- 21 Eylül 2017
- 2.841
- 7.060
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Benimki de deli gibi bilgisayar oynuyordu. Çözüm olarak ben de bilgisayar aldım ben de oynayacam dedim simdi beraber oynuyoruz çok eğleniyoruz. Ayıptır söylemesi gerçekten güzel oynuyorumbenim eşim konuşmaz sohbet etmez varı yoku bilgisayar oyunu kafayı yedi
benimde kafayı yemeye ramak kaldı derken hopp lösemi olduk
eskiden yatarken de telefona bakardı ayyy çıldırırdım sinirlenir kavga ederdim
bu sefer telefon ekran görüntü ayarını yükseltirdi ışığını gözüme tutardı psikopattı
tv yanına oturma temas etme olayında sıkıntı yok
ailesindeyken gözlemlesene birilerinden kaçış yada bakışta nefret görüyor musun
bir erkek bu kadar temastan nefret eder
Hosgeldin canim. Benimki de hic ozur dilemez ben hep gönlünü alırım alttan alırım. Alıştım artık.Evliligim konusunda ne dusunuyorum guzel soru :) Ben evlendigim andan beri hep calisan, para kazanan, evi remizleyen, yemek yapan,camasir utu yapan, cay demleyen kendine sifir vakit ayiran kocasindan cinselligi gectim istek arzu tutku hic ama hic gormeyen bir kadinim. Kocam bna yardimci mi evet eder. Ama etmek zorunda cunku bende it gibi calisiyorum. Kocam bana karsi guzel soz kullanir mi ben onu sinirlendirmezsem evet kullanir. Yani kocam ben ne kadar iyiysem bana oyle iyi. Agresif sinirli bir adam. Hep alttan alan hep hakli bile olsam ozur dileyen benim. Hemde sifir cinsellige ragmen. Bu ana kadar hep be cabaladim. Doktorlar ve tedavi konusunda bile. Kilini kipirdatmadi kocam. Ama ben suan cok ama cok agir bir depresyonun esigindeyim ve ne yazikki bunun geldigini goruyorum. Kacinilmaz son depresyon!
Ne yiyip ne içiyosun canım bu işin sırrı ne söyle de biz de yapalımBenim libido tavan anacim, başka bir eşi olsa eminim eşimden memnun olabilirdi. Ben zaten sorunu tek taraflı görmüyorum. Benim hormonlarım yüksek. Tahlilde yüksek yani öyle kendi kendime teşhis koymadım.
Ben bugün bunu sorcam. Cinsel istek azaltan bir şeyler var mi acaba?
Benimki de deli gibi bilgisayar oynuyordu. Çözüm olarak ben de bilgisayar aldım ben de oynayacam dedim simdi beraber oynuyoruz çok eğleniyoruz. Ayıptır söylemesi gerçekten güzel oynuyorumben de şimdi oyun bağımlısı oldum. Hatta bensiz oyuna girmek bile istemiyor. Bizim yatak odası hariç çok sorunumuz yok. Genelde iyi anlaşırız.
Haa bir de ilgisiz davrandığı zamanlar tripleniyorumsevmek sevilmek herkesin hakkı, değer veriyorsam değer görmek isterim. Aslında çok seviyor bunu hissediyorum. Ailesi onu doldurmaya çalıştığı zamanlar beni öyle savunmuş ki teyzesi bana ömer senin hakkında tek kelime söyletmiyor naptin çocuğa büyü mu yaptırdın dedi ben de büyü yaptırmadım direk kendim büyüledim dedim
Aynı benim durum canımYok yapıyor ama nasıl anlatsam sizi ayıp kaçacak ben ona elimi yüzüne degsem hemen şey oluyor ama 1 dk dan az oluyor hemen banyoya koşuyor yani oldu bitti oluyor ben de baka kalıyorum asla öpüşmuyor en son oğlum doğmadan öpüşmuş dik oğlum 5 yaşında
oruç tutabilirsinBenim libido tavan anacim, başka bir eşi olsa eminim eşimden memnun olabilirdi. Ben zaten sorunu tek taraflı görmüyorum. Benim hormonlarım yüksek. Tahlilde yüksek yani öyle kendi kendime teşhis koymadım.
Ben bugün bunu sorcam. Cinsel istek azaltan bir şeyler var mi acaba?
Ne yapdiysam olmadı hic dokunmuyor bana direk oldu bittiye getiriyor haliyle ben kendimi çok kötü hissediyorum sevmeden öpmeden olmuyorHosgeldin canım. Çok sinirleniyorum ya. Böyle koca böyle evlilik mi olur. Ben kendimi dert sanıyordum beterin beteri varmış
Ne gibi şeyler acaba ben hic anlamıyorum valaha ne yer ne içilirEsinizin libidosunu arttıracak şeyler yedirin azcık
Burada bahsetmis https://www.sozcu.com.tr/hayatim/ya...ste-5-adimda-libidonuzu-yukseltmenin-yollari/Ne gibi şeyler acaba ben hic anlamıyorum valaha ne yer ne içilir
Yiyecekle olacak iş değil. Normal erkekler için o önerilerBurada bahsetmis https://www.sozcu.com.tr/hayatim/ya...ste-5-adimda-libidonuzu-yukseltmenin-yollari/
Umarım yasak değildir link atmak...
Ne yiyip ne içiyosun canım bu işin sırrı ne söyle de biz de yapalım
Bende oyun buldum onu oynamaya başladım deli gibi saroyordu ama bir müddet sonra sıkıldım bıraktımbeni tatlı meze yiyecekler yapmayı çok seviyorum yemekle hiç aram yoktur
Şaka bir yana,ben emziriyorum bu halde doktora gitsem tedavi olabilir miyim acaba?Ne bulursam onu yerim hiç ayırmam
Borçlarım da var tutsam çok iyi olacakoruç tutabilirsin
seni anlıyorum hamileyken ben de öyleydim adamın üstüne atlıyordum
Hiç yapma bari kuzu. En azından abdestin durduk yere bozulmamış olurNe yapdiysam olmadı hic dokunmuyor bana direk oldu bittiye getiriyor haliyle ben kendimi çok kötü hissediyorum sevmeden öpmeden olmuyor
Benim adamın yediklerini baskasi yese patlama yaşardi. Hayvansal gidalari cok sever.Esinizin libidosunu arttıracak şeyler yedirin azcık
Emzirmek sıkıntılı ya. Sor istersen içinde kalmasın. Ama bir çok ilaç sute geçiyor. Zor yani. Doğal beslenerek yenmeye çalış kuzuŞaka bir yana,ben emziriyorum bu halde doktora gitsem tedavi olabilir miyim acaba?
Bende diyorum bazen gecenin yarısı bonyo olsun yapmayim durduk yere gündüz yapıyorum zaten diyeHiç yapma bari kuzu. En azından abdestin durduk yere bozulmamış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?