :) Hoşbuldum canım nasılsın ilk başta stres yaptım canım ama dr la konusunca yolumuzun ne oldugunu gorunce rahatladım bıraz bugun ürolojiye gittik çok şükür varkisoel çıkmadı eşimde dedim bu değerlerle durumumuz nedir değerler düşük normal yolla olmaz diyemem olabilirde ama ihtimal az dedi eşime ilaç verdi iki ay kullanacak tekrar test yaptıracagız eger degerlerde degısıklık yoksa bu defa aşılama yaptıracagız esımın suan calıstıgı ortam sıcak dr uzak durmalısın dedı ama bu mumkun degıl bana sonumuz asılamaya kalacak gıbı ama hayırlısı canım herseyın bır vaktı zamanı var yeterkı hayırlı saglıklı olsun canım
Dr lar aydınlatınca detaylı çok iyi oluyor en azından ne yapacağını biliyorsun canım inşallah aşılamaya gerek kalmaz canım kendiliğinden oluverir her zaman derim hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter ki bekleyeyim inşallah seninde en yakın zamanda güzel haberini duyarız tatlım

selam kızlar bugün aşılamam var. biraz gergin biraz heyecanlıyım. yumurtalardan ikisi çok büyüdü. kiste dönüşebilirmiş :( sanırım bu da olmayacak ama ben doktora dedim benim yumurtalar ani olarak gelişiyor dozunu az yazın dedim. yok yok dedi normal protokolü uygulayalım dedi.

Dr lar aydınlatınca detaylı çok iyi oluyor en azından ne yapacağını biliyorsun canım inşallah aşılamaya gerek kalmaz canım kendiliğinden oluverir her zaman derim hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter ki bekleyeyim inşallah seninde en yakın zamanda güzel haberini duyarız tatlım

öyle tabiki canım yeterkı hayırlı saglıklı olsun ben asılamayıda kabullendım artık canım yeterkı bebegımız gelsın ıster normal ıster asılama takılmıyorum 14 ay alıstırdı artık bazı seylere hayırlısı ne ıse o olsn canım senın durumun ne canım gorusmeyelı

selam kızlar bugün aşılamam var. biraz gergin biraz heyecanlıyım. yumurtalardan ikisi çok büyüdü. kiste dönüşebilirmiş :KK43: sanırım bu da olmayacak ama ben doktora dedim benim yumurtalar ani olarak gelişiyor dozunu az yazın dedim. yok yok dedi normal protokolü uygulayalım dedi.

Sakın ol canım hersey guzel olacak vucudunu kasma rahat bırakmı spremcıklerle bulustuklarında dollensınler olumsuz dusunme sakın canım hersey guzel olacak bak buyumuz ıkı yum varmıs bır bakarsın ıkısıde dollenır ıkızın olur olumsuz dusunmek yok canım guzellıkelrı cagıralım

öyle tabiki canım yeterkı hayırlı saglıklı olsun ben asılamayıda kabullendım artık canım yeterkı bebegımız gelsın ıster normal ıster asılama takılmıyorum 14 ay alıstırdı artık bazı seylere hayırlısı ne ıse o olsn canım senın durumun ne canım gorusmeyelı
Ewt canım hayırlısı neyse o olsun. Bende aynı canım 13 ay oldu hala tık yok bu arada 3 kez klomen kullandım yine olmadı dr eşin test verecek dedi eşim teste de gitmedi dr eşime top sende sende sorun varsa eşine boşyere ilaç vermeyelim dedi dr test yaptırınca gelin dedi hala gitmedi teste bıraktım bende kendi haline eninde sonunda gidecek çok yoruldum bu süreçte yada gerek kalmıyacak hayırlısını ver Allahım diye hergün dua ediyorum...

selam kızlar bugün aşılamam var. biraz gergin biraz heyecanlıyım. yumurtalardan ikisi çok büyüdü. kiste dönüşebilirmiş :KK43: sanırım bu da olmayacak ama ben doktora dedim benim yumurtalar ani olarak gelişiyor dozunu az yazın dedim. yok yok dedi normal protokolü uygulayalım dedi.
Catlama iğnesi vurmadimi canım ne kadar büyümüş peki kaç mm kötü düşünme hemen tatlimmmmm belki kist olmayacak on yargı yok tamammibrahat bir şekilde asilamani ol tatlım içini ferah tut

