- 17 Eylül 2016
- 199
- 222
- 53
- Konu Sahibi aslapesetmem
-
Doğal rolon tarifleri var yap birini küçük kavanoza süsle hediye et arkadaşına
Yarın söyleyeceğim inşallah. Güzel şeyler yazmayı umut ediyorum.Hadi yaz mevsimi terliyor dersiniz, ama bu kişi kışında kokuyormuş.
Demek ki genetik...
Bazı insanların kendine has tuhaf bir ten kokusu oluyor, cidden itici.
Valla açık açık uyarın yoksa sinirden olan size olur.
Ben yıllardır bunu kullanıyorum çok güzel 3 gün 0 koku :)Hindistan cevizi yağı kullanmadım hiç. Tüyleri beslemez mi o ?
Şöyle gelişi güzel karbonat ve Hindistan cevizi yağını katın. yazın h.crvizi yağı sıvı oluyor o yüzden karbonati bol koyuyorum kendinize göre ayarlayın :)Oranını nasıl yapıyorsunuz onun? Deniycem
Baktim intten tariflere, bahsedilen hindistan cevizi yagi direkt kati gibi olan, bendeki iste hep sıvı duruyor. Olur herhalde yine de. Dediginiz gibi karbonati bol katarimŞöyle gelişi güzel karbonat ve Hindistan cevizi yağını katın. yazın h.crvizi yağı sıvı oluyor o yüzden karbonati bol koyuyorum kendinize göre ayarlayın :)
Hindistan cevizi yağının kaynama noktası düşüktür soğukta donar oda sıcaklığında erirBaktim intten tariflere, bahsedilen hindistan cevizi yagi direkt kati gibi olan, bendeki iste hep sıvı duruyor. Olur herhalde yine de. Dediginiz gibi karbonati bol katarim
Arkadaşlar merhaba,
Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bir çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum. Odada 2 kişi çalışıyoruz, çalışma arkadaşım belli bir saatten sonra çok kötü ter kokuyor. Ben de kokulara çok hassas bir insanım. Kötü kokan bir yerde bütün dikkatim dağılır. Sık sık pencereyi açıyorum ama yine kar etmiyor. Sorun kişinin temiz olmamasından değil de rollon ya da deodaratnt tarzı şeyleri kullanmayı sağlıksız bulmasından kaynaklanıyor. Sabah saatlerinde almıyorum kokuyu. Öğlen saatlerinden sonra alıyorum. Ve gerçekten çok rahatsız oluyorum. Onu kırmadan bu durumdan rahatsız olduğumu söylemeli miyim, yoksa bu duruma alışmaya mı çalışmalıyım?
En basindan beri hep aşırı siviydi, 1 yil olcak alali, belki de uyduruktur, hakiki degildir filan gibi dusundum ama buzdolabinda denicemHindistan cevizi yağının kaynama noktası düşüktür soğukta donar oda sıcaklığında erir
Bugün artık canıma tak etti söyleyecektim. Dilimim ucuna geldi sustum. Yani kendi kendime bir yerlerde dedikodusunu yapmıyorum, iftira atmıyorum çekinecek ne var söyle diyorum. Uygun kelimeleri bir araya getiremiyorum.Bir ara bir Çalıştay için 3 gün biriyle aynı odada kaldim, boyle bir koku yok. Hani disardan baktığında cool görünüyor, tarz sahibi vs. Ancak dolaba astığı kiyafetler dahi les gibi kokuyordu. Yine aynı yerde başka birkac kızın da saçlarının yapili halinin 3 gun degismedigini gördüm ve yine les gibi ter kokuyorlardi. Bu nasil bir kafa, nasil bir dünya hiç bilmiyorum. Hadi benim migrenim var hassasim da sen kendi kendine hiç mi o kokuyu almıyorsun arkadaş ya... Valla ben 3 gun diye idare ettim ama sen etmek zorunda değilsin. Direkt sey bile diyebilirsin, başıma her gun agri vuruyor, koku konusunda cok hassasim, hangi rollonu/parfümü kullanıyorsun, cok ağır bir koku var vs.. Cok tuhaf bu insanlar ya..
