Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

Valla ben unuttum onu 6 aydir eli elime teni tenime degmedi canim. Istegimi bellu ettigimde olum sessiigine giriyo. Yada istemedigini soyluyor.masaj yapmama bile izin vermiyor

Valla ben unuttum onu 6 aydir eli elime teni tenime degmedi canim. Istegimi bellu ettigimde olum sessiigine giriyo. Yada istemedigini soyluyor.masaj bile yapmami istemiyor siz dusunun

Valla ben unuttum onu 6 aydir eli elime teni tenime degmedi canim. Istegimi bellu ettigimde olum sessiigine giriyo. Yada istemedigini soyluyor.masaj yapmama bile izin vermiyor

bazen yazdıklarınızda eski kendimi görüyorum valla masaj varsa vardım
şimdi durumlar bizde terse döndü ama
eşimde huylanır masaj yapamam ben ama alıştı
peki evliliğin konusunda ne düşünüyorsun

Evliligim konusunda ne dusunuyorum guzel soru :) Ben evlendigim andan beri hep calisan, para kazanan, evi remizleyen, yemek yapan,camasir utu yapan, cay demleyen kendine sifir vakit ayiran kocasindan cinselligi gectim istek arzu tutku hic ama hic gormeyen bir kadinim. Kocam bna yardimci mi evet eder. Ama etmek zorunda cunku bende it gibi calisiyorum. Kocam bana karsi guzel soz kullanir mi ben onu sinirlendirmezsem evet kullanir. Yani kocam ben ne kadar iyiysem bana oyle iyi. Agresif sinirli bir adam. Hep alttan alan hep hakli bile olsam ozur dileyen benim. Hemde sifir cinsellige ragmen. Bu ana kadar hep be cabaladim. Doktorlar ve tedavi konusunda bile. Kilini kipirdatmadi kocam. Ama ben suan cok ama cok agir bir depresyonun esigindeyim ve ne yazikki bunun geldigini goruyorum. Kacinilmaz son depresyon!

artı ve eksilerini durumu nasıl yaptıkları yeterli mi? senin için kaç yaşındasın bilmiyorum ama seninde anne olma hakkın var sonuçta dönüp baktığında bu adamla ömrünü geçebileceğini inanıyor musun? farkında mısın seni sindirmiş neden özür diliyorsun haklısın madem ve normal sanacak sen böyle yaptıkça sakın bir daha özür dileme cinsellik hariç eşimle çok zıt kutubuz sağlık sorunlarından dolayı çocuğumuz olmadı ve sağlık sorunumuz var hala ama bugünümüze şükrediyoruz insanlar hatasını yada ortamın düşüncesini ortasında olmalı yoksa bi taraf yıpranır ve öyle olmuş evet bende zamanında çok yıprandım 5,5 - 6 yıllık evliyim neler yaşadım neler tabi benim yaşadıklarımı sende yaşa diye demiyorum bu hayatta önceliğin kendin olmasın hor kullanma kendimi bugün bedenine iyi bakarsan yarın o sana bakar

Canım zaten 7 ay oldu sanki adama tecavüz ediyorum gibi oluyor ben öpüyorum ben sarılıyorum ben el tutuyorum defalarca reddettiğini de oldu. Ben temas sevmiyorum diyor. TV izlerken yanına oturuyorum onu bile istemiyor. Bazen yatakta dönüyor sarılacak hissine kapılıyorum sonra hüsrana uğruyorum. Evde bir sohbetimiz bile yok aşırı sessiz tv başında. Kadın olduğumu unuttum. Maddi durumu iyi sessiz sakin ama çok sakinlikte kötüymüş meğer.
Gerçekten çeken bilir ne yapacağımı da bilmiyorum. İnsan sevgi görmek ilişki yaşamak istiyor onlar olmazsa neden evlenir ki insan

Ben de aynı durumdayım. Cinselliği geçtim sarılmak istiyorum çekiliyor ben de kızıyorum küsüyor sonra gidip özür diliyorum. En son erkek değilsin yine evlendin diye bağırdım ağladım bıktım artık. Sana maddi olarak rahat ettiriyorum ya ne istiyorsun diyor. Not: ben de çalışıyorum . Evlilik bu sanıyor yemek ye tv izle uyu

Bende aynı durum dayim malesef her zaman teklif benden geliyor bazen reddettiyor bezen oluyor onuda erken boşalma yüzünden olmuyor ikimizde çok mutsuz zuk ne yapacağım bilmiyorum bende

Hello kızlar. Biz de haftada bir ikimiz de mutluyuz ama benim yumurtlama dönemimde (çocuk isteği yok sadece o dönemde) aşırı istek oluyor. Burayı okuyan erkek varsa sesleniyorum az kurnaz olun yumurtlama döneminde östrojeni tavan yapan karınızı mutlu edin ulan. Ben baya yüzsüz hissediyorum kendimi bazen iki kez tekrar etmem gerekiyor. İstediğimi ima etmem gerekiyor. Uyuz adam yaaaa. Oysaki bu hassas bir konu bir kez anladıysan ikiletme mübarek.

benim eşim konuşmaz sohbet etmez varı yoku bilgisayar oyunu kafayı yedi
benimde kafayı yemeye ramak kaldı derken hopp lösemi olduk
eskiden yatarken de telefona bakardı ayyy çıldırırdım sinirlenir kavga ederdim
bu sefer telefon ekran görüntü ayarını yükseltirdi ışığını gözüme tutardı psikopattı
tv yanına oturma temas etme olayında sıkıntı yok
ailesindeyken gözlemlesene birilerinden kaçış yada bakışta nefret görüyor musun
bir erkek bu kadar temastan nefret eder

hehh sende bendensin bacım bende regl döneminde çok istekli olurum normalde

Annesiyle aram kötü kaynanam tam bir canavar. Kim lösemi oldu sen mi eşin mi Allah şifa versin canım

T Yaşım 31 canım. Bu yasa kadar evlenmedim. Asik oldum sevdim evlendim. Borc harc. Odulude bu oldu. Tahmin dderim neler yasamissindir kkmbilir. Herkes kendi cektigini bilir ya haklisin

Anlatıyorum ama kabul etmiyor sigara yüzünden diyor geçiştiriyor ve asla ön sevişme filan da olmuyor bencil gibi sadece kendini düşünüyor ondan çok ben mutsuzum

Ön sevişme olmadan zevk almadığını söyle eşim benle 1.5 2 sene uğraştı sonra ben onu geçtim boynuz kulağı geçermiş ha gayret kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…