Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

Annesiyle aram kötü kaynanam tam bir canavar. Kim lösemi oldu sen mi eşin mi Allah şifa versin canım☹

Eşim lösemi kuzum
Kız sende azıcık uyanık kocanın yanında iyi ol
Yokken normal, yok ben yapmacık değilim olamam yok o politakıcı ol ayol takılma ya dediğine boşver he he de geç benim kv dediğini duysan çıldırırsın

Ön sevişme olmadan zevk almadığını söyle eşim benle 1.5 2 sene uğraştı sonra ben onu geçtim boynuz kulağı geçermiş ha gayret kızlar
Ben çabalıyorum görseniz o aynı yeni gelin gibi kırışıyor kendini geri çekiyor öpme yok sevme yok dedim kaç kere küsdüm böyle yapma diye yok oldu bitti toplasanız 2 dk her şey

Bana kocalık yapsa kimseyi umursamam ama sevgi göstermiyor sevişmiyor o yüzden hiçbir şeye tahammülüm kalmadı

Çok afedersiniz yanlış anlamayın ama yönelimi farklı olabilir mi?

Ben çabalıyorum görseniz o aynı yeni gelin gibi kırışıyor kendini geri çekiyor öpme yok sevme yok dedim kaç kere küsdüm böyle yapma diye yok oldu bitti toplasanız 2 dk her şey

Haşin davran yapış dudağına yatağa bağlarım seni de korkusundan yapar vallahi

Özür dileyerek söylüyorum ki,eşiniz karaktersiz bence.

Haşin davran yapış dudağına yatağa bağlarım seni de korkusundan yapar vallahi
Yok yapıyor ama nasıl anlatsam sizi ayıp kaçacak ben ona elimi yüzüne degsem hemen şey oluyor ama 1 dk dan az oluyor hemen banyoya koşuyor yani oldu bitti oluyor ben de baka kalıyorum asla öpüşmuyor en son oğlum doğmadan öpüşmuş dik oğlum 5 yaşında

Beraber oluyoruz ama erken boşalma oluyor on sevişmede hic olmadığından o halinden memnun söylüyorum bahanesi hazır sigaradan

Bana 2 3 dak yeterli ön sevişmeyi çok uzun tutmayın bir ark. Paylaştı ginseng faydasını gördük diye belki fayda eder

Yasaklar cazip gelir yaa, hiç olmadık yerde isteyin kızlar, belki rahatlık batıyordur.
Gerçi aklıma başka bir şey de geliyor ama neyse.... bazı erkekler gerçekten hak ediyor.

Eşim dün öpüşmek istemedi diye ilgilenmedim ilgimi çekmek için her şey yaptı konuşmak istedi masaya su şişesini vurdu kumandayı bursa anında atlayacağım neyse sabah yanaştı aslında korkuyorum yanaşmayınca kanser olduğunu öğrenmeden önce böyle yapıyordu offf

SeviyomHee 3 günde bir olunca ara çok diyorsun çocuktan sonra ayda 3-4 kez olunca şükreder hale geldik
Benim libido tavan anacim, başka bir eşi olsa eminim eşimden memnun olabilirdi. Ben zaten sorunu tek taraflı görmüyorum. Benim hormonlarım yüksek. Tahlilde yüksek yani öyle kendi kendime teşhis koymadım.

Ben bugün bunu sorcam. Cinsel istek azaltan bir şeyler var mi acaba?

Hosgeldin canım. Çok sinirleniyorum ya. Böyle koca böyle evlilik mi olur. Ben kendimi dert sanıyordum beterin beteri varmış

Ben de regliyken ve bir şeye streslenince çok istekli oluyorum. Regliken mecbur bekliyorum çünkü umudum yok. Ama Stresliyim ve eşim benden kaçıyorsa çok sinirleniyorum. Yemek falan yapmıyorum. Ne bulursa onu yesin banane ne kadar ekmek o kadar köfte

nasiiiiii???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…