Beraber Çalıştığımız Kişi Çok Kötü Ter Kokuyor :(

Doğal rolon tarifleri var yap birini küçük kavanoza süsle hediye et arkadaşına
Hadi yaz mevsimi terliyor dersiniz, ama bu kişi kışında kokuyormuş.
Demek ki genetik...
Bazı insanların kendine has tuhaf bir ten kokusu oluyor, cidden itici.
Valla açık açık uyarın yoksa sinirden olan size olur.
Yarın söyleyeceğim inşallah. Güzel şeyler yazmayı umut ediyorum.

zor konu. sanırım ben en son kendimi kokluyormuş gibi yapar 'ay burası bir ter kokuyor benden mi geliyor acaba?' der, sonra bakmış da benden gelmediğini anlamış gibi susardım. anlayası varsa anlar üzerine alınır, yoksa da sonrasında söylenebilir. bu da dayanılacak bir şey değil valla, ben höpürdeterek çay içene zor katlanıyorum, aman kültürdür öyle alışmıştır vb diyip sabır çekiyorum.

Şöyle gelişi güzel karbonat ve Hindistan cevizi yağını katın. yazın h.crvizi yağı sıvı oluyor o yüzden karbonati bol koyuyorum kendinize göre ayarlayın :)
Baktim intten tariflere, bahsedilen hindistan cevizi yagi direkt kati gibi olan, bendeki iste hep sıvı duruyor. Olur herhalde yine de. Dediginiz gibi karbonati bol katarim

Baktim intten tariflere, bahsedilen hindistan cevizi yagi direkt kati gibi olan, bendeki iste hep sıvı duruyor. Olur herhalde yine de. Dediginiz gibi karbonati bol katarim
Hindistan cevizi yağının kaynama noktası düşüktür soğukta donar oda sıcaklığında erir

Kendisi bunun farkında olmayabilir ve direkt söylerseniz kalbi çok kırılabilir sizin için de zor bir durum nasıl çözülür bilemedim ama o doğal ürünlerden hediye etmek mümkün olabilir belki

Kokan insanın yerinde olsam, bana açıkça söylenmesini tercih ederdim, ilk başta belki kırılırdım ama sürekli imalarda bulunulması, başka insanlara dillendirilmesi falan daha kötü, çünkü insanın zekası da hafife alınıyor.

Siz de ya X ben son zamanlarda baya rahatsız oluyorum, doğal ürünler de var onları deneyebilirsin. Benim burnum da hassas tabi ama senin iyiliğin için söylüyorum başka ortamlarda böyle çözümü küçük bir sey nedeniyle zor durumda kalmanı istemem diyebilirsiniz.

Bugün artık canıma tak etti söyleyecektim. Dilimim ucuna geldi sustum. Yani kendi kendime bir yerlerde dedikodusunu yapmıyorum, iftira atmıyorum çekinecek ne var söyle diyorum. Uygun kelimeleri bir araya getiremiyorum.

iş yerimde böyle biri vardı, ilk zamanlar sorun yoktu. aynı odada değildik ama geçtiği koridora, tuvalete bile sinerdi koku. Sonradan böbrek kanseri olduğu ortaya çıkmıştı, bir alakası var mıydı bilmiyorum.

Bugün artık canıma tak etti söyleyecektim. Dilimim ucuna geldi sustum. Yani kendi kendime bir yerlerde dedikodusunu yapmıyorum, iftira atmıyorum çekinecek ne var söyle diyorum. Uygun kelimeleri bir araya getiremiyorum.
Cok haklısın... O kadar iyi anlıyorum ki. Ama bi laf var, icine kanser olacagina disina konser olsun, yani soyle gitsin

Öyle bir şey olsa vallaha susarım benim imtihanim da buymuş derim. Çok uzuldum o kişi için. Bu konudan rahatsız olduğum halde kimseye soyelmedim dedikodu olmasın diye. Şimdi sadece sen mi alıyorsun o kokuyu diyenler olacaktır da arkadaş oturduğu yerden hiç kalkmıyor. Dışarı da wc kullanmazmış. wc ye gitmiyor yemeğe çıkmıyor su icmiyor.Odaya gelenler kimden koku geldiğini anlamaz herhalde. Burada pis koku var der geçer. Allah kimseye dermansız dert vermesin. Ben büyük konuşmaktan çok korkarım. Allah korusun orada burada lafını etsem öyle bir hastalığa yakalanmaktan korkarım. Içim içimi yiyor sonra böyle iste

Kelimesi kelimesine böyle söyleyeceğim yarın. Inşallah yanlış anlamaz.

Benim çalıştığım yerde hem ayağı hem teri kokan biri vardı. O nasıl bir ayak kokusuydu ayakkabıdan burnumuza geliyordu düşünün. En son dayanamadım allah aşkına yaklaşma bana dedim. Kırmak istemedim ama artık kusacak seviyeye gelince mecburen uyardım. Sonra müşteri ile muhattap olduğumuz bir iş yapıyoruz neticede bi kaç müşteri de böyle üstü kapalı konuştuğunu duyunca müdür uyardı arkadaşı. Oda ilacını almıştı sorunu çözülmüştü. Bazen insan kendi kokusunu farketmiyor. Uyarmak lazım.

Bu konuyu aç. Ben sağlıksız buluyorum derse güzelim sağlıksız buluyorsun ama gün içerisin de ter kokusu basıyo odayı sen kendinin farkın da değilsin diyiver.
Ben hastane de calosıyorum vallahi kimlerin rolon kullanmadığını ben biliyorum. Hele 2 oda var ki leş yani. Neyse ki benim oda arkadasım da hiç böyle bir koku almadım. Alsam söylerdim Bi şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…