- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Annesiyle aram kötü kaynanam tam bir canavar. Kim lösemi oldu sen mi eşin mi Allah şifa versin canım☹
Ben çabalıyorum görseniz o aynı yeni gelin gibi kırışıyor kendini geri çekiyor öpme yok sevme yok dedim kaç kere küsdüm böyle yapma diye yok oldu bitti toplasanız 2 dk her şeyÖn sevişme olmadan zevk almadığını söyle eşim benle 1.5 2 sene uğraştı sonra ben onu geçtim boynuz kulağı geçermişha gayret kızlar
Bizim de öyleBen çabalıyorum görseniz o aynı yeni gelin gibi kırışıyor kendini geri çekiyor öpme yok sevme yok dedim kaç kere küsdüm böyle yapma diye yok oldu bitti toplasanız 2 dk her şey
Bana kocalık yapsa kimseyi umursamam ama sevgi göstermiyor sevişmiyor o yüzden hiçbir şeye tahammülüm kalmadıEşim lösemi kuzum
Kız sende azıcık uyanık kocanın yanında iyi ol
Yokken normal, yok ben yapmacık değilim olamam yok o politakıcı ol ayol takılma ya dediğine boşver he he de geç benim kv dediğini duysan çıldırırsın
Çok afedersiniz yanlış anlamayın ama yönelimi farklı olabilir mi?Bayanlar ben de yazayım 7 aylık evliyim. Evlendiğimden beri eşimde tuhaflık olduğunu gördüm. Çok isteksiz erken boşalma iktidarsızlık sorunu var. Ben yaklaşmadan aramızda hiç temas yok. Ben yaklaşınca organı kalkıyor (açık yazıyorum) 2-3 dakika ilişki oluyor o kadar. Sadece 1 post oluyor. İlişki olunca da ben üstte olmalıyım eşim üstüme çıkmak hiç istemiyorön sevişme de yok gözlerini kapatıp hareketsiz uzanıyor. Öpme sarılma el tutma. Ben yatakta en azından sarıl diye ısrar ediyorum. Ben temas sevmiyorum diyor. Üroloji doktoruna 2 aydır gidiyoruz testesteron sınırda çıktı ilaç içiyor ve Hergün sertleşme için ilaç içiyor. Biraz daha sertleşme oluyor ama yine çok isteksiz boşanmayı düşünüyorum artık. Kocama sarıl öp diye yalvarıyorum
Ben çabalıyorum görseniz o aynı yeni gelin gibi kırışıyor kendini geri çekiyor öpme yok sevme yok dedim kaç kere küsdüm böyle yapma diye yok oldu bitti toplasanız 2 dk her şey
Bana kocalık yapsa kimseyi umursamam ama sevgi göstermiyor sevişmiyor o yüzden hiçbir şeye tahammülüm kalmadı
Beraber oluyoruz ama erken boşalma oluyor on sevişmede hic olmadığından o halinden memnun söylüyorum bahanesi hazır sigaradanVermezsen mastürbasyon yaparım de uyar eğer ki vermezse de yap
Özür dileyerek söylüyorum ki,eşiniz karaktersiz bence.Bayanlar ben artık boşanmaya karar verdim. Sadece cinsellik sorunu değil bilerek yaptığı durumlar da var. Canım diyemiyor. El tut diyorum onu yapmıyor. Yatakta sarıl diyorum ısrar da ediyorum yapmıyor. Ben bağırmışım soğumuş çocuk gibi. Ben yılbaşında kayınvalideme gittim el öpmeye. Bana hakaret etti. Ben de evime gelince beni savunmadı diye eşime patladım. Ablasına yazmış ki Annem hakkında kardeşlerim hakkında kötü konuştu sinirle de olsa söylememesi gerekir 1-2 ay geçsin duruma göre boşanacağım.
Ben onu iyileştirmeye çalışıyorum bir de bu rezillikleri görüyorum. Ben bir Allah dostuna danıştım çok zor ulaştım sordum. "Eşin hasta değil ki tedavi olsun ruhen sıkıntıları var, nereden buldun insan sessiz diye biriyle evlenir mi dedi çok geçmeden bırak" dedi. Ben telefonda sıkıntımı bile söylemedim direk bunları söylemedi bana.
Benim de aynı valaha ya sevişmeyi bilmiyor daha tiksiniyor biraz bizim ki çok değişiktir yaniBizim de öyle
Yok yapıyor ama nasıl anlatsam sizi ayıp kaçacak ben ona elimi yüzüne degsem hemen şey oluyor ama 1 dk dan az oluyor hemen banyoya koşuyor yani oldu bitti oluyor ben de baka kalıyorum asla öpüşmuyor en son oğlum doğmadan öpüşmuş dik oğlum 5 yaşındaHaşin davran yapış dudağına yatağa bağlarım seni de korkusundan yapar vallahi
Beraber oluyoruz ama erken boşalma oluyor on sevişmede hic olmadığından o halinden memnun söylüyorum bahanesi hazır sigaradan
Önceden nasıldı peki?Benim de 3 ay oldu ben de aynı durum dayim malesef
Yok yapıyor ama nasıl anlatsam sizi ayıp kaçacak ben ona elimi yüzüne degsem hemen şey oluyor ama 1 dk dan az oluyor hemen banyoya koşuyor yani oldu bitti oluyor ben de baka kalıyorum asla öpüşmuyor en son oğlum doğmadan öpüşmuş dik oğlum 5 yaşında
Benim libido tavan anacim, başka bir eşi olsa eminim eşimden memnun olabilirdi. Ben zaten sorunu tek taraflı görmüyorum. Benim hormonlarım yüksek. Tahlilde yüksek yani öyle kendi kendime teşhis koymadım.SeviyomHee 3 günde bir olunca ara çok diyorsun çocuktan sonra ayda 3-4 kez olunca şükreder hale geldik
Hosgeldin canım. Çok sinirleniyorum ya. Böyle koca böyle evlilik mi olur. Ben kendimi dert sanıyordum beterin beteri varmışYok yapıyor ama nasıl anlatsam sizi ayıp kaçacak ben ona elimi yüzüne degsem hemen şey oluyor ama 1 dk dan az oluyor hemen banyoya koşuyor yani oldu bitti oluyor ben de baka kalıyorum asla öpüşmuyor en son oğlum doğmadan öpüşmuş dik oğlum 5 yaşında
Ben de regliyken ve bir şeye streslenince çok istekli oluyorum. Regliken mecbur bekliyorum çünkü umudum yok. Ama Stresliyim ve eşim benden kaçıyorsa çok sinirleniyorum. Yemek falan yapmıyorum. Ne bulursa onu yesin bananeHello kızlar. Biz de haftada bir ikimiz de mutluyuz ama benim yumurtlama dönemimde (çocuk isteği yok sadece o dönemde) aşırı istek oluyor. Burayı okuyan erkek varsa sesleniyorum az kurnaz olun yumurtlama döneminde östrojeni tavan yapan karınızı mutlu edin ulan. Ben baya yüzsüz hissediyorum kendimi bazen iki kez tekrar etmem gerekiyor. İstediğimi ima etmem gerekiyor. Uyuz adam yaaaa. Oysaki bu hassas bir konu bir kez anladıysan ikiletme mübarek.
nasiiiiii???Yok yapıyor ama nasıl anlatsam sizi ayıp kaçacak ben ona elimi yüzüne degsem hemen şey oluyor ama 1 dk dan az oluyor hemen banyoya koşuyor yani oldu bitti oluyor ben de baka kalıyorum asla öpüşmuyor en son oğlum doğmadan öpüşmuş dik oğlum 5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?