Beraber Anne Olma Yolunda

kızçeler günaydın :) çarşamba günü aşılamam yapıldı. tüm gün gergindim zaten biliyorsunuz. akşama doğru biraz ağladım steresten :) bekleme salonu da gergindi. bisürü hasta vardı sekreterde aşılama önceliğimiz bugün aşılamamız var dedikçe herkes bana baktı baya utandım :110:. sonra genç bir kadın geldi yanıma sağolsun şimdi senin için dua edicem dedi. sen içerdeyken hep dua edicem dedi. ordaki hastalar uğurladı beni garip bir atmosfer vardı. hazırlandıktan sonra da doktor geldi. önce koltuğumuzu ayarlayalım dedi. yanlış tuşlara bastıkça ben bir aşağı bir yukarı döndüm:) sonra başım aşağıda ayaklarım yukarda olacak şekilde ayarladı. beynim uyuşmaya başlamıştı:) işlemi sırayla anlatıcam şimdi sana dedi. şu aletle rahmini tutucam dedi sinek ısırığı gibi bir acı hissedeceksin dedi o da demirden kocaman alet. benim gözlerim büyüdü. hocam yapma bayılacam anlatma bana dedim:) sonra işlemi gerçekleştirdi sağolsun doktorum da dualarla yaptı işlemi. öyle 10 dk kadar bekledim. hiç canım yanmadı. ama doktor işlem bittikten sonra sizin değerleriniz bende kalsın tüp bebek aşamasında kullanırız dedi:KK43: tabi ben o an çöktüm. sanırım olmayacak ama yine de bir umut işte. olmazsa da önümüzdeki maçlara bakarız:) özledim sizleri..

Günaydın canım umudunu yitirme kuzum hiç belli olmaz Rabbim yeterki ol desin inşallah senin içinde en doğru vakittir ve bebeğin gelir tutunurlar

kuzularıım... çok özlettirdim kendimi di mi :(

bu aralar ekstra yoğunluklarım vardı , hala var .. bu pazar nasipse kızıma dua yapıyoruz , evet geç kalınmıs bir dua :))
araya ramazan girince böyle oldu...

kuzucum 2 buçuk aylık olmak üzere ama 2 aylık fotosunu ancak ekleyebiliyorum...
sizler nasılsınız , hepinizi teker teker merak ediyorum inanın :) ama fırsatım olmuyor çok girmeye..
Zülal teyzelerini öper :))

Eklentiler

• IMG_4942.webp
    IMG_4942.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_4937.webp
    IMG_4937.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 69
Günaydın canım umudunu yitirme kuzum hiç belli olmaz Rabbim yeterki ol desin inşallah senin içinde en doğru vakittir ve bebeğin gelir tutunurlar
canımm ???
seni burda görmeyi özlemişim...
çok merak ediyordum seni ama ulaşma yolum yoktu..
nasılsın tatlım ?

kuzularıım... çok özlettirdim kendimi di mi :KK43:

bu aralar ekstra yoğunluklarım vardı , hala var .. bu pazar nasipse kızıma dua yapıyoruz , evet geç kalınmıs bir dua :))

sizler nasılsınız , hepinizi teker teker merak ediyorum inanın :) ama fırsatım olmuyor çok girmeye..
Masallah zulalimize cok guzel bi kiz olcak :) duanizi da Allah kabul etsin simdiden...esmam nasipse benmde kizim olacak :)

canımm ???
seni burda görmeyi özlemişim...
çok merak ediyordum seni ama ulaşma yolum yoktu..
nasılsın tatlım ?

