Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar selam bu yorgun arkadaşınızdan :confused: bugün sabahın 5 inde kalkıp ankara yoluna düştük şu sertifikayı almak için ve alıp geri döndük...nasıl belim ağrıyo anlatamam...yarın tek tek bakarım sayfalara...öpüldünüz

Daha yeni 35+1 olduk. 2kilo 600gram gayet iyi. Zaten asistan doktorun sözüne itimst etmem. O kadar hafta yazık değilmi yatış yspayım.iğne kullanıyorum diye yatış istedi. İğnryş bıraktırıp hergün nstye bsğlayacaklarmış. Başka doktora da gittim. Herşeyin gayet iyi. Boşuna yatış yspma dedi
dogru canım ya hersey ıyıse sukur ne gerek bıde okadar yatıcan azda zaman degılkı hadı 1-2 gun olsada neyse dense

hadi yaa benımkı zorlamıyodu benı sukur son 15 kala bekleyın heran dıolar benımkıde sagolsun beklemeye kalmadan geldi zaten :KK70: ınsallah hayırlı zamanda gelsın canım belkıde 42 yı bulacaksın 38 dıe beynı sartlamada yoksa vakıt gectıkce daha zzor gelır sana

Rahiss 42 de bebeği bulurlar da benı bulamazsanız :-):-) sağdan sola donemiyorum kalça ağrısından iki gecedir minoset le uyuyabiliyorum

Selam kızlarrr buralara gelmeyeli bayaaa oldu neler olmuş ya bebeem kız doğumun gelmiş nerdeyse betinin miniği kocaman olmuş sweet kızın olcakmış oh oh maşallah size :) bnde kürtaj olmasaydım 22 haftalık falan olcaktım ama hayırlsıı :)
Buarada sinopa taşındım aranızda sinopta olan varmı :)
Canim hosgeldin :) dogum geldi ya sorma cantamizi hazirladik bebisin son utusu yapilacak yarin :) pisin olmuuuuş tasinmisiiiin ve bir de test silik cikmis :-/ cok atraksiyonlusun bebegim :-)

Kızlar gözüme uyku girmio akşamdan beri kızmın ateşi var bügün kırkı çıktı ne güzel sevinmiştik ama bu ateş neyin nesi doktor 38 olunca mutlaka getir dedişti ama 38 olmadı 37 38 arası oynuyor ateşi on dakikada bir ölçüyorum çok uykum var ama uyuyamıyorum ya yükselirse diye

Kızlar gözüme uyku girmio akşamdan beri kızmın ateşi var bügün kırkı çıktı ne güzel sevinmiştik ama bu ateş neyin nesi doktor 38 olunca mutlaka getir dedişti ama 38 olmadı 37 38 arası oynuyor ateşi on dakikada bir ölçüyorum çok uykum var ama uyuyamıyorum ya yükselirse diye

Canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin panik olma çok küçük mikrop almış olabilir bide ben inanırım nazara bol bol oku 38 görürsen doğru doktora ateş önemli

Selam kızlarrr buralara gelmeyeli bayaaa oldu neler olmuş ya bebeem kız doğumun gelmiş nerdeyse betinin miniği kocaman olmuş sweet kızın olcakmış oh oh maşallah size :) bnde kürtaj olmasaydım 22 haftalık falan olcaktım ama hayırlsıı :)
Buarada sinopa taşındım aranızda sinopta olan varmı :)
Hoşgeldin canım heyecanla geldin bi kan ver bakalım testte silik ciktiys a vardır bişe :)
Evet çabuk. Geçmiş zaman beraber öğrenmiştik kısmet kuzum bak yeniden geldi bebeğin belki de sağlıkla bu sefer inşallah.tasinmissin hayırlı olsun buralarda ol artık ozletme

Canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin panik olma çok küçük mikrop almış olabilir bide ben inanırım nazara bol bol oku 38 görürsen doğru doktora ateş önemli

günaydın canım sen aşılamayla mı hamile kalmıştın yanlış da hatırlıyor olabilirim

Canim zorlaniyosun belli ki Allah yardimcin olsun az kaldı yolu tamamladiniz ne güzel darısı bizlere kilo durumun nasıl senu baz alıyorum ben de kilo için ☺ enfeksiyon neden canım

Canim korkma niye panik oldun bebis bu ateşi de çıkacak hasta da olacak bu dünyaya adapte olmaya çalışıyo anne karnı gibu steril bi ortamdan bizim dünyamıza alışmak zor napsin minikler vücut tepki veriyo kontrollü ol allah korur melegini

kızlar 6 gün kaldı öğrenmeme. Lütfen dua edin olumlu olsun sonuç. Ayın 26 sında belli olacak. Artık nasıl odaklandıysam herşeyde 26 sayısını görüyorum. dün marketten yoğurt alıcam son kullanma tarihi 26.08.2015 yazıyo bi seviniyorum:) saate baktım akşam 19:26 yine sevindim:) beklemek de zorumuş dostlar

kızlar 6 gün kaldı öğrenmeme. Lütfen dua edin olumlu olsun sonuç. Ayın 26 sında belli olacak. Artık nasıl odaklandıysam herşeyde 26 sayısını görüyorum. dün marketten yoğurt alıcam son kullanma tarihi 26.08.2015 yazıyo bi seviniyorum:) saate baktım akşam 19:26 yine sevindim:) beklemek de zorumuş dostlar
Allah yüzünü güldürsün inş canim.dunya bi sana gosteriyor herseyi bak:) ay az kaldi,az.seninle birlikte bizde bekliyoruz.dualarimiz seninle:)

kızlarr nasılsınız?? ben 28. haftama gircem ama şimdiden ağırlaştım.dün düğüne gittik bi güzel düştüm allahtan karnıma gelmedi.ama çatı kemiklerim çok ağrıyor bugün yürümekte bile zorlanıyorum :( düşmeden kaynaklımı bilmiyorum.oturunca rahatım hiç bir ağrı sızı yok yürümeye başlayınca ağrıda başlıyor.inşallah korkulacak bişey değildir.

gunaydinmi desem tunaydinmi desem karar veremedim nasilsiniz hatunlar ben bugun yine 15 gunlugune kp kv gidiyorum esim sagolsun benden habersiz izinler ayarladi yine neyse bana dua edin kizim ve benim icin bu sefer iyi gecsin kv kp esimle arama giremesin dua edin bana minnoslarim yine ara ara gircem napiosunuz bakicam ve sizi coook ozluycem kizlar

günaydın canım sen aşılamayla mı hamile kalmıştın yanlış da hatırlıyor olabilirim

Günaydın :) asilamayla değil de bende pco vardı başlamıştı bizde Dr la menagon iğne ile yum geliştirdik ovitrelle ile çatlattik ve şükür ilk denemede hamile kaldım sen aşılama mi düşünüyorsun ?

Çok az kaldı geçti günler inşallah sen de burda buyutursun bebişini bizlerle ☺ben yumurtalamanin 8.günü ogrenmistim ne heyecanlardi

gunaydinmi desem tunaydinmi desem karar veremedim nasilsiniz hatunlar ben bugun yine 15 gunlugune kp kv gidiyorum esim sagolsun benden habersiz izinler ayarladi yine neyse bana dua edin kizim ve benim icin bu sefer iyi gecsin kv kp esimle arama giremesin dua edin bana minnoslarim yine ara ara gircem napiosunuz bakicam ve sizi coook ozluycem kizlar
Canim iyi tatiller sana inşallah istediğin gibi geçer gunlerin

Back
X