- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Demek ki senin kendini esine birakman lazim, zaten bence 3 gunde bir gayet iyi,Bence anin tadını çıkar,bazen sen kacarsin o kovalar bazen de o kacar sen kovalarsin evlilik boyle bir sey iste ,Şuan ben sürekli bir kaçış halindeyimo da sürekli benim peşimde. Manyak misin sen ben isterken istemiyodun simdi niye pesimdesin diyorum, 2 gündür ilişki yaşıyoruz sabah gelmiş özledim diyo benim sinirlerimle oynuyo galiba kovalamayı özlemişim, sen baskı yaparken yanına yaklaşasım gelmiyodu şimdi sen kaçtıkça seninle uğraşasım geliyor diyor. Ben de o geldikçe kaçmak istiyorum benim de psikolojim bozuldu galiba ya da o kaçtığı için bu konuyu kafaya takmıştım, o tekrar ilgili davranınca normale döndüm. Bilemiyorum
Bir de sanırım direk ilişki isteğini belli etmektense farkettirmeden tahrik etmek daha etkili,Demek ki senin kendini esine birakman lazim, zaten bence 3 gunde bir gayet iyi,Bence anin tadını çıkar,bazen sen kacarsin o kovalar bazen de o kacar sen kovalarsin evlilik boyle bir sey iste ,
Ben o dönem stresliydim stres yapınca çok istekli oluyorum. Ben istekli olunca adam inadına benden kaçıyor. Yiyor muyum bilmiyorum kiDemek ki senin kendini esine birakman lazim, zaten bence 3 gunde bir gayet iyi,Bence anin tadını çıkar,bazen sen kacarsin o kovalar bazen de o kacar sen kovalarsin evlilik boyle bir sey iste ,
Sanırım öyle canımBir de sanırım direk ilişki isteğini belli etmektense farkettirmeden tahrik etmek daha etkili,
Eşler hep böyle demek ki,onlar isteyince biz reddetmiyoruz ama biz isteyince reddetiliyoruzBen o dönem stresliydim stres yapınca çok istekli oluyorum. Ben istekli olunca adam inadına benden kaçıyor. Yiyor muyum bilmiyorum ki
Biz reddetmeliymişiz en baştan. Böyle reddetmeyince kıymeti olmadı. Çok buldular.Eşler hep böyle demek ki,onlar isteyince biz reddetmiyoruz ama biz isteyince reddetiliyoruz
Erkektir nefsi ağır basar diye düşünüyoruz ama onlar da bizim isteklerimizi gözetse biraz,benim sorunum ilişki azlığından ziyade boşalamamakBiz reddetmeliymişiz en baştan. Böyle reddetmeyince kıymeti olmadı. Çok buldular.
Benim de öyleydi. Geçen bi sinir krizi geçirdim seviştik boşaldımErkektir nefsi ağır basar diye düşünüyoruz ama onlar da bizim isteklerimizi gözetse biraz,benim sorunum ilişki azlığından ziyade boşalamamak
Ben de arada boşalıyorum ama her zaman değil maalesef,ilişki sıklığı düzensiz,genelde iki üç gün üst üste olur sonrasında 1 hafta olmaz :)Benim de öyleydi. Geçen bi sinir krizi geçirdim seviştik boşaldımçözemedim bu işi ben
Usenmedim hesapladim, Yılda 100 iliskiyse ayda 8,33 ,haftada 1,19 yapıyor bizimki kurtarıyor o haldeYa normal bi evlilikte de bazen sen istiyosun esin istemiyo yorgunum vs yarin obur gun olsn cnm diyebiliyor da bozuluyoruz cok cok haklisin.sabrin tahammulun bitiktir . Istersen yatak asamasindan once 2 kahve yap tv telefon kapatin oturup ciddi bi sekilde konusmak istiyorum artik yeter de birbirinize olan sevginizle basla konusmaya onu suclamadan sen de bana karsi sevgi merhamet hissediyorsun