Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

Ay canım haklısın sabrın taşıyor tabii. Ne yapsak bilemedim vallahi. Ya sonuçta bu iş sadece o organı sokup çıkarmaktan ibaret değil, diğer şeylere de mi yanaşmıyor? Oral vs?
Zaten bana en cok koyan o. Bisey yapmayalim sadece opup kokliyim azcik ama yatagimizda olalim istedim. Ya sonucta karsindakini mutlu etmenin tek yolu heleki bi kadinin iliski degilki. Bunu bile yapmiyor ya akil etmiyor. Kahroluyorum bu yuzden

Offf ki ne off

B butterfly2585 canım annemin arkadaşı kaç yıllık evliliğini bu yüzden bitirdi gençken bir tane çocukları olmuş ama yıllardır yapmıyolarmış adamda sorun varmış hemen boşadı hakim çokta iyi bir adam dı adam sonra başka kadınla evlendi eski eşi şok oldu diyor nasıl evlendi acaba karşısındaki kadın da mı isteksiz onların yaşları 48 falan sen bilirsin tabi ama evlilikte cinsellik en önemlimşey Allah yardımcın olsun biraz çaba göstermesi lazım

Ben de kilo aldım, eşim sinirlilik anında eskisi gibi beğenmiyorum seni falan demişti. Tabiki çok üzüldüm ama kendileri de süpermodel falan değiller beğenmezse beğenmesin.

Çok sevindim. Umarım böyle devam eder ❤❤

Sorunu cozdum derken adamdan uzak mi duracaksın

Maşaallah diyelim, bence zaten sizin pek sorununuz yoktu, 3 günde bir yaklaşması gayet iyi bence, keşke bizimkiler de 3 günde 1 yaklaşsa
Şuan ben sürekli bir kaçış halindeyim o da sürekli benim peşimde. Manyak misin sen ben isterken istemiyodun simdi niye pesimdesin diyorum, 2 gündür ilişki yaşıyoruz sabah gelmiş özledim diyo benim sinirlerimle oynuyo galiba kovalamayı özlemişim, sen baskı yaparken yanına yaklaşasım gelmiyodu şimdi sen kaçtıkça seninle uğraşasım geliyor diyor. Ben de o geldikçe kaçmak istiyorum benim de psikolojim bozuldu galiba ya da o kaçtığı için bu konuyu kafaya takmıştım, o tekrar ilgili davranınca normale döndüm. Bilemiyorum

Sürekli böyle hayal kırıklığı ile mutlu olamazsın ki gülüm. 6 ay olmuş oha diyorum. Bi kadın 6 ay kocasına yaklaşmasa ne yapardı erkekler acaba? Bu büyük bir sorun. Hastalık olur eyvallah ancak tedavi olmak dahi istemeyen bi adamla zaman geçirme. Gençliğin israf olmasın derim ben

Inan ki 6 ay dan 1 gun daha dayanacak sabrim kalmadi. O kasar asabi agresif biri oldum ki ben cevremi en cok eglendiren espriler parlatan bir kadindim. Inanamiyorum bu halime. O kadar vurdumduymazlik aymazlik pes dedirtiyo

Biz kadınlar kilo bile alsak heriflerin zoruna gidiyor bakimsizsin deyip aldatmayı biliyorlar ama. Tam tersi durumda kadınsan çekmek zorundasın. Düşünce mantık hep aynı.

Biz kadınlar kilo bile alsak heriflerin zoruna gidiyor bakimsizsin deyip aldatmayı biliyorlar ama. Tam tersi durumda kadınsan çekmek zorundasın. Düşünce mantık hep aynı.
Valla cekmekte bir yere kadar be canım. Cok haklisin. O yasasaydi bunu benim tarafimdan 3. Ayimi goremezdim eminim. Adamin rahatligi ya. Hic boynuzlanirim derdi de yok. Insan bir korkar. Paranoya yapar. Asabiyet yapar. Bi harekwte gecer. Benim onun sagligiyla derdim yokki. Sorunsa da cozumu var. Neden care varken elin kolun bagli oturuyosun. Ve o kadar kotu bir dirumki... hergun kendime soz veriyorum uzerine gitme diyorum. Ama psikolojik olarak bitmisim demekki.. 2 gun sonra patliyorum. Dayanamiyorum resmen. Sonra da ben kabahatli oluyorum iyi mi. Sanki 9 ay ona benim cektigimi ceken o. Birde ben suclu oluyorum. Hep sikayet eden oluyorum inanabiliyomusun

Erkekler için nasıl olsa benim. Niye çaba göstersin ki? Kiskandirmayi denesen acaba ise yarar mı? 'Böyle bitmesin' diye bir dizi vardı. Onun 43. Bölümünü seyret. Cinsellik yok ama belki derdine derman olur.

Adama açık açık beni tatmin et benim de buna ihtiyacım var falan demeyi denedin mi? Bir de 6 aydır kendi kendine mastürbasyon da mı yapmıyor ya? Ne cins allah allah

Inan ki 6 ay dan 1 gun daha dayanacak sabrim kalmadi. O kasar asabi agresif biri oldum ki ben cevremi en cok eglendiren espriler parlatan bir kadindim. Inanamiyorum bu halime. O kadar vurdumduymazlik aymazlik pes dedirtiyo
Haklisin gülüm, ben de çok sinirleniyordum. Barut gibi geziyordum ortalıkta

Erkekler için nasıl olsa benim. Niye çaba göstersin ki? Kiskandirmayi denesen acaba ise yarar mı? 'Böyle bitmesin' diye bir dizi vardı. Onun 43. Bölümünü seyret. Cinsellik yok ama belki derdine derman olur.
Simdi seyrediyorum.tesekkurler yazdigin icin umarim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…