- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Desteği kabul ediyor.Eşin kabul ediyor mu desteği
Önce beraber gidin psikolog uygun görürse tek devam eder
İstanbulda 153 beyaz masadan ücretsiz alabilirsiniz veya 186 arayıp alabilirsin buraya gitmedim
Desteği kabul ediyor.
Fakat tam olarak kimden destek alırsa daha iyi olur onu arastiriyor. 153 ve 186'da destek alindigini ilk defa duydum hemen ilgileniyorum.
Aradim ama mesai saatleri disinda yarin tekrar deneyecegim peki sizin sorununuz duzeldimi faydali oldumu153 ben gittim memnun kaldım
Eşinin ve senin tc lazım ama hemen randevu bulunmuyor sıkı takip etmek lazım
Çift olarK gidiyorsunuz psikolog karar veriyor çift devam edip eşini tek olarak da psikolog yollayabilir yada kendi tek olarak devam edebilir
Aradim ama mesai saatleri disinda yarin tekrar deneyecegim peki sizin sorununuz duzeldimi faydali oldumu
Anladim canım bilgilerin icin tesekkur ederimP.ertesi 08.00 ara canım
Tek gittim ve baya gördüm
Çift olarakta gördük ama eşim kanser olunca bıraktık
Anladim canım bilgilerin icin tesekkur ederim
Esinede acil sifalar diliyorum
Senin adına çok sevindim.Zaten defalarca konuşmuştum, adetim bitince hiç umursamadım bir süre böyle geçti, ailesel sorunları vardı. Bu konularda destek oldum. Annesi ile gidip konuşması için ikna ettim. Eve geldi. Sarıldım teselli ettim. Önceden destek olamadığım için özür dilerim. Hâlâ evlilik ne demek yavaş yavaş öğreniyoruz, seni çok seviyorum dedim. Cinsellik konusunda da üzerine geldiğim için özür dilerim dedim. Sen çok değerli bir adamsin sen bana hiç dokunmayacak da olsan ben bir daha bu konuyu konuşmayacağım, ben seni her halinle seviyorum bu konuyu duymamış gibi davran dedim. Güzel eğlendik, gezdik, pasta kestik3 gun once aksam sırtımı döndüm yattım, dalmistim uykuya sarıldı öptü uyandırdı. Seni çok seviyorum dedi. Ve oldu ben yaklaşmadan o geldi. Ertesi gün çok mutlu uyandım evde cıvıl cıvıldım, sevdiği şeyler pişirdim. Geldi sarıldı seni bu kadar mutlu edeceğimi bilmiyordum özür dilerim dedi. Sarıldık. Ve aksam yeniden yaklaştı. Zor oldu bünyesi pek kaldırmıyor ama en azından deniyor. Şuan Iyiyiz, ben de üzerine gitmiyorum. Hatta bir süre canım bugun pek istemiyor diye kaçmayı düşünüyorum tabiki nazı cok abartmadan. Ozletmek istiyorum kendimi. Bakalim inşallah bozulmaz iyi gider kızlar
Karanfil çayını tam olarak anlatabilir misiniz acaba ben de denemek istiyorum eşime nsııl bir faydasını gördünüzKaranfil çayı ile erken boşalmayı bir tık düşürdük. Kadınlarda da etkili. Beslenme düzeni cinsellikte bence çok etkili. İnternetten araştırın ona göre beslenmenizi düzenleyebilirsiniz.
Manyak mı o yaaa?Ben gayet güzel bayanım gecelik giyince eşim ışıkları kapatıyor evde şort bile giymemi istemiyor
Madem öyle beyzade niye evlenmiş?Benim aklıma da geliyor. Öperken tiksiniyor seksi kıyafet sevmiyor, ilişki olunca ışık açıksa gözlerini kapatıyor benim okşamamı sevişmemi istiyor. Ben zorla üstüme alıyorum iniyor hemen. Gevşek zaten hareketlerinde aşırı sakin hiç sesi Çıkmaz annesinden çok korkar. Aklıma herşey geliyor
Ben istediğimde sen kocam değildin herhalde diyemedim mı? Aslında biraz burnunu sürtmek lazım.Konuşmakla olmuyor benim eşimde hergünmü yapicaz diyodu simdi hergün yapalm karım degilmisin diyor
Blöf yapsana. Biraz tehlikeli ama senden hoşlanan biri varmış gibi davran. Çiçekler, sessiz telefonlar, hediyeler... Ama kendin yap tabi başka biri olmasın. Belki seni kaybetme korkusuyla değişebilir.Evliligim konusunda ne dusunuyorum guzel soru :) Ben evlendigim andan beri hep calisan, para kazanan, evi remizleyen, yemek yapan,camasir utu yapan, cay demleyen kendine sifir vakit ayiran kocasindan cinselligi gectim istek arzu tutku hic ama hic gormeyen bir kadinim. Kocam bna yardimci mi evet eder. Ama etmek zorunda cunku bende it gibi calisiyorum. Kocam bana karsi guzel soz kullanir mi ben onu sinirlendirmezsem evet kullanir. Yani kocam ben ne kadar iyiysem bana oyle iyi. Agresif sinirli bir adam. Hep alttan alan hep hakli bile olsam ozur dileyen benim. Hemde sifir cinsellige ragmen. Bu ana kadar hep be cabaladim. Doktorlar ve tedavi konusunda bile. Kilini kipirdatmadi kocam. Ama ben suan cok ama cok agir bir depresyonun esigindeyim ve ne yazikki bunun geldigini goruyorum. Kacinilmaz son depresyon!
