- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Ala ala tuhaf geldi bana bir erkek olarak istememesi rabbim her anlamda kimsenin huzurunu bozmasın inşallahIste bende de tam tersi. Ilgi drger ve sefkat cok fazla ama bi anne baba gibi sanki. Is cinsellige gelince yok istemiyor
Zaten bana en cok koyan o. Bisey yapmayalim sadece opup kokliyim azcik ama yatagimizda olalim istedim. Ya sonucta karsindakini mutlu etmenin tek yolu heleki bi kadinin iliski degilki. Bunu bile yapmiyor ya akil etmiyor. Kahroluyorum bu yuzdenAy canım haklısın sabrın taşıyor tabii. Ne yapsak bilemedim vallahi. Ya sonuçta bu iş sadece o organı sokup çıkarmaktan ibaret değil, diğer şeylere de mi yanaşmıyor? Oral vs?
O akıl etmiyorsa sen söyle. Şöyle yap deZaten bana en cok koyan o. Bisey yapmayalim sadece opup kokliyim azcik ama yatagimizda olalim istedim. Ya sonucta karsindakini mutlu etmenin tek yolu heleki bi kadinin iliski degilki. Bunu bile yapmiyor ya akil etmiyor. Kahroluyorum bu yuzden
Ona ne bahane bulacagina inan sen bile sasirirsinO akıl etmiyorsa sen söyle. Şöyle yap de
Offf ki ne offMerhaba... yasadiklarimi en iyi anlayanlar olarak size yazmak istedim hemen..niye bilmiyorum elim telefona gittien azindan beni kalben anladiginizi biliyorum bunu yasayan yada empati kuran kadinlar olarak. Gorumcemle konustum dedigim gibi. " aaa dedi bisey mi yaptilarki acaba buyu falan " dedi.abla dedim ben hocayada gittim dediklerini de yaptirdim hem kendime hem ona. Degisen hicbisey yok dedim. Ne yapicaz ki dedi ahlandi vahlandi. Sonuc hic duymamis gbi hayatina devam ediyor. Ve esimde psikolog randevusunun sadece ilkine gitti. Gerisine gelmedi isini bahane etti. Artik bende ona gitmeyexegimi bu sorunun onun sorunu oldugunu bosyere benim cabaladigimi soyledim. Seni hakimin karsisina gecip bosamak 5 dkkikalik is dedim. Ama ben sevgimden cabaliyorum dedim. Sen napiyosun hic dedim. Benimde bunlari yasamak hakkim anne olmak hakkim dedim. Yasim 32 ye geldi. Ama sen cabalamiyorsun dedim. Sonuc yine sifir. Dun yine yanina uzandim koltuga ki bana ilgili davranir hep. Biraz optum o da optu. Seni cok ozledim hayatım 6 ay oldu dedim. Biraz yatak odamiza gidelim biraz opup kokliyim baska bisey isremiyorum dedim. Yataga gidersem uyurum dedi. Burda op kokla dedi. Dalga gecer gibi. Uyumazson dedim. Uyurum uyurum dedi. Bi kahve yapta icelim dedi yikildim ya resmem yikildim. Gozlerimde de dilimde de derman kalmadi. Yardim et Allahım... bu konu disinda bana iyi ve ilgili olmasa coktan bosanmamakicin direniyorum resmen. ALLAHIM SEN YARDIM ET.
Darisi isteyen herkesin basinaSenin adına çok sevindim.
Büyük kızım doğmadan ben de çok istekliydim. Ama kızım doğunca eşim çocuğumun anası moduna girdi ya da doğumdan sonra beğenmedi beni bilmiyorum. Anlatsam roman olur neler neler.
Bu durum bayağı sürdü. Biraz düzelir gibi oldu. Ama çocuktan önceki hayatı yakalayamadık. Zaten bütün hevesim söndü.
