Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

Ben de sorunu çözdüm yapıları böyle bir üroloji doktorunun dediği gibi pırasayı sevmezse bir insan ona zorla sevdirmeyiz. Tabi bu bahsettiği hep böyle olanlar için yaşı ilerleyip isteksizlik başlayanlar ayrı

Kızlar konuyu baştan okudum ve aşırı şaşırdım ne kadar çok yaygınmış erkeklerde bu durum... üstelik yaşlarınızda tam cinselliğin tavanda yaşanacağı yaşlar madem böylesiniz niye evlenip eşlerinizin hayatınıda zehir ediyorsunuz o ayrı... size bi kaç biley söyliyim bu konuyla ilgili belki işinize yarar her erkek farklı gerçi
Genelde herkes çok istekli davrandığını söylemiş haklı olarak bu kadar uzak kalınca nasıl desem ilişki anında çok istekli olduğunuzu yani çok zevk alıyor gibi görünmeyin biraz acıyor yavaş yap çok acıyor falan deyin :) ne zaman böyle söylense erkekler daha hızlı ve sert olmaya başlıyor daha istekleniyorlar yani birde biraz açık olacak ama doggy pozisyonunu isteyin erkekler bu pozisyonda da hakimiyet isteyip çok daha zevk alıyorlar belki böyle olunca onlardan ilişki teklifi gelir

Bizimkiler zevk almayı önemsemiyor yani dediklerin normal erkekler için anormal erkekler için değil. Ben bazen elimle organını hareket ettiriyorum boşalsın diye o kadar hareket etmeye bile aciz

Bizimkiler zevk almayı önemsemiyor yani dediklerin normal erkekler için anormal erkekler için değil. Ben bazen elimle organını hareket ettiriyorum boşalsın diye o kadar hareket etmeye bile aciz
Hareket ettirme sen de bakalım ne yapacak boşalmadan bitirecek mi ilişkiyi?
Hayret bir şey ya. Benimki de problemliydi ama ben başlatınca gideri vardı yani seninki bi acayip

Maşaallah diyelim, bence zaten sizin pek sorununuz yoktu, 3 günde bir yaklaşması gayet iyi bence, keşke bizimkiler de 3 günde 1 yaklaşsa

Merhaba... yasadiklarimi en iyi anlayanlar olarak size yazmak istedim hemen..niye bilmiyorum elim telefona gitti en azindan beni kalben anladiginizi biliyorum bunu yasayan yada empati kuran kadinlar olarak. Gorumcemle konustum dedigim gibi. " aaa dedi bisey mi yaptilarki acaba buyu falan " dedi.abla dedim ben hocayada gittim dediklerini de yaptirdim hem kendime hem ona. Degisen hicbisey yok dedim. Ne yapicaz ki dedi ahlandi vahlandi. Sonuc hic duymamis gbi hayatina devam ediyor. Ve esimde psikolog randevusunun sadece ilkine gitti. Gerisine gelmedi isini bahane etti. Artik bende ona gitmeyexegimi bu sorunun onun sorunu oldugunu bosyere benim cabaladigimi soyledim. Seni hakimin karsisina gecip bosamak 5 dkkikalik is dedim. Ama ben sevgimden cabaliyorum dedim. Sen napiyosun hic dedim. Benimde bunlari yasamak hakkim anne olmak hakkim dedim. Yasim 32 ye geldi. Ama sen cabalamiyorsun dedim. Sonuc yine sifir. Dun yine yanina uzandim koltuga ki bana ilgili davranir hep. Biraz optum o da optu. Seni cok ozledim hayatım 6 ay oldu dedim. Biraz yatak odamiza gidelim biraz opup kokliyim baska bisey isremiyorum dedim. Yataga gidersem uyurum dedi. Burda op kokla dedi. Dalga gecer gibi. Uyumazson dedim. Uyurum uyurum dedi. Bi kahve yapta icelim dedi yikildim ya resmem yikildim. Gozlerimde de dilimde de derman kalmadi. Yardim et Allahım... bu konu disinda bana iyi ve ilgili olmasa coktan bosanmamakicin direniyorum resmen. ALLAHIM SEN YARDIM ET.

6 ay nedir canım ya kesinlikle hiç normal değil.ben tercihinin farklı olduğundan şüphelendim.

