Kızlar bugün yumurta takibine gittim. Tekrar gitmiycem çünkü kocaman ve çok kaliteli bir yumurtam vardı çatlamaya yaklaşmış. Doktor çok güzel süper dedi çok tatlı bir doktorum var odada adete çoştuk eşim içerdeki sesleri duymuş kutlama yaptık adeta :) rezervlerimde çok iyimiş . Erken yumurtluyorsun sen dedi. Bugün yarın pazar çalışın dedi. Eşimde sipermiogram yaptırmıştı dün. Normal sınırı 20 milyondan 15 milyona düştü erkeklerde kısırlık çok artı ve eşinin 107 milyon inanılır gibi değil çok yüksek dedi. Dedim sigara yok içki yok sağlıklı beslenme demekki faydası var :) size aşılama tüp bebek kesinlikle yapılmaz çok iyi zaten gençsinizde dedi. Akıntıdan sağ tarafımın sancısından anlıyordum yumurtlama zamanımı doktorda baktı sağ taraftaki büyümüş dedi. Çok iyi takip ediyorsun sen zaten zamanını iyi anlamışsın böyle devam dedi :) He bide bu akşam hamile kalırsan kız olur dedi. Eşim dün test verdiği için 2 gün bekleyince erkek 1 gün bekleyince kız olurmuş kesin bilgi yayalım

Hayırlısı artık dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize sevinçten uçtuk bugün inşallah bebişte gelir daha çok seviniriz. çok öpüyorum hepinizi...