Daha önce yakın mesafe çalıştığım insanlarla böyle bir sorun yaşamadım. Onu kırmayı gerçekten istemiyorum. Hastalığı olduğu için kokan insanlar oluyormuş. Öyle olsa bu kadar üstüne de düşmezdim katlanmaya çalışırdım. Benim hassas olduğumu bile bile dikkat etmemesi de canımı sıkıyor.
Cok haklısın... O kadar iyi anlıyorum ki. Ama bi laf var, icine kanser olacagina disina konser olsun, yani soyle gitsinBugün artık canıma tak etti söyleyecektim. Dilimim ucuna geldi sustum. Yani kendi kendime bir yerlerde dedikodusunu yapmıyorum, iftira atmıyorum çekinecek ne var söyle diyorum. Uygun kelimeleri bir araya getiremiyorum.
Evet bobrek hastaliklarinda oluyoriş yerimde böyle biri vardı, ilk zamanlar sorun yoktu. aynı odada değildik ama geçtiği koridora, tuvalete bile sinerdi koku. Sonradan böbrek kanseri olduğu ortaya çıkmıştı, bir alakası var mıydı bilmiyorum.
Öyle bir şey olsa vallaha susarım benim imtihanim da buymuş derim. Çok uzuldum o kişi için. Bu konudan rahatsız olduğum halde kimseye soyelmedim dedikodu olmasın diye. Şimdi sadece sen mi alıyorsun o kokuyu diyenler olacaktır da arkadaş oturduğu yerden hiç kalkmıyor. Dışarı da wc kullanmazmış. wc ye gitmiyor yemeğe çıkmıyor su icmiyor.Odaya gelenler kimden koku geldiğini anlamaz herhalde. Burada pis koku var der geçer. Allah kimseye dermansız dert vermesin. Ben büyük konuşmaktan çok korkarım. Allah korusun orada burada lafını etsem öyle bir hastalığa yakalanmaktan korkarım. Içim içimi yiyor sonra böyle isteiş yerimde böyle biri vardı, ilk zamanlar sorun yoktu. aynı odada değildik ama geçtiği koridora, tuvalete bile sinerdi koku. Sonradan böbrek kanseri olduğu ortaya çıkmıştı, bir alakası var mıydı bilmiyorum.
Kelimesi kelimesine böyle söyleyeceğim yarın. Inşallah yanlış anlamaz.Kokan insanın yerinde olsam, bana açıkça söylenmesini tercih ederdim, ilk başta belki kırılırdım ama sürekli imalarda bulunulması, başka insanlara dillendirilmesi falan daha kötü, çünkü insanın zekası da hafife alınıyor.
Siz de ya X ben son zamanlarda baya rahatsız oluyorum, doğal ürünler de var onları deneyebilirsin. Benim burnum da hassas tabi ama senin iyiliğin için söylüyorum başka ortamlarda böyle çözümü küçük bir sey nedeniyle zor durumda kalmanı istemem diyebilirsiniz.
Bim de oda kokusu var ya ondan aldım ama çözüm olmadı.Oda spreyi sıksanız
Bu konuyu aç. Ben sağlıksız buluyorum derse güzelim sağlıksız buluyorsun ama gün içerisin de ter kokusu basıyo odayı sen kendinin farkın da değilsin diyiver.Yani koktuğunu biliyor mu, kendi kokusundan rahatsız oluyor mu bilmiyorum? Öneri dinleyecek bir insan değil aslında her şeyin en iyisini bildiğini düşünen tiplerden. Ben onu kırmadan nasıl söylemeliyim onu bulamadım. 2 gündür elimde rollon ile dolaşıyorum, telefonda arkadaşıma' havalar çok sıcak haliyle her gün yıkansak bile gün ortasında ter kokuyoruz ben şu rollonu kullanıyorum' dedim onun yanında hiç üstüne alınmıyor. Hala aynı
bu yoruma neden bu kadar dislike gelmişBitkisel bir urun olan farmasi ürününü alıp bitkisel cilde zararı yok kendimede aldım sana da hediyem olsun deyin artik anlamiyorsada direk söyleyin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?