Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

Buna da katilmiyorum normal bi erkek 3 gun dayanir diye bisey yok bence herkesi ayni kaluba sokamayiz kimisi daha yorucu isi vardir , sikintisi vardir aklina takilan sudur budur fakat hadi en olmadi hafta tatillerinde istenir ne bileyim arkadas yazmis ki bugun haftasonu esim icerde tv izliyo birazdan yatar uyuruz yazmis. Hic talep yok sifira yakin bu sekilde gercekten skntili normal degil. Yasayan icin cok zordur

Aynen Ben ce de her şey cinsellik deyil ama insan sevilmek ister öpmesi sarılması ni ama yok ölse yapmaz benim de zoruma gidiyor
Haklisin kardesim ne diyeyim ki ben de uzuldum genc kizken bi suru hayalle seyler evleniyoruz hadi gercekco olmayan hayalleri bi yana birak sonuctaki ana fikir istesekte istemesekte ozgur bi consellik oluyor esinle yasayacagin . O da olmazsa diger seylere tahammul azakiyor bizlerde bile ara acildikca sure uzadikca.

Kizlar bizde de durum tam tersi . Bende isteksizlik var. Benim yastan dolayi hormonlar düstügü icin buyuk ihtimalle. Yok mu bu hormonlari tavan yaptiran bi ilac

Yok canım ben 7 aylık evliyim 5 yıl değil. Yıllarca katlananlar büyük sabır göstermiş ben 7 ayda yıprandım

Ayda bir okudum burda normal değil, 3-5 farketmezde kendilerini tatmin ediyorlar ne olursa olsun dayanamamaktan kastım bu

nasıl çözdün bi akıl ver hele

Nasıl çözdünüz???

Zaten defalarca konuşmuştum, adetim bitince hiç umursamadım bir süre böyle geçti, ailesel sorunları vardı. Bu konularda destek oldum. Annesi ile gidip konuşması için ikna ettim. Eve geldi. Sarıldım teselli ettim. Önceden destek olamadığım için özür dilerim. Hâlâ evlilik ne demek yavaş yavaş öğreniyoruz, seni çok seviyorum dedim. Cinsellik konusunda da üzerine geldiğim için özür dilerim dedim. Sen çok değerli bir adamsin sen bana hiç dokunmayacak da olsan ben bir daha bu konuyu konuşmayacağım, ben seni her halinle seviyorum bu konuyu duymamış gibi davran dedim. Güzel eğlendik, gezdik, pasta kestik 3 gun once aksam sırtımı döndüm yattım, dalmistim uykuya sarıldı öptü uyandırdı. Seni çok seviyorum dedi. Ve oldu ben yaklaşmadan o geldi. Ertesi gün çok mutlu uyandım evde cıvıl cıvıldım, sevdiği şeyler pişirdim. Geldi sarıldı seni bu kadar mutlu edeceğimi bilmiyordum özür dilerim dedi. Sarıldık. Ve aksam yeniden yaklaştı. Zor oldu bünyesi pek kaldırmıyor ama en azından deniyor. Şuan Iyiyiz, ben de üzerine gitmiyorum. Hatta bir süre canım bugun pek istemiyor diye kaçmayı düşünüyorum tabiki nazı cok abartmadan. Ozletmek istiyorum kendimi. Bakalim inşallah bozulmaz iyi gider kızlar

Ben öyle yapsam fırsattan istifade daha da hiç istemez benimki. Ama deneyeceğim

Daha dün gece ilaçlarını kullanmıyor diye tartıştım. Ürolojinin ilaçlarını takip etmiyor

Cift terapisi hakkinda destege ihtiyacim var bende istanbulda arastiriyorum. Bizdede ayni sebepler erken bosalma var 3 dk 6 yillik evliyim.
Tek o gitse terapiye okmuyor mu oglum var 2 yasinda ben gitmesem etkili olur mu

Vicdanım gelecek kaygım ya düzelirse umudum(
Vicdan ne alaka, ilaçlarını kullanmazken o vicdan yapmıyor ama,

Eğer eşinizin işi parası iyiyse gönlünüze göre harcıyorsaniz bi ihtimal sabretmekte değebilir. Ama hem bu konuda sıkıntılı hem de başka konularda sıkıntılı ise ayrılmanızın daha iyi olacağını geleceğinizin daha parlak olacağına inanıyorum. Hem çocuğunuz da yok.

Düzelirse umuduna gelirsek, bunu umut edebilmen için çabalaması gerekiyor. Benim sana dediğim gibi bi sure koy. Mesela 15 gun. Bu 15 gun de hiç yaklaşma. O da yaklaşmazsa umudu kes güzelim. Bu beyden adam olmuyor diyip yoluna bakacaksın. Gencligini heba etme

Cift terapisi hakkinda destege ihtiyacim var bende istanbulda arastiriyorum. Bizdede ayni sebepler erken bosalma var 3 dk 6 yillik evliyim.
Tek o gitse terapiye okmuyor mu oglum var 2 yasinda ben gitmesem etkili olur mu

Eşin kabul ediyor mu desteği
Önce beraber gidin psikolog uygun görürse tek devam eder
İstanbulda 153 beyaz masadan ücretsiz alabilirsiniz veya 186 arayıp alabilirsin buraya gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…