- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Buna da katilmiyorum normal bi erkek 3 gun dayanir diye bisey yok bence herkesi ayni kaluba sokamayiz kimisi daha yorucu isi vardir , sikintisi vardir aklina takilan sudur budur fakat hadi en olmadi hafta tatillerinde istenir ne bileyim arkadas yazmis ki bugun haftasonu esim icerde tv izliyo birazdan yatar uyuruz yazmis. Hic talep yok sifira yakin bu sekilde gercekten skntili normal degil. Yasayan icin cok zordurArkadaşlar merhaba, aseksüel veya eşcinsel erkeklerin bunu toplumdan gizlemek için paravan evlilik yaptıklarını biliyor muydunuz, burada çok gördük kullanılıyor olabilirsınız, normal bir erkek yapar zaten maksimum 3 gün dayanır.
Aynen Ben ce de her şey cinsellik deyil ama insan sevilmek ister öpmesi sarılması ni ama yok ölse yapmaz benim de zoruma gidiyorBenn şok... Allah yardimciniz olsun. Cinsellik harici de opmek dokunulmak ister insan
Haklisin kardesim ne diyeyim ki ben de uzuldum genc kizken bi suru hayalle seyler evleniyoruz hadi gercekco olmayan hayalleri bi yana birak sonuctaki ana fikir istesekte istemesekte ozgur bi consellik oluyor esinle yasayacagin . O da olmazsa diger seylere tahammul azakiyor bizlerde bile ara acildikca sure uzadikca.Aynen Ben ce de her şey cinsellik deyil ama insan sevilmek ister öpmesi sarılması ni ama yok ölse yapmaz benim de zoruma gidiyor
Yok canım ben 7 aylık evliyim 5 yıl değil. Yıllarca katlananlar büyük sabır göstermiş ben 7 ayda yıprandımBilemedim ki canim senin yazdiklarini da okudum . Hani bazen opusunce de tahrik oluyorlar ilerisi olmayacak bi zamansa opusmek istemiyor desem 1 olur 2 olur yada hadi en olmadi 10 15 gun icinde talep eder geri kendi gelir soyler vs ama sizlerin yazdiklari bam baska heLe 5 yil esinle opusmemek gercekteb cok sasirdim su kesin ki.biseyler anormal. Allah yardimciniz olsun.
Yok canim seni kastetmedim arka sayfalarda bi arkadas en son oglum dogmadan opusmustuk oglum 5 yasinda yazmis ondan bahsettimYok canım ben 7 aylık evliyim 5 yıl değil. Yıllarca katlananlar büyük sabır göstermiş ben 7 ayda yıprandım
Ayda bir okudum burda normal değil, 3-5 farketmezde kendilerini tatmin ediyorlar ne olursa olsun dayanamamaktan kastım buBuna da katilmiyorum normal bi erkek 3 gun dayanir diye bisey yok bence herkesi ayni kaluba sokamayiz kimisi daha yorucu isi vardir , sikintisi vardir aklina takilan sudur budur fakat hadi en olmadi hafta tatillerinde istenir ne bileyim arkadas yazmis ki bugun haftasonu esim icerde tv izliyo birazdan yatar uyuruz yazmis. Hic talep yok sifira yakin bu sekilde gercekten skntili normal degil. Yasayan icin cok zordur
nasıl çözdün bi akıl ver heleSorunumuzu çözdük kızlaryardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Nasıl çözdünüz???Sorunumuzu çözdük kızlaryardımcı olan herkese teşekkür ederim.
nasıl çözdün bi akıl ver hele
Nasıl çözdünüz???
