- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Bizimkiler zevk almayı önemsemiyor yani dediklerin normal erkekler için anormal erkekler için değil. Ben bazen elimle organını hareket ettiriyorum boşalsın diye o kadar hareket etmeye bile acizKızlar konuyu baştan okudum ve aşırı şaşırdım ne kadar çok yaygınmış erkeklerde bu durum... üstelik yaşlarınızda tam cinselliğin tavanda yaşanacağı yaşlar madem böylesiniz niye evlenip eşlerinizin hayatınıda zehir ediyorsunuz o ayrı... size bi kaç biley söyliyim bu konuyla ilgili belki işinize yarar her erkek farklı gerçi
Genelde herkes çok istekli davrandığını söylemiş haklı olarak bu kadar uzak kalınca nasıl desem ilişki anında çok istekli olduğunuzu yani çok zevk alıyor gibi görünmeyin biraz acıyor yavaş yap çok acıyor falan deyin :) ne zaman böyle söylense erkekler daha hızlı ve sert olmaya başlıyor daha istekleniyorlar yani birde biraz açık olacak ama doggy pozisyonunu isteyin erkekler bu pozisyonda da hakimiyet isteyip çok daha zevk alıyorlar belki böyle olunca onlardan ilişki teklifi gelir
Hareket ettirme sen de bakalım ne yapacak boşalmadan bitirecek mi ilişkiyi?Bizimkiler zevk almayı önemsemiyor yani dediklerin normal erkekler için anormal erkekler için değil. Ben bazen elimle organını hareket ettiriyorum boşalsın diye o kadar hareket etmeye bile aciz
Zaten defalarca konuşmuştum, adetim bitince hiç umursamadım bir süre böyle geçti, ailesel sorunları vardı. Bu konularda destek oldum. Annesi ile gidip konuşması için ikna ettim. Eve geldi. Sarıldım teselli ettim. Önceden destek olamadığım için özür dilerim. Hâlâ evlilik ne demek yavaş yavaş öğreniyoruz, seni çok seviyorum dedim. Cinsellik konusunda da üzerine geldiğim için özür dilerim dedim. Sen çok değerli bir adamsin sen bana hiç dokunmayacak da olsan ben bir daha bu konuyu konuşmayacağım, ben seni her halinle seviyorum bu konuyu duymamış gibi davran dedim. Güzel eğlendik, gezdik, pasta kestik3 gun once aksam sırtımı döndüm yattım, dalmistim uykuya sarıldı öptü uyandırdı. Seni çok seviyorum dedi. Ve oldu ben yaklaşmadan o geldi. Ertesi gün çok mutlu uyandım evde cıvıl cıvıldım, sevdiği şeyler pişirdim. Geldi sarıldı seni bu kadar mutlu edeceğimi bilmiyordum özür dilerim dedi. Sarıldık. Ve aksam yeniden yaklaştı. Zor oldu bünyesi pek kaldırmıyor ama en azından deniyor. Şuan Iyiyiz, ben de üzerine gitmiyorum. Hatta bir süre canım bugun pek istemiyor diye kaçmayı düşünüyorum tabiki nazı cok abartmadan. Ozletmek istiyorum kendimi. Bakalim inşallah bozulmaz iyi gider kızlar
Maşaallah diyelim, bence zaten sizin pek sorununuz yoktu, 3 günde bir yaklaşması gayet iyi bence, keşke bizimkiler de 3 günde 1 yaklaşsa
