Beraber Anne Olma Yolunda

Adete 8 9 gün vardı ne beklemesi :)) ovulasyon testi koyu cikmisti şüphelenmistim o yüzden yapmıştım
Hadi yaa ne guzel valla:) bende kendi kendime kuruntu yapar oldum.ondan merak ediyorum.onceden adet belirtileri olurdu simdi hic bi belirtim yok.sadece sol kasigim sizliyor,agriyor,geriliyor gibi oluyor.onu da pcoya bagliyorum.adeti bekliyorum bakalim.hiç umudum olmamasina ragmen:)

Kızlar gözüme uyku girmio akşamdan beri kızmın ateşi var bügün kırkı çıktı ne güzel sevinmiştik ama bu ateş neyin nesi doktor 38 olunca mutlaka getir dedişti ama 38 olmadı 37 38 arası oynuyor ateşi on dakikada bir ölçüyorum çok uykum var ama uyuyamıyorum ya yükselirse diye
canım nasıl oldu minik prenses?
kızlarr nasılsınız?? ben 28. haftama gircem ama şimdiden ağırlaştım.dün düğüne gittik bi güzel düştüm allahtan karnıma gelmedi.ama çatı kemiklerim çok ağrıyor bugün yürümekte bile zorlanıyorum :KK43: düşmeden kaynaklımı bilmiyorum.oturunca rahatım hiç bir ağrı sızı yok yürümeye başlayınca ağrıda başlıyor.inşallah korkulacak bişey değildir.
bacım Allah korumuş çok geçmiş olsun dikkat et Hoppa

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER :KK200:
Meemure ----------> Kız:nazar: ----------DOĞDU-------:KK46:
Meleğim ----------> Erkek:nazar: --------DOĞDU-------:KK46:
Hanfendi ---------> Kız:nazar: -----------DOĞDU -------:KK46:
Sebebiumut ------> Erkek
:nazar:--------DOĞDU--------:KK46:
Hilal ---------------> Erkek :nazar:-------DOĞDU ------- :KK46:
Wuslt --------------> Kız :nazar:----------DOĞDU-------- :KK46:
Elifbade -----------> Kız :nazar:-----------DOĞDU-------- :KK46:
Abcdefcd----------->Erkek-Kız:nazar::nazar:-DOĞDU--------
:KK46:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Zehsel -------------> Erkek :nazar:
Nenuya ------------> Erkek :nazar:
Ysmn1096 -------->Kız:nazar:
Nesnesly ---------->Erkek:nazar:
Tubaomur01 ----->Erkek:nazar:
Afrodit26 --------->Erkek:nazar:
Bebeem ------------>Erkek:nazar:
Yarenim99 -------->Kız:nazar:
Lovely35 ----------->Kız:nazar:

Kaygılı ------------->Erkek:nazar:
Okosale ------------>Kız:nazar:
Zzzzynpppp--------> Erkek:nazar:
Maysu--------------->Kız:nazar:
Sweet42 -------------> Kız:nazar:

Maleficent_bs ------> Erkek:nazar:
Betiboop -------------> Erkek:nazar:
Lulus_k --------------> Erkek :nazar:
Mogami --------------> Erkek :nazar:
Blummm ------------> Kız ? :nazar:

Vala kahve akinti yerlesme kanamasi da olabilir canim.adeti bekle bakalim.bi supriz olur belki de:)
Canım daha 10 gün var adetime inşallah olur da sürpriz olur :)
Çok da umutlanmak istemiyorum daha önce böyle olup da adet olduğum çok oldu bekleyip görelim bakalım hayırlısı

Kızlar çok sevdiğim bi komşum taşındı. Çok seviyordum ben onu. Kim bilir bir daha görüşebilecek miyiz? Durup durup ağlıyorum. Bir daha ben onun gibi dost nasıl tanırım? Ablamdan öte olmuştu. Nasıl alışıcam :KK61:
Nereye taşındı komşun

Alper olacak inşallah teyzesi :) kedinin kumuna elleme zaten bebis varsa kum tehlikeli. iki hafta sonra gibi gidecekmissin doktora ki bu benim hayalimdi kist olmasa bekleyecektim bende aslında :)
Ayyy abimin adıııı çok güzel canım adıyla dünyaya gelsin ve yaşasın inşallah :)