Ben öyle yapsam fırsattan istifade daha da hiç istemez benimkiZaten defalarca konuşmuştum, adetim bitince hiç umursamadım bir süre böyle geçti, ailesel sorunları vardı. Bu konularda destek oldum. Annesi ile gidip konuşması için ikna ettim. Eve geldi. Sarıldım teselli ettim. Önceden destek olamadığım için özür dilerim. Hâlâ evlilik ne demek yavaş yavaş öğreniyoruz, seni çok seviyorum dedim. Cinsellik konusunda da üzerine geldiğim için özür dilerim dedim. Sen çok değerli bir adamsin sen bana hiç dokunmayacak da olsan ben bir daha bu konuyu konuşmayacağım, ben seni her halinle seviyorum bu konuyu duymamış gibi davran dedim. Güzel eğlendik, gezdik, pasta kestik3 gun once aksam sırtımı döndüm yattım, dalmistim uykuya sarıldı öptü uyandırdı. Seni çok seviyorum dedi. Ve oldu ben yaklaşmadan o geldi. Ertesi gün çok mutlu uyandım evde cıvıl cıvıldım, sevdiği şeyler pişirdim. Geldi sarıldı seni bu kadar mutlu edeceğimi bilmiyordum özür dilerim dedi. Sarıldık. Ve aksam yeniden yaklaştı. Zor oldu bünyesi pek kaldırmıyor ama en azından deniyor. Şuan Iyiyiz, ben de üzerine gitmiyorum. Hatta bir süre canım bugun pek istemiyor diye kaçmayı düşünüyorum tabiki nazı cok abartmadan. Ozletmek istiyorum kendimi. Bakalim inşallah bozulmaz iyi gider kızlar
Daha dün gece ilaçlarını kullanmıyor diye tartıştım. Ürolojinin ilaçlarını takip etmiyorZaten defalarca konuşmuştum, adetim bitince hiç umursamadım bir süre böyle geçti, ailesel sorunları vardı. Bu konularda destek oldum. Annesi ile gidip konuşması için ikna ettim. Eve geldi. Sarıldım teselli ettim. Önceden destek olamadığım için özür dilerim. Hâlâ evlilik ne demek yavaş yavaş öğreniyoruz, seni çok seviyorum dedim. Cinsellik konusunda da üzerine geldiğim için özür dilerim dedim. Sen çok değerli bir adamsin sen bana hiç dokunmayacak da olsan ben bir daha bu konuyu konuşmayacağım, ben seni her halinle seviyorum bu konuyu duymamış gibi davran dedim. Güzel eğlendik, gezdik, pasta kestik3 gun once aksam sırtımı döndüm yattım, dalmistim uykuya sarıldı öptü uyandırdı. Seni çok seviyorum dedi. Ve oldu ben yaklaşmadan o geldi. Ertesi gün çok mutlu uyandım evde cıvıl cıvıldım, sevdiği şeyler pişirdim. Geldi sarıldı seni bu kadar mutlu edeceğimi bilmiyordum özür dilerim dedi. Sarıldık. Ve aksam yeniden yaklaştı. Zor oldu bünyesi pek kaldırmıyor ama en azından deniyor. Şuan Iyiyiz, ben de üzerine gitmiyorum. Hatta bir süre canım bugun pek istemiyor diye kaçmayı düşünüyorum tabiki nazı cok abartmadan. Ozletmek istiyorum kendimi. Bakalim inşallah bozulmaz iyi gider kızlar
Daha dün gece ilaçlarını kullanmıyor diye tartıştım. Ürolojinin ilaçlarını takip etmiyor
Vicdanım gelecek kaygım ya düzelirse umudumYa olmamasını dert dahi edinmiyor. Adamın umrumda değil. Ayrılmayı düşünüyordun seni alıkoyan nedir
Ya seni anlıyorum ama baksana adamda hiç çaba yok. Düzelmiyor be kuzum yapma bunu kendineVicdanım gelecek kaygım ya düzelirse umudum(
Cift terapisi hakkinda destege ihtiyacim var bende istanbulda arastiriyorum. Bizdede ayni sebepler erken bosalma var 3 dk 6 yillik evliyim.Bu konuyu kocana söylediğinde ne diyor ben eşime çift terapistine götürmek için 1 sene dil döktüm sonra bir koz verdi bana onu kullandım sende haklısın canım bir evlilikte cinsellik çok önemli kadını ve erkeği evliliğe bağlıyor
Vicdan ne alaka, ilaçlarını kullanmazken o vicdan yapmıyor ama,Vicdanım gelecek kaygım ya düzelirse umudum(
Cift terapisi hakkinda destege ihtiyacim var bende istanbulda arastiriyorum. Bizdede ayni sebepler erken bosalma var 3 dk 6 yillik evliyim.
Tek o gitse terapiye okmuyor mu oglum var 2 yasinda ben gitmesem etkili olur mu
Daha dün gece ilaçlarını kullanmıyor diye tartıştım. Ürolojinin ilaçlarını takip etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?