Beraber Çalıştığımız Kişi Çok Kötü Ter Kokuyor :(

Tüm yorumları okuyamadım yazan varsa kusura bakmayın artık
Ben zararlı diye deodrant vb kullanmam sz hindistancevizi yağı ile karbonatı karıştırıp kullanırım ,karbonat ter kokusunu yok ediyor arkadaşınızı kırmadan söyleyin, yanında karbonat taşısın ara ara kol altlarına sürsün ,banyodan sonra da sürsün (kol altı koyuysa rengini açar da :) )
Yalnız koyu kıyafetlerde leke yapabilir .

farmasi dediniz diye sanırım :) öcü görmüş gibi oluyo bazıları

Ben dün söyledim. Önerilere geçemeden odadan çıktı.

Ay bu benim aklıma hiç gelmediiii evet gitmiyor. Aklıma gelseydi sorardım o dönemlerde ne yapıyorsun diye.
Ter kokması demekki pis oluşundan. Kurumda temizliğe bakan abla bana demişti az oluyorum sabah kalkınca değişiyorum bide eve gidince demişti. Zaten o da çok aşırı ter kokardı. Koridoru falan hep kapladı kokusu. Bir kere odama gelmişti. Boğazım tahriş olmuştu kokudan

salağa yatarak konu açın... yani şöyle:
yeni roll on aldım eskiden çok kötü ten kokusu oluyordu özellikle şuan yazdayız zaten terlemeyen insan yok.. çok memnunum bu roll- ondan.. sen napıyorsun? seninki hangisi?
kullanmıyorum derse: koku sorunu için nasıl yapıyorsun peki. malum yaz ayı herkes terliyor falan de

bence anlayacaktır. anlamazsa o zaman kibarca söylemen lazım:
bence sen de kullanmalısın. sonuçta bazen kokumuzu alamıyoruz ama çevreden duyuluyor. diye
daha da anlamazsa bodoslama gidersin:
sende de arada koku oluyor. kullanmanı tavsiye ederim. sonuçta yaz ayındayız hepimiz terliyoruz gibi.

Ben koksam bana soylensin isterdim.kirilmazdim da ya hatta duaci olurdum.koktugunu insan fatkeymez sanirim cunku.ben hic kendimden ter kokusu almadim mesela arada dusunmuyo degilim acaba yazin kokuyomuyumdur diye.
yemin ederim bende.ağzım kokrsa söyleyın, sumuk gorursenız soyleyın, ter kokarsam soyleyın diye.kendımde soylerım

Ama pişik olur insan

Ben dun söyledim. Kibar bir dille söyledim. Morali bozuldu cıktı odadan. Ama koku kalmadı şükür...Bu basligi da soylemeye cekindigim icin acmistim. Cesaret verdi bana butun hanimlar. Simdi kendime kızıyorum neden bütün kış bu kokuyu çektim de söylemedim diye. Bence anneler çocuklarını eğitmeli, okullarda ders olarak sık sık islenmeli, bu çok büyük bir vebal bana göre. Hastalık sebebiyle etrafa kötü koku yayanlar var amenna, elinden bir sey gelmiyor ne yapsın der çekilirim kenara; ama çaresi olan bir şey için etrafın sinirlerini bozmaya ne gerek var.

Ben kokusuz bitkisel bir rolon kullanıyorum. O bitince sizin tarifi deneyeceğim. Rolon kullanmak gerçekten candır.

yemin ederim bende.ağzım kokrsa söyleyın, sumuk gorursenız soyleyın, ter kokarsam soyleyın diye.kendımde soylerım
Şöyle düşün, regl olmuşsun, beyaz kıyafetine çıkmış ama farkında degilsin. Regl olmak doğal bir şey, kıyafete çıkması olası bir şey. Bunu birinin görüp söylemesi de senin acından çok iyi bir şey.Terlemek doğal bir olay, terleyince kokma olasılığı da var tabi. Bunu birilerinin dalga geçmeden söylemesi benim acımdan iyilik. Böyle düşünüyorum ben beni yıllardır yansıyanlar koku konusuna hassas oldugumu zaten bilir. Cok elzem birşey olmadığı müddetçe kokmam. Kokarsam da insanlara yaklaşmam. Bir keresinde 4 saatlik bor yolculukla il dışına ciktim. Normalde evden banyo yapıp çıkmıştım. Ama rolon kullanmayı unuttum telaştan. Sonra indiğimde otogarın wcsinde sürdüm ama ne fayda bir kez terlemiştim. Is görüşmesine gittim o gün ve gunum berbat geçti. O kadar takıntılıyım koku konusunda. Sonra akşam dönüşte eşim beni otogara almaya geldiği zaman ona sorduğum ilk sey kokuyor muyum oldu. Hayır kokmuyorsun dedi ama ben bana kokuyordum. O yetti bütün günümün berbat geçmesine. Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin.

Çare buldu sanırım. Ama sormak istemiyorum. Bugünün keyfini çıkarayım. Sorup da 2 kez utandirmayayim. Merak etmiyor da değilim hani.

Kıyafetlerini yıkamaya karar vermiştir. Çok ciddiyim. Bazı insanlar giysileri yıpranmasın diye yıkansa bile askıya asıp yine giyiyorlar.

Bir arkadaşım vardı, fazlasıyla cimri, teee fi tarihinde paraya kıyıp kendine elbise almış, kalın naylon jarse. Yaz kış ne zaman gezmeye gitse onu giyer. Güzel birşey de değil, modası geçmiş ama para vermiş ya o elbise giyilecek Durumu da iyi bu arada. Bi gün gezmeye gideceğiz, onu evinden almaya gittim. Duştan yeni çıkmış saçları falan ıslak. Neyse hazırlandı bu, yine o elbise. Arabaya oturduk, oturduğu an bir koku, aman... Klima açık, koku içerde. Camı açtım "rahatsız oluyorum" dedi. Ben de bunaldım napiyim dedim. Ona rağmen koku gitmedi ya kız Roll on olsun, parfüm olsun zaten kullanan biri. E elbise yıkanmayınca kokuyor haliyle. Sırf bu koku konusu yüzünden görüşmeyi bıraktım. O bunu bilmiyor tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…