Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

Benimki de deli gibi bilgisayar oynuyordu. Çözüm olarak ben de bilgisayar aldım ben de oynayacam dedim simdi beraber oynuyoruz çok eğleniyoruz. Ayıptır söylemesi gerçekten güzel oynuyorum ben de şimdi oyun bağımlısı oldum. Hatta bensiz oyuna girmek bile istemiyor. Bizim yatak odası hariç çok sorunumuz yok. Genelde iyi anlaşırız.

Haa bir de ilgisiz davrandığı zamanlar tripleniyorum sevmek sevilmek herkesin hakkı, değer veriyorsam değer görmek isterim. Aslında çok seviyor bunu hissediyorum. Ailesi onu doldurmaya çalıştığı zamanlar beni öyle savunmuş ki teyzesi bana ömer senin hakkında tek kelime söyletmiyor naptin çocuğa büyü mu yaptırdın dedi ben de büyü yaptırmadım direk kendim büyüledim dedim

Hosgeldin canim. Benimki de hic ozur dilemez ben hep gönlünü alırım alttan alırım. Alıştım artık.

Ne yiyip ne içiyosun canım bu işin sırrı ne söyle de biz de yapalım

Bende oyun buldum onu oynamaya başladım deli gibi saroyordu ama bir müddet sonra sıkıldım bıraktım beni tatlı meze yiyecekler yapmayı çok seviyorum yemekle hiç aram yoktur

Aynı benim durum canım Evlendiğinizden beri hep böyle miydi

oruç tutabilirsin
seni anlıyorum hamileyken ben de öyleydim adamın üstüne atlıyordum

Bende oyun buldum onu oynamaya başladım deli gibi saroyordu ama bir müddet sonra sıkıldım bıraktım beni tatlı meze yiyecekler yapmayı çok seviyorum yemekle hiç aram yoktur

Yeni oyunlar dene sıkıldıkça, hatta bazen eşim atarlaniyor oyun buldun beni unuttun diye. Nispet lazım bunlara nispet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…