Ewt canım hayırlısı neyse o olsun. Bende aynı canım 13 ay oldu hala tık yok bu arada 3 kez klomen kullandım yine olmadı dr eşin test verecek dedi eşim teste de gitmedi dr eşime top sende sende sorun varsa eşine boşyere ilaç vermeyelim dedi dr test yaptırınca gelin dedi hala gitmedi teste bıraktım bende kendi haline eninde sonunda gidecek çok yoruldum bu süreçte yada gerek kalmıyacak hayırlısını ver Allahım diye hergün dua ediyorum...

Hım anladım canım benım esımde sartlardan dolayı dr soyledıkten bır ay sonra gitti eşinin belkide cesaret edip kabullenmesi gerekiyor kendi haline bırakarak iyi yapmışsın canım gidecektir elbet hayırlısı olsun canım

Hım anladım canım benım esımde sartlardan dolayı dr soyledıkten bır ay sonra gitti eşinin belkide cesaret edip kabullenmesi gerekiyor kendi haline bırakarak iyi yapmışsın canım gidecektir elbet hayırlısı olsun canım
Erkekleri kendi haline birakirsan gitmiyolar benim esim 15ay sonra gitti eger izin versem daha gitmeyecek eger beklemeseydik simdi belki ben hamileydim

Erkekleri kendi haline birakirsan gitmiyolar benim esim 15ay sonra gitti eger izin versem daha gitmeyecek eger beklemeseydik simdi belki ben hamileydim

Hım oda olabilir canım ahh bu erkekler ne kadar yoruyorlar bizleri öyle bir durumki insan nasıl davranacağını şaşırıyor

Ewt canım hayırlısı neyse o olsun. Bende aynı canım 13 ay oldu hala tık yok bu arada 3 kez klomen kullandım yine olmadı dr eşin test verecek dedi eşim teste de gitmedi dr eşime top sende sendej sorun varsa eşine boşyere ilaç vermeyelim dedi dr test yaptırınca gelin dedi hala gitmedi teste bıraktım bende kendi haline eninde sonunda gidecek çok yoruldum bu süreçte yada gerek kalmıyacak hayırlısını ver Allahım diye hergün dua ediyorum...
Canım eşini kendi haline bırakma bence yoksa benim eşin gibi hiç gitmez kendi kendine anca kavga gürültü yaptım da zorla gitti ya:( ınşallah senin eşin bir an önce gider canım inşallah

Canım eşini kendi haline bırakma bence yoksa benim eşin gibi hiç gitmez kendi kendine anca kavga gürültü yaptım da zorla gitti ya:KK43: ınşallah senin eşin bir an önce gider canım inşallah

Canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sen benim sayfaya girmediğim sürede hamıle kaldın galıba bır sorun varmıydı tedavıylemı oldu canım normalmı

Sen daha basindan umutsuz gidiyorsun ama.moralini yuksek tut.asilamadan sonra yat dinlen hicbisiye elini surme.allahm ol dedikten sonra oldurur.olacak olacak ins.guzel dusun ki karsina guzel seyler ciksin

Catlama iğnesi vurmadimi canım ne kadar büyümüş peki kaç mm kötü düşünme hemen tatlimmmmm belki kist olmayacak on yargı yok tamammibrahat bir şekilde asilamani ol tatlım içini ferah tut

dün 2,4 ve 2,3 cm di. dün sabah 6:30 da çatlatma iğnemi yaptım. güzel düşünücem tamam :)

Sakın ol canım hersey guzel olacak vucudunu kasma rahat bırakmı spremcıklerle bulustuklarında dollensınler olumsuz dusunme sakın canım hersey guzel olacak bak buyumuz ıkı yum varmıs bır bakarsın ıkısıde dollenır ıkızın olur olumsuz dusunmek yok canım guzellıkelrı cagıralım

İyi ki varsınız moralim düzeldi biraz:)

Back
X