Beraber oturmayi istememek suç mu

toki evlerine başvuru yaptınız mı
bu konuda pek bilgim yok ama ödemesi kolay diye duymuştum
bence bir araştırın hiç yoktan iyidir

Siz burda kayinvalidenizle oturmanin eksilerinden bahsetmissiniz sürekli. Buni kafanızda düşünüp tasarlamaniz bile korkunc. Zannediyorum ki esinizin 2 kaprisine 2 surat asmasina bakacak kv ile birlikte yaşamanız.

Çocuga annem bakar ama onun evi uzak. Ee kaynana zaten daha da uzak

O kadar cümle kurmaya zeka sı yetmez. Ben istemem aynı evde olmaz derdim ama kocayı herif susuyor

Ben kendi ailemin kendi annemn babamn yanında mecburi bir sene kaldım kendi annem babam olmasına rağmen asla anlaşamadık kaldı ki kv ile aynı ev abowww

Ev ev üstüne olmaz derler
Zaten kurulu bir duzeniniz var o konuşsun dursun
Zaten oğulları istemese bile gelinler istemiyor diye suclanirlar

siz çalışmaya başlayana kadar ev işine girmeyin bence..
birlikte oturalım derseniz para biriktirme işi hayal olur bence kim 1400 lira ile geçinebilir ki?

kvniz cok dusunuyorsa sizi siz calisin cocugunuza baksin daha faydali olur bence bu sekilde ev ev üstüne olmaz

Ahahahahah
Sinirimden gülüyorum suan. Benim hayatimi nasil dabir cirpida anlattin sen öyle. Valla tebrikler
Keşke senin hayatın olmasaydı be güzelim Allah sabır versin, dilerim konu sahibi akıllı davranıp kabul etmez. Sen de tez zamanda huzuru bulursun

Sakın kabul etme aynı evde birkaç ailede olmaz. Özel hayat denen bise var. Kendi ilişkiniz bozulur. Ne jadar uzak okadar iyim saygı sevgi başka seyler

Niye suçlu hissedeceksin birlikte kalmak istemiyorum dersin kestirip atarsın sizi suçlarsa suçlasin. Çocuğunuz küçükse ilerde çalışırsınız yoksa eşinizin tek maaşı ile ev almak zor olur.
Ayrıca herkes ev almak zorunda değil.

Evet net olun ..Dolaylı yollardan değil direkt istemediğinizi bunun da yanlış anlaşılmaması gerektiğini söyleyin.
Ev ev üstüne olmaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…