Beraber Çalıştığımız Kişi Çok Kötü Ter Kokuyor :(

Ay yaa gerçekten bana tuhaf geliyor başkasının aldığı kokuyu o almıyor mu? Elbiseyi yıkamamak nedir yaa

Bir yere giderken bi pamuklu sirkeyle Güzelce silerim koltuk altımı akşama kadar ne terler ne kokarım ki hamilelikten sonra hormanal olarak yıkansamda ter kokarım

sosyal mesafeye uymuyorsunuz ve maske kullanmıyorsunuz demekki

karbonatı marketten alıp pudra gibi koltuk altına mı sürüyorsunuz ilk defa bu konu altında duydum karbonatı
Aynen öyle. Duştan çıktığımızda elimize bir parça karbonat alıp pudra sürer gibi sürüyoruz. İşte bu kadar. Miss gibi, kokmadan günü kurtarıyoruz

Ay yaa gerçekten bana tuhaf geliyor başkasının aldığı kokuyu o almıyor mu? Elbiseyi yıkamamak nedir yaa
Bilmiyorum ya. Ama cidden aşırı kokuyordu elbise. Kendi duş alıyor ama orası önemli

Bir yere giderken bi pamuklu sirkeyle Güzelce silerim koltuk altımı akşama kadar ne terler ne kokarım ki hamilelikten sonra hormanal olarak yıkansamda ter kokarım
Sirke kokmaz mı?

Direkt söyleyin. Havalar ısındı artik terliyoruz deodorant kullanmamiz gerek ben kullanıyorum lütfen sende kullanir misin deyin. Hem kendinize hem de cevresindekilere iyilik yapmis olursunuz. Hediye etseniz ya kullanır ya kullanmaz kendi sorununu bilmesi gerek bana biri gelip boyle dese uyardığı icin teşekkür ederim kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…