6 ay nedir canım ya kesinlikle hiç normal değil.ben tercihinin farklı olduğundan şüphelendim.Merhaba... yasadiklarimi en iyi anlayanlar olarak size yazmak istedim hemen..niye bilmiyorum elim telefona gittien azindan beni kalben anladiginizi biliyorum bunu yasayan yada empati kuran kadinlar olarak. Gorumcemle konustum dedigim gibi. " aaa dedi bisey mi yaptilarki acaba buyu falan " dedi.abla dedim ben hocayada gittim dediklerini de yaptirdim hem kendime hem ona. Degisen hicbisey yok dedim. Ne yapicaz ki dedi ahlandi vahlandi. Sonuc hic duymamis gbi hayatina devam ediyor. Ve esimde psikolog randevusunun sadece ilkine gitti. Gerisine gelmedi isini bahane etti. Artik bende ona gitmeyexegimi bu sorunun onun sorunu oldugunu bosyere benim cabaladigimi soyledim. Seni hakimin karsisina gecip bosamak 5 dkkikalik is dedim. Ama ben sevgimden cabaliyorum dedim. Sen napiyosun hic dedim. Benimde bunlari yasamak hakkim anne olmak hakkim dedim. Yasim 32 ye geldi. Ama sen cabalamiyorsun dedim. Sonuc yine sifir. Dun yine yanina uzandim koltuga ki bana ilgili davranir hep. Biraz optum o da optu. Seni cok ozledim hayatım 6 ay oldu dedim. Biraz yatak odamiza gidelim biraz opup kokliyim baska bisey isremiyorum dedim. Yataga gidersem uyurum dedi. Burda op kokla dedi. Dalga gecer gibi. Uyumazson dedim. Uyurum uyurum dedi. Bi kahve yapta icelim dedi yikildim ya resmem yikildim. Gozlerimde de dilimde de derman kalmadi. Yardim et Allahım... bu konu disinda bana iyi ve ilgili olmasa coktan bosanmamakicin direniyorum resmen. ALLAHIM SEN YARDIM ET.
Vallahi artik ben neyde suphelenecegjmj sasirdim. Ya evleneli daha 9 ay oldu zaten. Kahroluyorum artik6 ay nedir canım ya kesinlikle hiç normal değil.ben tercihinin farklı olduğundan şüphelendim.
O kadar zor bir durum ki canım Allah sana sabır versin.eşin de bir an önce aklinı başına toplasın inşallah.nişanlılık dönemin de nasıldı peki sezmedin mi o zaman birşeyler?Vallahi artik ben neyde suphelenecegjmj sasirdim. Ya evleneli daha 9 ay oldu zaten. Kahroluyorum artik
O zamanda duskun degildi. Ama hic anlamadim ki. Zaten yine oluyordu o zaman ben isredigimde. Evliligimizin ilk 3 ayinda da ben isteyince yine oluyordu. 6 aydir istesem bile umurunda olmadi.O kadar zor bir durum ki canım Allah sana sabır versin.eşin de bir an önce aklinı başına toplasın inşallah.nişanlılık dönemin de nasıldı peki sezmedin mi o zaman birşeyler?
Allah mutlulugunuzu arttirsin insallah. Rabbim benim de yuzume baksin artik. Kocami sevmesem dakika durmiycam ama artik sabrim tukendi. Hergun yaninda goruyosun ama bisey yapamiyosun ostemiyor yaBen daha 22 yaşındayim 1 yılda iki ev taşıdım çok yıprandım ama eşimde benimle beraber okadar yorulduki daha yatağa girmeden gözlerimin feri gitmiş oysa yatağı düşünerek daha dirençli olarak gülüp keyfi geliyodu ona istemediğimi asla söylemedim şimdiye kadar ama çok yorgunum dediğimde yok ben masaj yaparım sana kendine gelirsin diyo nekadar isteksiz olsam da ona hiç yansitmadim ama elim kolumu oynatamayacagimi görüyordu okadarda anlayışsız değil hep birbirimizi tamamladık cinsellikten yana hiç bir sıkıntımız yokkk çok şükür
amin canım inşallah cümlemizin bizimde tabyy ilişki hep önde ama ilgisizliğe değer vermeye gelince sıfir çok şikayetciyim bu huyundan..ama sizi anlayamadım bir erkek olarak nasıl istemeyebilirAllah mutlulugunuzu arttirsin insallah. Rabbim benim de yuzume baksin artik. Kocami sevmesem dakika durmiycam ama artik sabrim tukendi. Hergun yaninda goruyosun ama bisey yapamiyosun ostemiyor ya
Cildirtti artik beni.