Canım benım cok sagol bende ozledım bebegın cok tatlı masallah rabbım korusun esırgesın bahtıda kendı gıbı guzel olsun canım
ıyıyım canım bende aynı ugrasıyoruz ıs guc bebek konsunda bır ılerleme kaydedemedık ben hazıranda dr gıttım benım hersey normal cıktı esımden test ıstedı degerlerı dusuk cıktı esım ıkı ay ılac kullanacak o degrelre gore karar verıleck asılamaya basvurabılırız ıkı ay sonra canım hakkımızda hayırlısı olsun kuzum

kuzularıım... çok özlettirdim kendimi di mi :KK43:

maşallah çok sevimli :nazar::nazar::nazar::nazar: güle güle büyütün:KK36: darısı da bizlere inşallah :KK75:

Canım benım cok sagol bende ozledım bebegın cok tatlı masallah rabbım korusun esırgesın bahtıda kendı gıbı guzel olsun canım
ıyıyım canım bende aynı ugrasıyoruz ıs guc bebek konsunda bır ılerleme kaydedemedık ben hazıranda dr gıttım benım hersey normal cıktı esımden test ıstedı degerlerı dusuk cıktı esım ıkı ay ılac kullanacak o degrelre gore karar verıleck asılamaya basvurabılırız ıkı ay sonra canım hakkımızda hayırlısı olsun kuzum

kuzum bu arada eşimin değerleri biraz yükselmiş

Masallah zulalimize cok guzel bi kiz olcak :) duanizi da Allah kabul etsin simdiden...esmam nasipse benmde kizim olacak :)
amiiin canım
hadi yaa... inan içime kız doğmuştu seninle ilgili, ,senin gibi güzel olacak annesi ;)
sağ salim gelsin kızın , isim fikri var mı ?

olsun canım o değerler uçacak inşaAllah :)
sen hep pozitif ol , ,minik meleğinin buraya resmini koyacaksın sende :)
amin güzel duana tatlım ..

maşallah çok sevimli :nazar::nazar::nazar::nazar: güle güle büyütün:KK36: darısı da bizlere inşallah :KK75:
yeni bir arkadaş gelmiş , ben uzak kalınca tabii tanışamadık..

burdaki arkadaşlarla beraber hamile kaldım bende , doğum yaptım kızım büyüdü bile.. o kadar zamandır tanışıyoruz çok şükür :)
Rabbim sana da nasip etsin tatlım :)

amiiin canım
hadi yaa... inan içime kız doğmuştu seninle ilgili, ,senin gibi güzel olacak annesi :KK66:
sağ salim gelsin kızın , isim fikri var mı ?
Ayyyy tesekkur ederim canim benim insallah senin kizin gibi guzel ve tatli olur...isim suan defne degismez heralde :)

Geçmiş olsun canım Acep dış gebelikmiydi seninki neyseki geçmiş gitmiş kızım hızla b7üyüyor tadından yenmiyo ama bazen gece ağlama nöbetleri oluyor dün yine gece yine acildeydik çoçuk büyütmek ne zormuş gerçekten
Cocuk olana kadar ugrasiyoruz.olduktan sonra da ugrasiyrz.kadinlarin isi zor.bi de anne olunca iki kat artiyor zorluklar.kurtajda doktorum dis gebelik demedi.patoloji sonucunda gorcez dedi.patolojide tertemiz cikti.acaba pco yuzunden mi yukseldi diyr dusunmeye basliyorm.nasip boyleymis.allahin takdiri.kizinin aglama nobetleri neden oluyormus peki.gaz sancisi yuzunden mi acaba.doktor ek besin falan verdi mi sana?

yeni bir arkadaş gelmiş , ben uzak kalınca tabii tanışamadık..

burdaki arkadaşlarla beraber hamile kaldım bende , doğum yaptım kızım büyüdü bile.. o kadar zamandır tanışıyoruz çok şükür :)
Rabbim sana da nasip etsin tatlım :)