Çok sevindim. Umarım böyle devam eder ❤❤Kızlar ben çözdüm galiba. Ufak çapta bir sinir krizi geçirdim ayrı şehirlerdeyken o izindeydi. Hatta o kadar ki hasta falan oldum 1 hafta. Psikolojim nasıl bozulduysa. Sonra izinden döndü. Hiç bir şey konuşmadık direk ilişki oldu. O zamandan beridir iyi sanki. Umarım geçici değildir
HahahahBizim gecirdigimiz krizleri kimse gecirmemistir heralde :) :) adamlarin umuru degil.en sonunda alican picagi takican o olcak
Sorunu cozdum derken adamdan uzak mi duracaksınBen de sorunu çözdüm yapıları böyle bir üroloji doktorunun dediği gibi pırasayı sevmezse bir insan ona zorla sevdirmeyiz. Tabi bu bahsettiği hep böyle olanlar için yaşı ilerleyip isteksizlik başlayanlar ayrı
Şuan ben sürekli bir kaçış halindeyimMaşaallah diyelim, bence zaten sizin pek sorununuz yoktu, 3 günde bir yaklaşması gayet iyi bence, keşke bizimkiler de 3 günde 1 yaklaşsa
Sürekli böyle hayal kırıklığı ile mutlu olamazsın ki gülüm. 6 ay olmuş oha diyorum. Bi kadın 6 ay kocasına yaklaşmasa ne yapardı erkekler acaba? Bu büyük bir sorun. Hastalık olur eyvallah ancak tedavi olmak dahi istemeyen bi adamla zaman geçirme. Gençliğin israf olmasın derim benMerhaba... yasadiklarimi en iyi anlayanlar olarak size yazmak istedim hemen..niye bilmiyorum elim telefona gittien azindan beni kalben anladiginizi biliyorum bunu yasayan yada empati kuran kadinlar olarak. Gorumcemle konustum dedigim gibi. " aaa dedi bisey mi yaptilarki acaba buyu falan " dedi.abla dedim ben hocayada gittim dediklerini de yaptirdim hem kendime hem ona. Degisen hicbisey yok dedim. Ne yapicaz ki dedi ahlandi vahlandi. Sonuc hic duymamis gbi hayatina devam ediyor. Ve esimde psikolog randevusunun sadece ilkine gitti. Gerisine gelmedi isini bahane etti. Artik bende ona gitmeyexegimi bu sorunun onun sorunu oldugunu bosyere benim cabaladigimi soyledim. Seni hakimin karsisina gecip bosamak 5 dkkikalik is dedim. Ama ben sevgimden cabaliyorum dedim. Sen napiyosun hic dedim. Benimde bunlari yasamak hakkim anne olmak hakkim dedim. Yasim 32 ye geldi. Ama sen cabalamiyorsun dedim. Sonuc yine sifir. Dun yine yanina uzandim koltuga ki bana ilgili davranir hep. Biraz optum o da optu. Seni cok ozledim hayatım 6 ay oldu dedim. Biraz yatak odamiza gidelim biraz opup kokliyim baska bisey isremiyorum dedim. Yataga gidersem uyurum dedi. Burda op kokla dedi. Dalga gecer gibi. Uyumazson dedim. Uyurum uyurum dedi. Bi kahve yapta icelim dedi yikildim ya resmem yikildim. Gozlerimde de dilimde de derman kalmadi. Yardim et Allahım... bu konu disinda bana iyi ve ilgili olmasa coktan bosanmamakicin direniyorum resmen. ALLAHIM SEN YARDIM ET.
Inan ki 6 ay dan 1 gun daha dayanacak sabrim kalmadi. O kasar asabi agresif biri oldum ki ben cevremi en cok eglendiren espriler parlatan bir kadindim. Inanamiyorum bu halime. O kadar vurdumduymazlik aymazlik pes dedirtiyoSürekli böyle hayal kırıklığı ile mutlu olamazsın ki gülüm. 6 ay olmuş oha diyorum. Bi kadın 6 ay kocasına yaklaşmasa ne yapardı erkekler acaba? Bu büyük bir sorun. Hastalık olur eyvallah ancak tedavi olmak dahi istemeyen bi adamla zaman geçirme. Gençliğin israf olmasın derim ben
Biz kadınlar kilo bile alsak heriflerin zoruna gidiyor bakimsizsin deyip aldatmayı biliyorlar ama. Tam tersi durumda kadınsan çekmek zorundasın. Düşünce mantık hep aynı.Sertlesme sorunu zaten vardi. Ama eskiden yine oluyordu. 6 aydir o da yok. Ben sorununa laf etmiyorum kj zaten. Ya allah icin bi cozu. Bulsun artik. Namussuz bi kadin degilim esimi belden asagi hic vurmadim. Aldatmayi aklimdan bile gecirmem. Ama nolur o da bi caba gostersin artik
Valla cekmekte bir yere kadar be canım. Cok haklisin. O yasasaydi bunu benim tarafimdan 3. Ayimi goremezdim eminim. Adamin rahatligi ya. Hic boynuzlanirim derdi de yok. Insan bir korkar. Paranoya yapar. Asabiyet yapar. Bi harekwte gecer. Benim onun sagligiyla derdim yokki. Sorunsa da cozumu var. Neden care varken elin kolun bagli oturuyosun. Ve o kadar kotu bir dirumki... hergun kendime soz veriyorum uzerine gitme diyorum. Ama psikolojik olarak bitmisim demekki.. 2 gun sonra patliyorum. Dayanamiyorum resmen. Sonra da ben kabahatli oluyorum iyi mi. Sanki 9 ay ona benim cektigimi ceken o. Birde ben suclu oluyorum. Hep sikayet eden oluyorum inanabiliyomusunBiz kadınlar kilo bile alsak heriflerin zoruna gidiyor bakimsizsin deyip aldatmayı biliyorlar ama. Tam tersi durumda kadınsan çekmek zorundasın. Düşünce mantık hep aynı.