Vallahi artik ben neyde suphelenecegjmj sasirdim. Ya evleneli daha 9 ay oldu zaten. Kahroluyorum artik
O kadar zor bir durum ki canım Allah sana sabır versin.eşin de bir an önce aklinı başına toplasın inşallah.nişanlılık dönemin de nasıldı peki sezmedin mi o zaman birşeyler?

O kadar zor bir durum ki canım Allah sana sabır versin.eşin de bir an önce aklinı başına toplasın inşallah.nişanlılık dönemin de nasıldı peki sezmedin mi o zaman birşeyler?
O zamanda duskun degildi. Ama hic anlamadim ki. Zaten yine oluyordu o zaman ben isredigimde. Evliligimizin ilk 3 ayinda da ben isteyince yine oluyordu. 6 aydir istesem bile umurunda olmadi.

Ben daha 22 yaşındayim 1 yılda iki ev taşıdım çok yıprandım ama eşimde benimle beraber okadar yorulduki daha yatağa girmeden gözlerimin feri gitmiş oysa yatağı düşünerek daha dirençli olarak gülüp keyfi geliyodu ona istemediğimi asla söylemedim şimdiye kadar ama çok yorgunum dediğimde yok ben masaj yaparım sana kendine gelirsin diyo nekadar isteksiz olsam da ona hiç yansitmadim ama elim kolumu oynatamayacagimi görüyordu okadarda anlayışsız değil hep birbirimizi tamamladık cinsellikten yana hiç bir sıkıntımız yokkk çok şükür

Allah mutlulugunuzu arttirsin insallah. Rabbim benim de yuzume baksin artik. Kocami sevmesem dakika durmiycam ama artik sabrim tukendi. Hergun yaninda goruyosun ama bisey yapamiyosun ostemiyor ya
Cildirtti artik beni.

Allah mutlulugunuzu arttirsin insallah. Rabbim benim de yuzume baksin artik. Kocami sevmesem dakika durmiycam ama artik sabrim tukendi. Hergun yaninda goruyosun ama bisey yapamiyosun ostemiyor ya
Cildirtti artik beni.
amin canım inşallah cümlemizin bizimde tabyy ilişki hep önde ama ilgisizliğe değer vermeye gelince sıfir çok şikayetciyim bu huyundan..ama sizi anlayamadım bir erkek olarak nasıl istemeyebilir

amin canım inşallah cümlemizin bizimde tabyy ilişki hep önde ama ilgisizliğe değer vermeye gelince sıfir çok şikayetciyim bu huyundan..ama sizi anlayamadım bir erkek olarak nasıl istemeyebilir
Iste bende de tam tersi. Ilgi drger ve sefkat cok fazla ama bi anne baba gibi sanki. Is cinsellige gelince yok istemiyor

O zamanda duskun degildi. Ama hic anlamadim ki. Zaten yine oluyordu o zaman ben isredigimde. Evliligimizin ilk 3 ayinda da ben isteyince yine oluyordu. 6 aydir istesem bile umurunda olmadi.
Boyle evlilik olmaz ki canım bacı kardeş gibi.bir önce iyi ya da kötü bir çözüme ulaştırmalısınız.

Ya kıyamam benim bile içime dert oldu.
Sertleşme sorunu falan mı var acaba çekiniyor. Bence seni seviyor gibi görünüyor sorun ne olaki

Ya kıyamam benim bile içime dert oldu.
Sertleşme sorunu falan mı var acaba çekiniyor. Bence seni seviyor gibi görünüyor sorun ne olaki
Sertlesme sorunu zaten vardi. Ama eskiden yine oluyordu. 6 aydir o da yok. Ben sorununa laf etmiyorum kj zaten. Ya allah icin bi cozu. Bulsun artik. Namussuz bi kadin degilim esimi belden asagi hic vurmadim. Aldatmayi aklimdan bile gecirmem. Ama nolur o da bi caba gostersin artik

Ay canım haklısın sabrın taşıyor tabii. Ne yapsak bilemedim vallahi. Ya sonuçta bu iş sadece o organı sokup çıkarmaktan ibaret değil, diğer şeylere de mi yanaşmıyor? Oral vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…