Hoşgeldin canım heyecanla geldin bi kan ver bakalım testte silik ciktiys a vardır bişe :)
Evet çabuk. Geçmiş zaman beraber öğrenmiştik kısmet kuzum bak yeniden geldi bebeğin belki de sağlıkla bu sefer inşallah.tasinmissin hayırlı olsun buralarda ol artık ozletme
Sağol canım benim inşaAllah bu sefer sağlıkla büyür :) yeni taşındığımız için internet daha olmadı telefonla takip etmeye çalışıyorumcanım :)

canim bende bsta bunaldim ama bu 2 hafta surdu sonra alismya basladim benim kolik bir bebegim oldugu icin hala disari rahat rahat cikamam bu bebekten bebege degisir yani
Banada 2 hafta oldu ama ben hala alisadim :KK43: kolik ne oluyor onu bilmiyrm canim gerci benim bebegm kontrole fln gotrdgmzde disari cikinca uyuyo hemen ama tek basma bebegmi alip disari cikip gezmye korkuyrm millet 3 gunluk bebegiyl avmlere gidiyo gezmeye yaa

Bi ay 3 kılo aldım nasıl oldu bilmiyorum bi ay 1 kilo aldım beslenmem normalde olduğu gibi sicaklarda aşırı terliyorum o yüzden kilo almıyorum sanırım :)kilo alımı yavaşlar zamanla miden ağrıyor yer kalmıyor merak etme :) birde lütfen sabret kp kv takma evladınla takıl :)
Yok balim artık yapmıyorum duymuyorum görmüyorum melegim için kendimi kaypak sikmiycam bi benimde dursun kilo alisim

Gece 38 buldu ateşi doğruca hastaneye gittik kan tahlili ak ciğer filmi falan çekti sorun çıkmadı ateş düşürücü fitil taktılar hemen ateşi düştü çok şükür bügün yavrum çok halsizdi akşam üzeri tekrar yükseldi doktor fitil yazmıştı onu yaptım düştü ve ter attı yavrunun üstünden soğuk almış olabilir dedi annem eğer ter attıysa :KK43:
canım nasıl oldu minik prenses?

bacım Allah korumuş çok geçmiş olsun dikkat et Hoppa

13 kilo aldım canım :KK43: valla nazarlara geldik sanırım bide benimde dikkatsizliğim var dolgu topuk giymiştim çat ayağı burktum :KK43: allahtan bebek kıpır kıpırr ben iyiyim merak etme beni sen derdine yan diyor :KK70: dün gece zor uyudum uyutmuyor sıpa tekmeleye tekmeleye :KK70:

ellerimden ve dizlerimden destek aldım karnımı korudum canım allahtan . yarın zaten görüş günümüz sorarım kemik ağrısını artık.valla çokk dikkatli olmak lazım allah korusun ya:KK43:

Cnm geçmiş olsun bende düşmüştüm şükür bi şey olmadı totonun üstüne düşünce hiç korkma bide iyiki kilo almışsın bak can simidi gibi koruyor :-)

Kızlar merhaba. Tecrübelilere bişey danışıcam. Cumartesi gecesi yumurtlamam olmuştu. Çok şiddetli kasık ağrım vs. olmuştu zaten bi gün öncesi doktora gittiğimde sağ tarafta 18 mm çok kaliteli bir yumurtam vardı ve bu ay ki yumurta sancısı feci şiddetliydi kıvrandım resmen. Sonrasında yumurtlama bitti şiddetli ağrı geçti ama benim sağ kasığımda o günden beri hafif hafif ağrı gerilme sancı tarzı şeyler oluyor. Özellikle yorulduysam çok artıyor. Ara ara gögüslerimede ağrı giriyor. Bu iyiye işaretmidir acaba? Ne diyorsunuz ?

@maysu geçmiş olsun canım, gözlere mi gelsin düğünde oyunlar oynarkeeen? Sağlık ocağı yakınsa git bi canım kalbini dinleyip nabzını olcsunler bebisinin.
sweet42 sweet42 kulaklarını tikiyorsun canım, kocana uzak durmuyorsun sarilmaktan, yaninda olmaktan vazgeçme. Mutfakta bile yalnız bırakma KV ile eşini. Sana bisi derlerse de duyma lavaboya git hemen ya da susadim bi su iceyim de kes laflarını.

Mogami Mogami günübirlik ankara'ya geldin yanii? Maşallah canım ben bulantidan acillerde kalirdim kesin :KK43:

@betiboop hani tetanozdan korkma demiştim ya, sen onu unut canım. Dun aksamdan beri bayaa agrim var, nasıl yatcagimi sastim gece :KK43:
Ewet balim aynen ole yapcam umrumda dislari

Back
X