Beraber Anne Olma Yolunda

Yok canım ya aksine 70 milyon sperm 17 milyon olmuş ama normal değerleri yüksek olduğu için 17 yi kaale almıyolar bide muayenede varikosel çıkmayınca yapcak bişi olmuyor heralde bilemiyorum ki ilaç falan da yazmıyorlar bi garip iş....bunca doktor yanılıyor olamaz diye düşünüyorum
Canım bide imperialde ömer fatih e gitseydiniz biz çok memnun kaldık

kızlar bugün bi doktora daha gittik bu oldu 4. doktor buda bi problem yok dedi ilaç da yazmadı varikosel yok dedi . olur olur dedi imkanınız varsa bi tatile gidin kafa dağıtın bende bu ara tam kafa dağıtma havasındayız dedim :KK70: demek yok bu 4 tıbbiye bitirmiş doktorun 4 ü de yanılıyor olamaz heralde ...demekki 1 bucuk yıldır nasip olmadığı için hayırlı olmadığı için olmuyor allah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder inşallah
Canim ben de her seferinde aynı şeyleri duyarıdım daha da sinir olurdum ama dediğin gibi adamlar bişe biliyo ki konuşuyo sen yine de aşılama fikrinden uzaklaşma uygun zamaninizda gelsin bebisiniz

Yok canım ya aksine 70 milyon sperm 17 milyon olmuş ama normal değerleri yüksek olduğu için 17 yi kaale almıyolar bide muayenede varikosel çıkmayınca yapcak bişi olmuyor heralde bilemiyorum ki ilaç falan da yazmıyorlar bi garip iş....bunca doktor yanılıyor olamaz diye düşünüyorum
70 milyondan 17 milyona mi düştü ? Hızınız nasıl tatlimmmmm ama psikolojik te olabilir belki eşin bilinç altında stres yapiodur azıcık tatil yapın

Yuzerkende yolda da dikkat et kurbağa gibi yuzuyosun dimi :) ben 1 kez girebildim denize ve denizi çok severim çok gelen gez toz ama yormadan tamam mi dinlen uzanarak ama oturarak dinlenilmez mis bnm dr ole diyo :))))
Valla oturmayi dinlenme sayiyodum ama senindinledim suan uzaniyorim. .kurbağa yüzme canım tehlikeli biraz düz klasik yüzüyorum özellikle de bel ağrılarına çok iyi geliyo deniz havuz sevilmez mi şifa niyetine valla..

E elf21 canim ya hasta oldun mu sen?eskidn olmayim die bakardm simdi olaym die:) 4ay doldu hala hasta olmadim patlıcam artıkya

Canım bi doktor daha dersem eşim beni boğar galiba sonuçte muayenesi de çok hoş bi durum değil erkek erkeğe de olsa.....bide artık doktorlar sorun yok diyorya beni problem aramakla suçluyor haklı olarak

Canim ben de her seferinde aynı şeyleri duyarıdım daha da sinir olurdum ama dediğin gibi adamlar bişe biliyo ki konuşuyo sen yine de aşılama fikrinden uzaklaşma uygun zamaninizda gelsin bebisiniz
Doktor dedi zaten ben sizin yerinizde olsam ocak ayına kadar beklerim olmadı ocakta aşılama. Denene bilir bakalım nasip artık

Valla oturmayi dinlenme sayiyodum ama senindinledim suan uzaniyorim. .kurbağa yüzme canım tehlikeli biraz düz klasik yüzüyorum özellikle de bel ağrılarına çok iyi geliyo deniz havuz sevilmez mi şifa niyetine valla..
Bizim yerimize de güzel ggüzel yüz dinlen balim tatil sonuna kadar orada kal artık fazla siftinme araç yolculuğu çok yapma ya ne :)))

Canım bi doktor daha dersem eşim beni boğar galiba sonuçte muayenesi de çok hoş bi durum değil erkek erkeğe de olsa.....bide artık doktorlar sorun yok diyorya beni problem aramakla suçluyor haklı olarak
Haklı adamda sizde dinlenin birkısa dogru tekrar başlarsınız kız daha evleneli 2 yıl bile olmamıştı dimi senin

kkızlar caydanlıgın sapı ısınmıs bi tuttum elim yandı cok sancıyo ne yapabilirim buz kkoydum

ah canım benim buzu bırakma sakın, bir de eczaneye danışında silverdin kullanabiliyorsak hamileyken alın hemen. Geçmiş olsun :KK43:
eşim eczaneye ugradı bepanthol almış gelsede hemen sürsem buzu bıraknca cok sızlıyo tşk ederm

Ogretmenligin nimetleri diyorum alıştım yatmaya az kaldı okula da..sana da güzel almanya güzeli suan moral olarakta iyi olman lazım bak ne güzel tedavisiz geldi bi kere bebis gerisi de gelecek ben olmayınca derdim hep olsa bi bilsem olduğunu da düşük falan da üzülmem diyodum
Üzülmüyorum artık canım.12 haftadan önce düşük olma olasılıgı çok yüksek ve normalmiş vücut sağlıksız olanı atmak istermiş belki bizimkide öyleydi diyoruz Benim zaten önceden ikiz gebeligim oldugu için okadar şey degildimde eşim hiç muayene olmadı bu konuda onda bişi çıkarmı diye aklıma geliyodu.Şükürki oda normalmiş gelsin artık Yeni yumlar yolumuza bakalım :)))

eşim eczaneye ugradı bepanthol almış gelsede hemen sürsem buzu bıraknca cok sızlıyo tşk ederm
Ayy kıyamam geçmiş olsun yanıkta çok fena bişey bepanthol de hafifletmez yanmasını buzu bırakma bi süre yanar artık ama geçer. Kabarırsa falan doktorunu arada yanık merhemi söyler belki hamilelerin kullanabileceği.

İyi olurdu :) ya annem pamuk yatak yaptı da bir karıs var acaba dedim sarkma yaparmı ilerde
Canım zaten bebek büyüyünce alt katı kullanacak sın. Sarkma yapmaz. Çokta pamuğu tıkıp ağır bir yatak yspmasaydı. Ben süngerden yaptım yatağı. Yastıklarıda pamuktan yaptım

Back
X