- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
kızçeler günaydın :) çarşamba günü aşılamam yapıldı. tüm gün gergindim zaten biliyorsunuz. akşama doğru biraz ağladım steresten :) bekleme salonu da gergindi. bisürü hasta vardı sekreterde aşılama önceliğimiz bugün aşılamamız var dedikçe herkes bana baktı baya utandım. sonra genç bir kadın geldi yanıma sağolsun şimdi senin için dua edicem dedi. sen içerdeyken hep dua edicem dedi. ordaki hastalar uğurladı beni garip bir atmosfer vardı. hazırlandıktan sonra da doktor geldi. önce koltuğumuzu ayarlayalım dedi. yanlış tuşlara bastıkça ben bir aşağı bir yukarı döndüm:) sonra başım aşağıda ayaklarım yukarda olacak şekilde ayarladı. beynim uyuşmaya başlamıştı:) işlemi sırayla anlatıcam şimdi sana dedi. şu aletle rahmini tutucam dedi sinek ısırığı gibi bir acı hissedeceksin dedi o da demirden kocaman alet. benim gözlerim büyüdü. hocam yapma bayılacam anlatma bana dedim:) sonra işlemi gerçekleştirdi sağolsun doktorum da dualarla yaptı işlemi. öyle 10 dk kadar bekledim. hiç canım yanmadı. ama doktor işlem bittikten sonra sizin değerleriniz bende kalsın tüp bebek aşamasında kullanırız dedi
tabi ben o an çöktüm. sanırım olmayacak ama yine de bir umut işte. olmazsa da önümüzdeki maçlara bakarız:) özledim sizleri..
Günaydın canım umudunu yitirme kuzum hiç belli olmaz Rabbim yeterki ol desin inşallah senin içinde en doğru vakittir ve bebeğin gelir tutunurlar