Amin canım. yeni gelsem de hepinizi takip ediyordum:) Seni de tabi ki :) hamile olduğunu paylaştığın gün umut olmuştun bana da. Allah analı babalı büyütsün minik Zulali. yeni teyzesi öpüyor minik yanaklarından :)

kızçeler günaydın :) çarşamba günü aşılamam yapıldı. tüm gün gergindim zaten biliyorsunuz. akşama doğru biraz ağladım steresten :) bekleme salonu da gergindi. bisürü hasta vardı sekreterde aşılama önceliğimiz bugün aşılamamız var dedikçe herkes bana baktı baya utandım :110:. sonra genç bir kadın geldi yanıma sağolsun şimdi senin için dua edicem dedi. sen içerdeyken hep dua edicem dedi. ordaki hastalar uğurladı beni garip bir atmosfer vardı. hazırlandıktan sonra da doktor geldi. önce koltuğumuzu ayarlayalım dedi. yanlış tuşlara bastıkça ben bir aşağı bir yukarı döndüm:) sonra başım aşağıda ayaklarım yukarda olacak şekilde ayarladı. beynim uyuşmaya başlamıştı:) işlemi sırayla anlatıcam şimdi sana dedi. şu aletle rahmini tutucam dedi sinek ısırığı gibi bir acı hissedeceksin dedi o da demirden kocaman alet. benim gözlerim büyüdü. hocam yapma bayılacam anlatma bana dedim:) sonra işlemi gerçekleştirdi sağolsun doktorum da dualarla yaptı işlemi. öyle 10 dk kadar bekledim. hiç canım yanmadı. ama doktor işlem bittikten sonra sizin değerleriniz bende kalsın tüp bebek aşamasında kullanırız dedi:KK43: tabi ben o an çöktüm. sanırım olmayacak ama yine de bir umut işte. olmazsa da önümüzdeki maçlara bakarız:) özledim sizleri..
Aaa amaaa allahin işine karisma sen canim.olacagi varsa olur.doktor her ihtimale karsi demistir onu.sen dinlen,bisiye dokunma.gerisini allahin takdirine birak.morali yuksek tut.bak burda bi suru hamis var.herkezin duasi ile kendimizi iyi hissediyoruz.sende dualarimizdasin:KK19:

Hadi ya sevindim canım ne güzel tutma ihtimali daha fazla inşallah olacak bu defa ben inanıyorum canımasla inancını kaybetme dua et vucudunu rahatlat gelecek bebegın sana

inşallah kuzucum ya. Benim tutarsa sizlere de yani arsinli ve sana umut olur onu da çok istiyorum. ihtimali düşük de olsa hep umut edicem Allahım ol dedikten sonra olur. Olmazsa da demek ki zamanı değilmiş hayırlısı derim. Rabbim sağlığımızı versin. Bir anne görünce hem çok seviyorum hem de ne yalan söyleyim biraz imreniyorum, hevesleniyorum :KK22:

Aaa amaaa allahin işine karisma sen canim.olacagi varsa olur.doktor her ihtimale karsi demistir onu.sen dinlen,bisiye dokunma.gerisini allahin takdirine birak.morali yuksek tut.bak burda bi suru hamis var.herkezin duasi ile kendimizi iyi hissediyoruz.sende dualarimizdasin:KK19:

ayyy kuzum benim öyle yapıyorum. teyzelerinin destekleriyle gelecek inşallah meleğim :KK68:

inşallah kuzucum ya. Benim tutarsa sizlere de yani arsinli ve sana umut olur onu da çok istiyorum. ihtimali düşük de olsa hep umut edicem Allahım ol dedikten sonra olur. Olmazsa da demek ki zamanı değilmiş hayırlısı derim. Rabbim sağlığımızı versin. Bir anne görünce hem çok seviyorum hem de ne yalan söyleyim biraz imreniyorum, hevesleniyorum :KK22:
Doktorlar her zaman en kötüsüne hazirliyolar canım düşünme onu olacaksa olacaktır zaten geri sayım başladı yani şimdi heyecanla takip edeceğiz seni ☺

Sagolcanim silverdin bayaiyi geldi salak eczacinin hatasi o verilir mi hic yaniga...bende hamileym ya ondan verdi sandm karsi komsumz eczaci esim arayip ona sordu ondan sonra dgistrdik.
bilmiyodum canim bende oandaki aciyla hemen buzu aldm cok sukur ki silverdn iyi geldi hic aci falan kalmadi
Gecmis olsun canim aman dikkat et kendine.

Back
X