Erkekler için nasıl olsa benim. Niye çaba göstersin ki? Kiskandirmayi denesen acaba ise yarar mı? 'Böyle bitmesin' diye bir dizi vardı. Onun 43. Bölümünü seyret. Cinsellik yok ama belki derdine derman olur.Valla cekmekte bir yere kadar be canım. Cok haklisin. O yasasaydi bunu benim tarafimdan 3. Ayimi goremezdim eminim. Adamin rahatligi ya. Hic boynuzlanirim derdi de yok. Insan bir korkar. Paranoya yapar. Asabiyet yapar. Bi harekwte gecer. Benim onun sagligiyla derdim yokki. Sorunsa da cozumu var. Neden care varken elin kolun bagli oturuyosun. Ve o kadar kotu bir dirumki... hergun kendime soz veriyorum uzerine gitme diyorum. Ama psikolojik olarak bitmisim demekki.. 2 gun sonra patliyorum. Dayanamiyorum resmen. Sonra da ben kabahatli oluyorum iyi mi. Sanki 9 ay ona benim cektigimi ceken o. Birde ben suclu oluyorum. Hep sikayet eden oluyorum inanabiliyomusun
Valla cekmekte bir yere kadar be canım. Cok haklisin. O yasasaydi bunu benim tarafimdan 3. Ayimi goremezdim eminim. Adamin rahatligi ya. Hic boynuzlanirim derdi de yok. Insan bir korkar. Paranoya yapar. Asabiyet yapar. Bi harekwte gecer. Benim onun sagligiyla derdim yokki. Sorunsa da cozumu var. Neden care varken elin kolun bagli oturuyosun. Ve o kadar kotu bir dirumki... hergun kendime soz veriyorum uzerine gitme diyorum. Ama psikolojik olarak bitmisim demekki.. 2 gun sonra patliyorum. Dayanamiyorum resmen. Sonra da ben kabahatli oluyorum iyi mi. Sanki 9 ay ona benim cektigimi ceken o. Birde ben suclu oluyorum. Hep sikayet eden oluyorum inanabiliyomusun
Adama açık açık beni tatmin et benim de buna ihtiyacım var falan demeyi denedin mi? Bir de 6 aydır kendi kendine mastürbasyon da mı yapmıyor ya? Ne cins allah allahValla cekmekte bir yere kadar be canım. Cok haklisin. O yasasaydi bunu benim tarafimdan 3. Ayimi goremezdim eminim. Adamin rahatligi ya. Hic boynuzlanirim derdi de yok. Insan bir korkar. Paranoya yapar. Asabiyet yapar. Bi harekwte gecer. Benim onun sagligiyla derdim yokki. Sorunsa da cozumu var. Neden care varken elin kolun bagli oturuyosun. Ve o kadar kotu bir dirumki... hergun kendime soz veriyorum uzerine gitme diyorum. Ama psikolojik olarak bitmisim demekki.. 2 gun sonra patliyorum. Dayanamiyorum resmen. Sonra da ben kabahatli oluyorum iyi mi. Sanki 9 ay ona benim cektigimi ceken o. Birde ben suclu oluyorum. Hep sikayet eden oluyorum inanabiliyomusun
Haklisin gülüm, ben de çok sinirleniyordum. Barut gibi geziyordum ortalıktaInan ki 6 ay dan 1 gun daha dayanacak sabrim kalmadi. O kasar asabi agresif biri oldum ki ben cevremi en cok eglendiren espriler parlatan bir kadindim. Inanamiyorum bu halime. O kadar vurdumduymazlik aymazlik pes dedirtiyo
Simdi seyrediyorum.tesekkurler yazdigin icin umarim olurErkekler için nasıl olsa benim. Niye çaba göstersin ki? Kiskandirmayi denesen acaba ise yarar mı? 'Böyle bitmesin' diye bir dizi vardı. Onun 43. Bölümünü seyret. Cinsellik yok ama belki derdine derman olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?