Beraber yaşama teklifi

yüklükte uyuyan bir koca
7 yıldır gerçekleşmeyen cinsellik ve eşittir örnek çift

Belli olmaz, bir gün canıma tak eder boşanırım. Demek allah bana geniş bir sabır vermiş. Ama sabrında bir sınırı vardır. Zaten bir kaç denemem oldu vaz geçtik. Hiç denememiş değilim.

Allah daim etsin o zaman bize laf düşmez mutluluklar ben yapamazdım heralde hele ki pis bi adamla

Reactions: KV_
Cidden adam nasıl cesaret edip sormuş bunu

İşte yani muhtemelen işin içinde karşılıklı, ortak bir düşüncede birleşilmiş bir fantezi var. Hadi diyelim arkadaşının swinger fantezisi var, senden emin olmadan sana gelip nasıl teklif edebilir? Emin olması lazım. Belli ki planlamışlar, konu sahibini ikna etmesi kalmış.

Hayatimda duydugum en sacma beraber yasama teklifi kusura bakmada..
Elalem anasiyla oturmak ister felan anlyorm da bu cok garip ve gereksiz bi teklif. Sacmalik ve kusura bakmada fazla rahatlik

Eşim artık salonda uyuyor, bir ara bende salonda uyudum. Sandalyelerin üstünde yatak yaptım. Kedimiz hastaydı, beraber göz kulak olduk.

Offf yine mi fake konulara geldik
Konu sahibini diğer yorumlardan hatırladım kesinlikle bir tuhaflik var da açığa çıkmadı şimdiye kadar

ben daha öncede söyledim
konu sahibinin eşi eşinin muhabbetini yapan bir insan ortamda belli ki
yoksa kim cesaret eder böyle bir teklife
hadi adam etti söyledi diyelim
konu sahibinin eşi nasıl bunu konu sahibine açmış
hemde adamın ağzını yüzünü dağıtmadan pişkince

Eşinizin arkadaşı grupça takılmak istiyor demek ki..
Fantaziler fantaziler
Eşinizin de bunu size sorması da ayrı bi skandal

52 yaşındakı bırının .
Gelip eşimin bu davranışı doğrumu değişinzi çok garipsedim .

Çoluk çocuk ?

bana da tuhaf geldi ama bi yandan değil. bi çok erkek artık belirli bi yaştan sonra (midlife crisis) bi tuhaflaşıyor. şaşırmıyorum böyle konulara. bi yandan da inandırıcı gelmedi konu.

konu sahibinin yorumlara cevap yazma şekli bi tuhaf.

Offf yine mi fake konulara geldik
Konu sahibini diğer yorumlardan hatırladım kesinlikle bir tuhaflik var da açığa çıkmadı şimdiye kadar
Canım yemin billah fake değil konularım. Herkes aynı hayatı yaşamaz. Ben ilginç şeyler yaşıyorum demek ki. Allahım benim kocayla evlenmiş olsaydın sen benden daha çok konu açardın burda. Birde inanılmamak çok üzücü.

Ne açıdan.

Eşim artık salonda uyuyor, bir ara bende salonda uyudum. Sandalyelerin üstünde yatak yaptım. Kedimiz hastaydı, beraber göz kulak olduk.
Neden sandalyede yatak yaptınız?
Bir tane bile kanepe mi yok salonda?

Evet bütüüüüün konu boyunca bir tek buna takıldım diğer ayrıntılar bulantı yaptı

Ablacim madem gerceksin bizim var olmayacağını düşündüğümüz evlilikte bu ultra geniş tuhaf mutsuz evlilikte isin ne

sizinde artık piskolojiniz bozulmuş bence. yazdıklrınız (yani yaptıklarınız ve bize anlattıklarınız) hiç normal şeyler değil.

Neden sandalyede yatak yaptınız?
Bir tane bile kanepe mi yok salonda?

Evet bütüüüüün konu boyunca bir tek buna takıldım diğer ayrıntılar bulantı yaptı
Üçlü kanepede eşim yatıyor. İkilide yatamam huzursuz bacak sendromum var. Sandalyeleri birleştirip yatak yaptım gayet rahat oldu. Eşimin kanepeyi bana vermek gibi bir niyeti olmadı. Kedilerim çok hastaydı. Odamda yanlız uyumak istemedim. Birine ihtiyaç duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…