- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Durumun bu noktaya gelişi gerçekten üzücü. Birilerinin çok geçmeden bırak deyişiyle de karar verme.... Allah dostu eşlerin arasındaki sorunlara anlatılanlar ışığında karar vermez. Sadece iyi olması için dua eder, ya da sabır diler...çok geçmeden bırak demesi çok ilginç. Allah yardımcın olsun.Bayanlar ben artık boşanmaya karar verdim. Sadece cinsellik sorunu değil bilerek yaptığı durumlar da var. Canım diyemiyor. El tut diyorum onu yapmıyor. Yatakta sarıl diyorum ısrar da ediyorum yapmıyor. Ben bağırmışım soğumuş çocuk gibi. Ben yılbaşında kayınvalideme gittim el öpmeye. Bana hakaret etti. Ben de evime gelince beni savunmadı diye eşime patladım. Ablasına yazmış ki Annem hakkında kardeşlerim hakkında kötü konuştu sinirle de olsa söylememesi gerekir 1-2 ay geçsin duruma göre boşanacağım.
Ben onu iyileştirmeye çalışıyorum bir de bu rezillikleri görüyorum. Ben bir Allah dostuna danıştım çok zor ulaştım sordum. "Eşin hasta değil ki tedavi olsun ruhen sıkıntıları var, nereden buldun insan sessiz diye biriyle evlenir mi dedi çok geçmeden bırak" dedi. Ben telefonda sıkıntımı bile söylemedim direk bunları söylemedi bana.
Eşimin yaptıkları normal mi? Annesiyle kavga yaptım diye boşanmkatan bahsetmiş ablasına. Ben de dedim kendi sorunlarını anlat. Benim piskolojim çok kötü oldu ne yapacağımı bilmiyorum.Durumun bu noktaya gelişi gerçekten üzücü. Birilerinin çok geçmeden bırak deyişiyle de karar verme.... Allah dostu eşlerin arasındaki sorunlara anlatılanlar ışığında karar vermez. Sadece iyi olması için dua eder, ya da sabır diler...çok geçmeden bırak demesi çok ilginç. Allah yardımcın olsun.
Senin yaptıkların anormal değil zaten. Eşinin ablasindan önce problemlerinizi seninle paylaşması gerekiyor.Onu da normal karşilamiyorum. Sana karşı soğuk davranmasının altında ailesinin olduğunu düşünüyorum. Annesiyle kavga etmen eşini kötü etkilemiş ...Elifcik haklı olmak insanı mutlu etmiyor annesiyle samimi olmasan da arani iyi tutmaya calişsan olur mu canım. Boşanmalara en son çare olarak bakıyorum. Henüz yapılacak birşeyler olabileceğini düşünüyorum. Bu süreçte yiprandigini kırıldığını da biliyorum. Evlilikte derleyen toparlayan genelde kadınlar oluyor. Bittiğinde de en azından ben elimden geleni yaptım dersin. Allah göstermesin diye de ekliyorum.Eşimin yaptıkları normal mi? Annesiyle kavga yaptım diye boşanmkatan bahsetmiş ablasına. Ben de dedim kendi sorunlarını anlat. Benim piskolojim çok kötü oldu ne yapacağımı bilmiyorum.
Maşallah çok sevindim darısı isteyenlere ❤Sebep psikolojik ya aile baskısı yada maddi baskılar isyerinde ne kadar yorulsalarda bu etkilemiyor ben bunu farkettim eskiden yorgunum derdi arkasini döner uyurdu ben söylenirdim kavga gürültü uyurduk smdi ne yorgunluk var ne baska bsey maasallah diyelim
Ne yalan söyleyeyim sevindim canım. Haketmiyorsun yaşadıklarını. Çok mutlu olursun inşallahBayanlar ben artık boşanmaya karar verdim. Sadece cinsellik sorunu değil bilerek yaptığı durumlar da var. Canım diyemiyor. El tut diyorum onu yapmıyor. Yatakta sarıl diyorum ısrar da ediyorum yapmıyor. Ben bağırmışım soğumuş çocuk gibi. Ben yılbaşında kayınvalideme gittim el öpmeye. Bana hakaret etti. Ben de evime gelince beni savunmadı diye eşime patladım. Ablasına yazmış ki Annem hakkında kardeşlerim hakkında kötü konuştu sinirle de olsa söylememesi gerekir 1-2 ay geçsin duruma göre boşanacağım.