Büyük kızım doğmadan ben de çok istekliydim. Ama kızım doğunca eşim çocuğumun anası moduna girdi ya da doğumdan sonra beğenmedi beni bilmiyorum. Anlatsam roman olur neler neler.Benim libido tavan anacim, başka bir eşi olsa eminim eşimden memnun olabilirdi. Ben zaten sorunu tek taraflı görmüyorum. Benim hormonlarım yüksek. Tahlilde yüksek yani öyle kendi kendime teşhis koymadım.
Ben bugün bunu sorcam. Cinsel istek azaltan bir şeyler var mi acaba?
Ilahi canım... sence grrcekten esini kiskansa 9 ay eli kolu bagli otururmu beni hic mi tatmin edemezdi. Afedersiniz de tek yolu da o degil. Demekki adam zaten bundan endise duymuyo ki. Olmayan huzurumu bi de onu Dirdiriyla yokedemiycem. Onun icin kilimi kipirdatmam artik. Televizyonu ve isiyle evli artik o. Haaa ama illaki bir yerde tikanacak. Ben 32 olucam temmuzda. Evliligimiz agustosta 1 yilini dolduracak. Ve ben cocuk istiycem ailelerimiz soracak. Bakalim o zaman gorucem ben onu. Sabrederek o gunlerin gelmesini bekliyorum canım. Rabbim yanina koymayacak biliyorum. Cunku kimse yasattigini yasamadan ölmez. Ilahi adalete inancim sonsuz.Blöf yapsana. Biraz tehlikeli ama senden hoşlanan biri varmış gibi davran. Çiçekler, sessiz telefonlar, hediyeler... Ama kendin yap tabi başka biri olmasın. Belki seni kaybetme korkusuyla değişebilir.
Bu durumda sakın çocuk yapma işler iyice sarpa sarar. Biliyorsun 1 kere ile de hamile kalınıyor. 1 kere olur biter başka da olmazIlahi canım... sence grrcekten esini kiskansa 9 ay eli kolu bagli otururmu beni hic mi tatmin edemezdi. Afedersiniz de tek yolu da o degil. Demekki adam zaten bundan endise duymuyo ki. Olmayan huzurumu bi de onu Dirdiriyla yokedemiycem. Onun icin kilimi kipirdatmam artik. Televizyonu ve isiyle evli artik o. Haaa ama illaki bir yerde tikanacak. Ben 32 olucam temmuzda. Evliligimiz agustosta 1 yilini dolduracak. Ve ben cocuk istiycem ailelerimiz soracak. Bakalim o zaman gorucem ben onu. Sabrederek o gunlerin gelmesini bekliyorum canım. Rabbim yanina koymayacak biliyorum. Cunku kimse yasattigini yasamadan ölmez. Ilahi adalete inancim sonsuz.
Ben her hafta sinir krizi geçiriyorum yokKızlar ben çözdüm galiba. Ufak çapta bir sinir krizi geçirdim ayrı şehirlerdeyken o izindeydi. Hatta o kadar ki hasta falan oldum 1 hafta. Psikolojim nasıl bozulduysa. Sonra izinden döndü. Hiç bir şey konuşmadık direk ilişki oldu. O zamandan beridir iyi sanki. Umarım geçici değildir
Bizim gecirdigimiz krizleri kimse gecirmemistir heralde :) :) adamlarin umuru degil.en sonunda alican picagi takican o olcakBen her hafta sinir krizi geçiriyorum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?