Beraber Çalıştığımız Kişi Çok Kötü Ter Kokuyor :(

Parkinson hastalığına yakalananlar da çok kötü kokuyormuş hiç bir deodorant, parfüm etki etmiyormuş

Bugün dediğinize benzer bir hareket yaptım aslında. Yani önce elimde rolonu sallaya sallaya lavobata gittim rolon kullanmaya gittigimi gördü. Sonra odaya geldim yarim saat oturdum oturmadım kendimi kokladım. Yani kötü kokunun benden geldiğini anlamasın diye böyle yaptım. Yarın da aynı şekilde koku hissedersem söyleyeceğim. 1 haftadır imada bulunuyorum resmen. Dün de bir arkadaşa telefonda '' canım artık yaz ayındayız sadece duş almak yetmiyor ben şu marka rolon u kullanıyorum sen de deneyebilirsin" dedim üstüne alınsin diye.

Alınmaz öylesi tipler direk söyle ya çekmek zorunda değilsin onu. Rollon zararlı ama çok fazla temas içinde yaşıyoruz mecburen kullanıyoruz kimse kimyasal bişeyi kullanmak istemiyorum diye kullanmak istemezse ne toplu taşıt kullanabiliriz ne başka bişey yapabiliriz.

Ya açıkca söyleyin ya da masanıza koku koyun böyle odaya fıslatan..

Çok sükür iyilesti bahsettiğim kişi.

Kendinizi kötü hissetmeyin, terlemek insanlık hali ayıp değil fakat her gün her gün önlem almayıp çevredekileri kokuya maruz bırakmak çok ayıp. Bence açık bir dille söylemeniz gerekiyor imadan anlasaydı simdiye kadar anlardı, oda spreyi, kolonya, parfüm gibi yöntemler çözüm olsaydı keşke, hiç konusunu açmazdınız ama o yöntemlerin çözüm olabileceğini sanmiyorum.

Kelimesi kelimesine böyle söyleyeceğim yarın. Inşallah yanlış anlamaz.

Evet ter kokusunun üstüne kolonya parfüm gelince daha iğrenç bir koku ortaya çıkıyor. Bunun tek çözümü sabah duşundan sonra rolon kullanmak. Ve gerekirse gün içerisinde rolon u tazelemek.

İmalarla, iğnelemelerle anlayacak bir tipe benzemiyor. Ne düşünüyorsanız açık açık söylemeniz lazım.

Hah ağzımdan almışsın, bir tür deodorant kullanıyorum sabahtan temiz cilde sürüyoruz tüm gün hiç kokmuyor. İsim vermek yasak mı bilmiyorum ama özelden yazabilirim adını
Şimdiki deodorantların çoğu alüminyum içermiyor. Eczacı birisi alüminyum içermeyen deodorantın sakıncalı olmadığını söylemişti

Şimdiki deodorantların çoğu alüminyum içermiyor. Eczacı birisi alüminyum içermeyen deodorantın sakıncalı olmadığını söylemişti

Direkt tene sıkılan her şey zararlı. Koltuk altında bir süre sonra beyazlarda sarılık fark edersiniz. İşte o zararının göstergesi.

O kokmaktan utanmıyorsa sen söylemekten mi utanacaksın, al bir paket karbonat bunu kullan de, hem doğal hem kokutmaz, bu sıcakta çekilir mi yaw

Erkektir sanırım yaş kaç ? Dan diye söyle yahu, zaten kişisel tercihiymiş. Dan dan söyle çekinme, benim de burnum çok hassastır anlıyorum. Vatandaşa yaz aylarında inan sprey sıkmak istiyorum neyse ki coronadan kimse kimseye yanaşmıyor artık. Hemen gariban edebiyatı yapan çıkar forumda, yıkanmamış kıyafetler ter kokusunu sabitliyor.o yüzden fakirlik vs değil düpedüz pislik. eşim çok terler ama kokmaz. çünkü günaşırı duş alır sürekli kıyafetlerini değiştirir.

Karbonat candır cannn

Direkt tene sıkılan her şey zararlı. Koltuk altında bir süre sonra beyazlarda sarılık fark edersiniz. İşte o zararının göstergesi.
Herşey zararlı ona bakarsak. Yaptığımız yatakta ne bakteriler var. Giydiğimiz kıyafetlerin çoğu petrol türevi ürünlerden üretiliyor. Kokalım mı yani

Erkek değildir. Zararlı diye deo kullanmayacağını sanmam erkeklerin. Kendini temiz ve organik sanan bir hemcinsimiz bence

Herşey zararlı ona bakarsak. Yaptığımız yatakta ne bakteriler var. Giydiğimiz kıyafetlerin çoğu petrol türevi ürünlerden üretiliyor. Kokalım mı yani

Secerek alıyorum genelde. Ne kadar az , o kadar kâr.

Ben kokmuyorum mesela . :)

Deodoranti boca edenler de rahatsız edici kokuyor sonuçta. Hele terle karisinca daha beter.

Hele toplu taşımalarda o kokular birbirine karışınca bayılacak gibi oluyor insan sıcaklarda.

Duş ve doğal çözümler yeterli bana göre , eğer bir hastalik yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…