Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

Demek ki senin kendini esine birakman lazim, zaten bence 3 gunde bir gayet iyi,Bence anin tadını çıkar,bazen sen kacarsin o kovalar bazen de o kacar sen kovalarsin evlilik boyle bir sey iste ,

Demek ki senin kendini esine birakman lazim, zaten bence 3 gunde bir gayet iyi,Bence anin tadını çıkar,bazen sen kacarsin o kovalar bazen de o kacar sen kovalarsin evlilik boyle bir sey iste ,
Bir de sanırım direk ilişki isteğini belli etmektense farkettirmeden tahrik etmek daha etkili,

Ben o dönem stresliydim stres yapınca çok istekli oluyorum. Ben istekli olunca adam inadına benden kaçıyor. Yiyor muyum bilmiyorum ki

Benim de öyleydi. Geçen bi sinir krizi geçirdim seviştik boşaldım çözemedim bu işi ben
Ben de arada boşalıyorum ama her zaman değil maalesef,ilişki sıklığı düzensiz,genelde iki üç gün üst üste olur sonrasında 1 hafta olmaz :)
Bir de eşimin mesaileri de etkiliyor sanırım gece çalıştığı haftalar ctesi gece de çalışıyor ve pazar günü yorgun oluyor ve ilişki istemiyor

Usenmedim hesapladim, Yılda 100 iliskiyse ayda 8,33 ,haftada 1,19 yapıyor bizimki kurtarıyor o halde

Bizimki kurtarıyor galiba 365/3 122 100 yüksek bi sınır o zaman. Çok güldüm akşam akşam

@mehlikasu socialscientist kızlar boşalma derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Ben boşalıyor muyum acaba diye düşündüm direk. Boşalmak derken erkekler gibi mi yoksa ıslanmak gibi mi? Boşaldığımı nasıl anlayabilirim? Kafamda deli sorular

Orgazm oluyon cnm ondan bahsediyorlar
Ben bayağı bilgisizim, orgazmın kelime anlamını biliyorum ancak hissediyor muyum onu da bilmiyorum. Tek bildiğim sevişmeyi sevdiğim. Orgazm olmasam sevmezdim heralde diye düşündüm. Tam olarak üzülme sevinme gibi net bi his olmadığı için orgazm oluyor mu emin değilim. Zaten suanki halimden memnun olduğum için açıkçası olmuyorsam bile peşinde değilim. Bir de orgazm olup iyice kuduruk olmak istemiyorum

Diyelim mast. Yaptığımizda orgazm okuyoruz ya birleşme esnasında da orgazm olmak,bosalmaktan bunu kastediyorum, belki orgazm olmadığın yani doyuma ulaşmadığın için sürekli istekli olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…