Iste bende de tam tersi. Ilgi drger ve sefkat cok fazla ama bi anne baba gibi sanki. Is cinsellige gelince yok istemiyoramin canım inşallah cümlemizin bizimde tabyy ilişki hep önde ama ilgisizliğe değer vermeye gelince sıfir çok şikayetciyim bu huyundan..ama sizi anlayamadım bir erkek olarak nasıl istemeyebilir
Boyle evlilik olmaz ki canım bacı kardeş gibi.bir önce iyi ya da kötü bir çözüme ulaştırmalısınız.O zamanda duskun degildi. Ama hic anlamadim ki. Zaten yine oluyordu o zaman ben isredigimde. Evliligimizin ilk 3 ayinda da ben isteyince yine oluyordu. 6 aydir istesem bile umurunda olmadi.
Bence de olmaz.Boyle evlilik olmaz ki canım bacı kardeş gibi.bir önce iyi ya da kötü bir çözüme ulaştırmalısınız.
Ya kıyamam benim bile içime dert oldu.Merhaba... yasadiklarimi en iyi anlayanlar olarak size yazmak istedim hemen..niye bilmiyorum elim telefona gittien azindan beni kalben anladiginizi biliyorum bunu yasayan yada empati kuran kadinlar olarak. Gorumcemle konustum dedigim gibi. " aaa dedi bisey mi yaptilarki acaba buyu falan " dedi.abla dedim ben hocayada gittim dediklerini de yaptirdim hem kendime hem ona. Degisen hicbisey yok dedim. Ne yapicaz ki dedi ahlandi vahlandi. Sonuc hic duymamis gbi hayatina devam ediyor. Ve esimde psikolog randevusunun sadece ilkine gitti. Gerisine gelmedi isini bahane etti. Artik bende ona gitmeyexegimi bu sorunun onun sorunu oldugunu bosyere benim cabaladigimi soyledim. Seni hakimin karsisina gecip bosamak 5 dkkikalik is dedim. Ama ben sevgimden cabaliyorum dedim. Sen napiyosun hic dedim. Benimde bunlari yasamak hakkim anne olmak hakkim dedim. Yasim 32 ye geldi. Ama sen cabalamiyorsun dedim. Sonuc yine sifir. Dun yine yanina uzandim koltuga ki bana ilgili davranir hep. Biraz optum o da optu. Seni cok ozledim hayatım 6 ay oldu dedim. Biraz yatak odamiza gidelim biraz opup kokliyim baska bisey isremiyorum dedim. Yataga gidersem uyurum dedi. Burda op kokla dedi. Dalga gecer gibi. Uyumazson dedim. Uyurum uyurum dedi. Bi kahve yapta icelim dedi yikildim ya resmem yikildim. Gozlerimde de dilimde de derman kalmadi. Yardim et Allahım... bu konu disinda bana iyi ve ilgili olmasa coktan bosanmamakicin direniyorum resmen. ALLAHIM SEN YARDIM ET.
Sertlesme sorunu zaten vardi. Ama eskiden yine oluyordu. 6 aydir o da yok. Ben sorununa laf etmiyorum kj zaten. Ya allah icin bi cozu. Bulsun artik. Namussuz bi kadin degilim esimi belden asagi hic vurmadim. Aldatmayi aklimdan bile gecirmem. Ama nolur o da bi caba gostersin artikYa kıyamam benim bile içime dert oldu.
Sertleşme sorunu falan mı var acaba çekiniyor. Bence seni seviyor gibi görünüyor sorun ne olaki
Ay canım haklısın sabrın taşıyor tabii. Ne yapsak bilemedim vallahi. Ya sonuçta bu iş sadece o organı sokup çıkarmaktan ibaret değil, diğer şeylere de mi yanaşmıyor? Oral vs?Sertlesme sorunu zaten vardi. Ama eskiden yine oluyordu. 6 aydir o da yok. Ben sorununa laf etmiyorum kj zaten. Ya allah icin bi cozu. Bulsun artik. Namussuz bi kadin degilim esimi belden asagi hic vurmadim. Aldatmayi aklimdan bile gecirmem. Ama nolur o da bi caba gostersin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?