Ben onu iyileştirmeye çalışıyorum bir de bu rezillikleri görüyorum. Ben bir Allah dostuna danıştım çok zor ulaştım sordum. "Eşin hasta değil ki tedavi olsun ruhen sıkıntıları var, nereden buldun insan sessiz diye biriyle evlenir mi dedi çok geçmeden bırak" dedi. Ben telefonda sıkıntımı bile söylemedim direk bunları söylemedi bana.
Ama eşiniz kendi hatasını size mal etmeye calisıyoda olabilirMerhabalar, 3 yıllık evliyim kızımız var. Aralar çok çok açılmıştı bizde de. İsteksiz olan eşim. Evliliğimin başından beri ben hiç hissetmiyordum. Zevk, his hiçbişi olmuyordu ama hissettirmemeye çalıştım isteksiz davranmadım ona rağmen eşim yorgunum çok çalışıyorum falan diyerek araları çok açtı. Sonra tesadüfen internette vajina genişliği diye bişi gördüm belirti olarak yazan şey bende oluyordu. Eşime sordum açıkca evet genişlik hissediyorum dedi. Gördüğüm yazıda siz anlamazsınız eşiniz anlar diyordu. Şu an 2.ye hamileyim doğum sonrası vajinoplasti düşünüyorum. Umarım çözüm olur
Eşim sorunun ondan kaynaklı olduğunu söylemedi ama bence bu durumdan kaynaklı
Ama eşiniz kendi hatasını size mal etmeye calisıyoda olabiliriyice dusünmek lazm bu durumu
Canım ne iyi ettin actin bu konuyu. Evliligimizde su sorunumuzu cozsek biz kadinlar ne kadar mutlu olucaz da. Ben 9 aydir ne yaptiysam be konustuysam kar etmedi. Giden benden gidiyo hep.@TeRaPi oRDusU 03
Elifffcikkk
@themediator
@nazzo70
@CinnetNur Delirdi
Feslegen Kokulu Nane
@blaues_meer
@ehemm
@Hellohappiness
Öncelikle kusura bakmayın kızlar sınavım vardı, yarın da sınavım var, yarın akşam müsaitim çok şükür. Geldiğinize çok çok sevindim. Başlangıç olması açısından ben de biraz bahsedeyim.
Bizim sorunumuz ilişkinin kısa sürmesi, ve 2. yi yapmamamız yoruluyormus yapamıyormuş, uzun sürmüyor ki yorulsun bence çok garip, sen tamam yat sen prens ol ben yapayım diyorum ona da yoruluyorum diyor. Çok kavga ettik ben şuan regl olduğum için bekliyorum bitince zorla yapcam resmenicimden gelsin istiyorum zorla yapmak istemiyorum diyor senden sogurum diyor ama benim o kadar da yorucu olmadigini gostermem gerek kizlar. Inadim inat. Haftada 2 veya 1 kere oluyor. Ben de tam aksine cok istekliyim her gun olsa her gun yaparim benim eşim okuyor çalışmıyor bile hem de 23 yaşında bi insan ben de 22 yim. Yani akıl sır erdiremiyorum gerçekten. Testesteron ölçümü yaptırdık normal hatta üst sınırda cıktı. Kan batırdık gayet iyi kansızlık yok. Vitaminler de iyi. Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Tavsiyeniz varsa çok sevinirim
Al benden de o kadarBen de isteksiz olmayı çok istiyorum. O da bensiz kalsın anlasin ne hissettiğimi diye. Ama hormonlarıma söz geçiremiyorum
Islerine gelmiyor cunku. Bahaneyi sucu bize atmak islerine geliyor en kolayi. Yakinda pskikiyatr klinigine bizi ziyarete geldiklerinde depresyondayken gorucem onlariIstek için ilaçlar varve kremler de var. Keşke sorun bende olsaydı hemen araştırmalara başlar tüm medikal ürünleri denerdim. Ama bizim adama denetemiyorum. Sağlıksız diyor başka bisey demiyor
Canım su kiyafet gecelik olaylari varya tam bir yalan dolan. O normal saglikli erkeklerde ise yarar.ben hep yaptim adam usiyceksin dedi yaaa otesi var miAklıma ne geldi. Değişik fantaziler denesenize. Ona gore kıyafet, isim, yer falan... ise yaramaz mı?
Canım su kiyafet gecelik olaylari varya tam bir yalan dolan. O normal saglikli erkeklerde ise yarar.ben hep yaptim adam usiyceksin dedi yaaa otesi var mi
[/QUOTE
birlikte olacağınız zaman nasıl davranıyor canım
O zaman bu erkekler niye anormal.Canım su kiyafet gecelik olaylari varya tam bir yalan dolan. O normal saglikli erkeklerde ise yarar.ben hep yaptim adam usiyceksin dedi yaaa otesi var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?