biliyoruj bunun icin cabaliyorum ben de ama sorun ne bizi bu kadar bu yonden uzaklastiran biz esiz birbirimize karsi sorujluluklarimizdan birisi de cinsel yonden tatmin ve sen buna yaklasmuyorsun sebebini acikca ogrenmek en buyuk hakkim de. Hadi bi takm sertlesme vs her neyse sorunun varss ola ki olmazda hadi kendi canin istemiyosa bile beni bi sekilde tatmin etmelisin buna ihtiyacim var biz evliyiz de bakalim. Insanlar olum kalim yasiyor da genede 6 ay uzaklsmiyorlar. Hani dini yonden paylasm yasak ta bukadari sorun olmaz sanirim yilda 100 iliski olmayan evlilikte bosanma hakki bile var sanirim ama sahsen bu devirde kimse senede 100 iliski yasayamiyor gibime geliyor is hayati stresi gecim skntisi derken 10 15 gune 1 cogu evliliklerde . Allah herseyin hayirlisini versin gercekten diliyorum insallah cozume ulastirirsiniz bu aksam konusunca bizi de unutma uygun zamanda durumu yaz
Ben ader takvimine ilişkileri giriyorum. Bazen bakıyorum 3 4 gün geçmiş olmamış. Depresyona giriyorum bıraktım o yüzden hesap kitap yapmayıUsenmedim hesapladim, Yılda 100 iliskiyse ayda 8,33 ,haftada 1,19 yapıyor bizimki kurtarıyor o halde
Hic gulecegim yoktuUsenmedim hesapladim, Yılda 100 iliskiyse ayda 8,33 ,haftada 1,19 yapıyor bizimki kurtarıyor o halde
Orgazm oluyon cnm ondan bahsediyorlar@mehlikasusocialscientist kızlar boşalma derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Ben boşalıyor muyum acaba diye düşündüm direk. Boşalmak derken erkekler gibi mi yoksa ıslanmak gibi mi? Boşaldığımı nasıl anlayabilirim? Kafamda deli sorular
Ben bayağı bilgisizim, orgazmın kelime anlamını biliyorum ancak hissediyor muyum onu da bilmiyorum. Tek bildiğim sevişmeyi sevdiğim. Orgazm olmasam sevmezdim heralde diye düşündüm. Tam olarak üzülme sevinme gibi net bi his olmadığı için orgazm oluyor mu emin değilim. Zaten suanki halimden memnun olduğum için açıkçası olmuyorsam bile peşinde değilim. Bir de orgazm olup iyice kuduruk olmak istemiyorumOrgazm oluyon cnm ondan bahsediyorlar
Diyelim mast. Yaptığımizda orgazm okuyoruz ya birleşme esnasında da orgazm olmak,bosalmaktan bunu kastediyorum, belki orgazm olmadığın yani doyuma ulaşmadığın için sürekli istekli olabilirsinBen bayağı bilgisizim, orgazmın kelime anlamını biliyorum ancak hissediyor muyum onu da bilmiyorum. Tek bildiğim sevişmeyi sevdiğim. Orgazm olmasam sevmezdim heralde diye düşündüm. Tam olarak üzülme sevinme gibi net bi his olmadığı için orgazm oluyor mu emin değilim. Zaten suanki halimden memnun olduğum için açıkçası olmuyorsam bile peşinde değilim. Bir de orgazm olup iyice kuduruk olmak istemiyorum
Kadınlarda kasılma şeklinde oluyor, kasıklarda istemsiz kasılmalar, mast yapınca gayet kolay oluyorum ama ilişki de pek anlamıyorumOrgazm oluyon cnm ondan bahsediyorlar
Bilmiyorumki cnm ben hiç mast yapmadım ilişkide kilitorismi diyolar ne ondan oluyom onuda burdan öğrendim yaşım 33Kadınlarda kasılma şeklinde oluyor, kasıklarda istemsiz kasılmalar, mast yapınca gayet kolay oluyorum ama ilişki de pek anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?