Beraber Anne Olma Yolunda

nenuya nenuya canım ishal ağrısı gibi ağrı doğum öncesi oluyor diye okuduydum bende, senin açılma başlamıştır belki de. Müdahaleye gerek kalmadan kendisi gelir bebegin inşallah sen sabah aksam bekle :)
Ayy gerçekten öyleyse oluyor bende valla. Hem bu sabah bir de dün akşam da oldu. Inşallah acilmam da olur hemencecik gelir bebeğim çok bekletmeden

Olmuş olabilir canim iki gündür çok itiyor benim ne zaman kontrol
Çarşamba günü kontrol var canım ve günüm tam o gün bitiyor. Doktor duruma göre bakarız hersey yolundaysa bir hafta daha bekleriz dedi. Çünkü bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış biraz.

Çarşamba günü kontrol var canım ve günüm tam o gün bitiyor. Doktor duruma göre bakarız hersey yolundaysa bir hafta daha bekleriz dedi. Çünkü bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış biraz.
Varmış gününe de biraz inşallah minigin sağlıkla gelir çarşambadan önce kilosu ne kadar bebişin

Aminnnn kaygilicim. Gelmiyor bir türlü ya. Bende hurma aldım yiyeyim bakalım haftaya çarşamba günümüz bitiyor ve kontrolumuz var acaba açılma var mı diye muayene eder mi ki. Hafif ağrılar oluyor belden bazen de ishal olmuşum gibi Karnım ağrıyor ama ne zaman gelecek bilmiyorum. Inşallah hayirlisiyla kolay ve normal dogumlarimiz olur hepimizin

İnşallah bazı kadınlar doğum öncesi ishal oluyormuş hadi hayırlisiyla gelsin bol bol yorul :) hurma ye

Aminnnn elisacim sağolasın. Çocuk gerdiriyor karnimi o zaman da aşağı kismim sanki geriliyor kasiliyor gibi oluyor. Hafif hafif bel ağrım ve ishal olmuşum gibi Karnım ağrıyor. Doğum esnasında aklıma gelirse dua etmek istiyorum sizlere Rabbim aklıma getirsin inşallah
Beni getir aklına Hasibe Hemen hamile kalsın hayırlısıyla sağlıkla de inşaallah bir çırpıda doğururdunuz rabbim yardımcınız inşaallah

Napim bende kalkayim da temizlik yapayim benimki de sabırsız cikarsa hazırlıksız yakalanmayayim paşamiza :KK51:

Beni getir aklına Hasibe Hemen hamile kalsın hayırlısıyla sağlıkla de inşaallah bir çırpıda doğururdunuz rabbim yardımcınız inşaallah
Amin inşallah adını biliyorum canım zaten aklımda varsın inşallah dille soyleyemesem de kalben getireceğim içimden Rabbim duyar niyetimi biliyir

Oyy maşallah size canım hamilelik çok yakışmış Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :KK200::KK36::KK36:

Gobuuusss :KK200: maşallah fıstık seni, tostop minik gobus yapmissin pek güzel gorunuyorsunuz. Hem hamis, hem kokos seni :)

Waww fit hamiş bune güzel bir hamiş miş öyle allahım korusun sakınsın sizi maşaallah

:KK200: ne cabuk büyüyorlar ya :KK36:
tesekkurler kzlar:KK200:

Sat 20 temmuz dün beta 509 çıktı kızlar . 1 hafta önce kanamam oldu 1 gün sürdü sonra 4 lekelenme devam etti .2 3 gun bisey yoktu dun tekrar kahverengi bi akinti geldi doktorum proluton depot iğnesi yaptı tedbir amaçlı çarşambagünü keseyi görmek için gidicem inşallah. Geçen yıl 7 haftalik bebeğim kalbi atmadi kurtaj oldum çok korkuyorum yinede

Sat 20 temmuz dün beta 509 çıktı kızlar . 1 hafta önce kanamam oldu 1 gün sürdü sonra 4 lekelenme devam etti .2 3 gun bisey yoktu dun tekrar kahverengi bi akinti geldi doktorum proluton depot iğnesi yaptı tedbir amaçlı çarşambagünü keseyi görmek için gidicem inşallah. Geçen yıl 7 haftalik bebeğim kalbi atmadi kurtaj oldum çok korkuyorum yinede

Tebrık ederım Rabbım sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın güzel düşün güzel olsun inşallah aynı üzüntüyü yaşamayacaksın bebegin senınle olacak tekrar hayırlı olsun

Back
X