Beraber oturmayi istememek suç mu

Valla bacım asgari ücretli kocan sen de kimselere güvenemem çalışmam diyorsun( biz çok rahatız heralde kaynanaya bakıcıya çocuk bırakıp çalışanlar olarak burayı da anlamış değilim) e nasıl geçinceksiniz borç harç hiç mi yok kuş kadar maaşla o çocuğa nasıl bir gelecek sunacaksınız anlamadım.

Sanki herkez ev sahibimi bende kira da oturuyorum eşim çalışıyor ev almayı da hiç düşünmedik malûm ülke geçim şartları ortada ben sizin yerinizde olsam bidaha söylediği zaman böyle birşeyin olamayacağını söylerim oğlu tabi ister sonuçta annesi valla azıcık aşim kaygısız başım

Kayınvalideniz size birlikte oturmayı teklif ediyor, sizin dediğiniz “eşyalar en olacak?” Neden açık açık istemediğinizi, birlikte yaşamanın size göre olmadığını söylemiyorsunuz? Siz böyle dolaylı cevaplar verirseniz kayınvalide her konuda ısrarcı olmaya devam eder.

Ayrıca istemiyorsanız istemiyorsunuzdur. Bunun haklılık, haksızlıkla ne ilgisi var? Siz bile ayrı bir evde oturmanın en doğal hakkınız olduğuna inanmıyorsunuz.

Asgari ücretle ev almak biraz zor olur tabi. Çocuğunuz kreşe başlayana kadar erteleyin, sonrasında siz de çalışmaya başlayın.

Son düzenleme:
Kayınvalidem ve kayınpeder( iyi insanlar) gelip bizde 2 ay kalınca bile arada strese giriyorum. Sürekli aynı evde yaşamayı düşünemiyorum bile
Bir daha böyle bir teklif gelirse açık açık ev üstüne ev olmaz diye söyleyiverin.

Aman aman aman tek odada oturur soğan ekmek yerim daha iyi biz bi kaç günlüğüne dayanamıyoruz rabbim mecbur bırakmasın

Çocuğu kv bırakıp çalışma konusu daha mantıklı aynı evde yaşamaktan. Ha bırakmaya da güvenmiyorsan, az büyüsün kreşe ver çalış. Ama ev ev üstünde olmaz. Bunu kv teklif etse bile ki benimki asla istemez, teklif etmezdi, eşim şiddetle karşı çıkar sanırım. Eşin niye bir şey demiyor?

Kv ile birlikte oturulmaz, asgari ücretlede ev alınmaz. İkiside mantıksız gereksiz macera. Eşyalar var falan filan bahaneye gerek yok, senin gelenin gidenin çok rahat edemem, ev üstüne ev olmaz de. Net ol. Şimdilik ev almayı erteleyin, çocuk okula başlayınca sende çalışırsın, öyle düşünün ev almayı

Çok kolay bir hayat değil aslen.
Burada birçok konu okudum bu şekilde, çok fazla mağduriyet yaşayan vardı.
Biz de katılım bankası ile aldık şimdiki evimizi, dada da bitmesine üç yıl var.

Kari koca calisiyoruz, maaslarimiz da cok kotu degil, ama ev almadik yakin zamanda alma gibi bir dusuncemiz de yok, bu mülkiyet sevdasini da anlamis degilim zaten. Ama ille de evim olsun diyorsaniz, İlerde cocugunuzu emanet edebileceginiz yasa gelince bir bakici ayarlar ise girer kendi maasinizi tamamen krediye verir ev alirsiniz. Zaten alismissinizdir asgari ucretle hem kira odeyip hem gecinmeye, zorlanmazsiniz bile.

Sakin gidip beraber oturmayi düsünme bile.simdiye kadar nasil idare ettiyseniz bundan sonrasini da ayni sekilde idare edersiniz. Ben o hataya düstüm bacim sen etme eyleme huzurunu düsün derim ben....

Ahahahahah
Sinirimden gülüyorum suan. Benim hayatimi nasil dabir cirpida anlattin sen öyle. Valla tebrikler

Asgari ücret. Hem evim olsun, hem karisanim olmasin, hem calismayayim istiyorsunuz. Madem ev almak istiyorsunuz ise girip calisacaksiniz. Asgari ucretle insanlar karnini zor doyuruyor, ev nasil alinacak?
Hayır yanlış yorum. Ben çalışmak istiyorum bu 1.
bana engel bebeğim var daha küçük 2
Ev alın die tutturan kv, 3
Ben kirada ol huzurlu ol kafasındayım 4

Aman oturma. Kendine ev al kuru ekmek ye kilim üstünde uyu beraber oturma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…