Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

Bayanlar ben artık boşanmaya karar verdim. Sadece cinsellik sorunu değil bilerek yaptığı durumlar da var. Canım diyemiyor. El tut diyorum onu yapmıyor. Yatakta sarıl diyorum ısrar da ediyorum yapmıyor. Ben bağırmışım soğumuş çocuk gibi. Ben yılbaşında kayınvalideme gittim el öpmeye. Bana hakaret etti. Ben de evime gelince beni savunmadı diye eşime patladım. Ablasına yazmış ki Annem hakkında kardeşlerim hakkında kötü konuştu sinirle de olsa söylememesi gerekir 1-2 ay geçsin duruma göre boşanacağım.
Ben onu iyileştirmeye çalışıyorum bir de bu rezillikleri görüyorum. Ben bir Allah dostuna danıştım çok zor ulaştım sordum. "Eşin hasta değil ki tedavi olsun ruhen sıkıntıları var, nereden buldun insan sessiz diye biriyle evlenir mi dedi çok geçmeden bırak" dedi. Ben telefonda sıkıntımı bile söylemedim direk bunları söylemedi bana.

Durumun bu noktaya gelişi gerçekten üzücü. Birilerinin çok geçmeden bırak deyişiyle de karar verme.... Allah dostu eşlerin arasındaki sorunlara anlatılanlar ışığında karar vermez. Sadece iyi olması için dua eder, ya da sabır diler...çok geçmeden bırak demesi çok ilginç. Allah yardımcın olsun.

Eşimin yaptıkları normal mi? Annesiyle kavga yaptım diye boşanmkatan bahsetmiş ablasına. Ben de dedim kendi sorunlarını anlat. Benim piskolojim çok kötü oldu ne yapacağımı bilmiyorum.

Eşimin yaptıkları normal mi? Annesiyle kavga yaptım diye boşanmkatan bahsetmiş ablasına. Ben de dedim kendi sorunlarını anlat. Benim piskolojim çok kötü oldu ne yapacağımı bilmiyorum.
Senin yaptıkların anormal değil zaten. Eşinin ablasindan önce problemlerinizi seninle paylaşması gerekiyor.Onu da normal karşilamiyorum. Sana karşı soğuk davranmasının altında ailesinin olduğunu düşünüyorum. Annesiyle kavga etmen eşini kötü etkilemiş ...Elifcik haklı olmak insanı mutlu etmiyor annesiyle samimi olmasan da arani iyi tutmaya calişsan olur mu canım. Boşanmalara en son çare olarak bakıyorum. Henüz yapılacak birşeyler olabileceğini düşünüyorum. Bu süreçte yiprandigini kırıldığını da biliyorum. Evlilikte derleyen toparlayan genelde kadınlar oluyor. Bittiğinde de en azından ben elimden geleni yaptım dersin. Allah göstermesin diye de ekliyorum.

Maşallah çok sevindim darısı isteyenlere ❤

Ne yalan söyleyeyim sevindim canım. Haketmiyorsun yaşadıklarını. Çok mutlu olursun inşallah

Merhabalar, 3 yıllık evliyim kızımız var. Aralar çok çok açılmıştı bizde de. İsteksiz olan eşim. Evliliğimin başından beri ben hiç hissetmiyordum. Zevk, his hiçbişi olmuyordu ama hissettirmemeye çalıştım isteksiz davranmadım ona rağmen eşim yorgunum çok çalışıyorum falan diyerek araları çok açtı. Sonra tesadüfen internette vajina genişliği diye bişi gördüm belirti olarak yazan şey bende oluyordu. Eşime sordum açıkca evet genişlik hissediyorum dedi. Gördüğüm yazıda siz anlamazsınız eşiniz anlar diyordu. Şu an 2.ye hamileyim doğum sonrası vajinoplasti düşünüyorum. Umarım çözüm olur
Eşim sorunun ondan kaynaklı olduğunu söylemedi ama bence bu durumdan kaynaklı

Yoktu arkasını dönüp yatardı ben yaklasmak istesem yorgunum isim cok agır falan diyodu tatil günlerindede ben böyleyim herkes sekse düşkün olcak diye bisey yok diyodu simdi ohhoooo

Ama eşiniz kendi hatasını size mal etmeye calisıyoda olabilir iyice dusünmek lazm bu durumu

Konuyla ilgili yorum yapmak istedim , kızlar 9 aylık evliyim bunun 6 ayında hiç cinsellik yok SIFIR. Kocam asla istemiyor. Ilk 3 ayimizda hep benim isregimle ve ben baslararak oldu. Ereksiyon sorununa bagli cinsel isteksizlik benim gozlemim. Fiziksel sikinti yok. Çozme derdi yok hayatindan cokkk memnun pasam. Benim hayatimi mahvetti 9 ayda. Napicam bilmiyorum. Birtek yasayan bilir.

Canım ne iyi ettin actin bu konuyu. Evliligimizde su sorunumuzu cozsek biz kadinlar ne kadar mutlu olucaz da. Ben 9 aydir ne yaptiysam be konustuysam kar etmedi. Giden benden gidiyo hep.

Istek için ilaçlar var ve kremler de var. Keşke sorun bende olsaydı hemen araştırmalara başlar tüm medikal ürünleri denerdim. Ama bizim adama denetemiyorum. Sağlıksız diyor başka bisey demiyor
Islerine gelmiyor cunku. Bahaneyi sucu bize atmak islerine geliyor en kolayi. Yakinda pskikiyatr klinigine bizi ziyarete geldiklerinde depresyondayken gorucem onlari

Aklıma ne geldi. Değişik fantaziler denesenize. Ona gore kıyafet, isim, yer falan... ise yaramaz mı?
Canım su kiyafet gecelik olaylari varya tam bir yalan dolan. O normal saglikli erkeklerde ise yarar.ben hep yaptim adam usiyceksin dedi yaaa otesi var mi

Elifffcikkk canım evliliği oturtamadığınız için böyle davranıyorsunuz neden hep eşinden bekliyorsun sen yanaş eşine her konuda sonuçta onun senden öğreneceği var senin ondan öğreneceğin var aslında sende yuvanı kurtarmak istiyorsun ve hakta veriyorum beklentini sıfıra düşür bak nasıl mutlu oluyorsun vermiyor mu mastürbasyon yap yanında elini tutmuyor mu sen tut ama annesiyle tartıştın diye kaçmak istiyorsa daha ağır olaylarda neler olur neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…