Beraber yaşama teklifi

Hadı sızı gectımde acaba arkadasının esı bu durumu kabul etmişmi
Kusura bakmayında yerı gelıyor insan kendı anne babasıyla yaşamayı kabul etmiyor.Ki bu yasayacagınız kişi aileden bıle bırı degıl.Esınızın sıze bu konuyu acması bile hata.Ben olsam esıme kızardım ben kabul ettıgımde bıle sen bu duruma baska bır adamla benım aynı evde yasamama nasıl göz yuma bılıyorsun dıye.

Saka?

Ya kimi arkadaşlar çok ağır ithamlarda bulunuyor. Fake dediğiniz insanın fake olmama ihtimali de var. Ayıp etmiyor musunuz hanımlar? Bence konu sahibinin durumu gerçek, sadece durumu kabullenmek ağır geliyor. Bilişsel olarak durumu çarpıtarak kendini rahatlatıyor. Burada 13 yıl deyip geçiyoruz ama insanlar 1 yıllık sevgililerinden zor ayrılıyor alıştıkları için. Destek alması lazım ama bazı arkadaşlar cidden ayıp ediyor. Hadi diyelim fake olsa bile bu kadar yapılmaz. Şikayet et butonuna basıp geçersiniz.

Yok normal değil kocam canım benim aklıma kötü kötü seyler geliyor. Kabul edilemez bir durum .şahsen ben kaynım ve eşimin yeğenlerini bile istemiyorum evde ki eşim de asla aileden olmayan yabancı erkekleri eve sokmaz .

Esin elden gitmesin

Hanımlar, an itibariyle sitede online'ım, parmacıklarınız uygunsuz içerikleri şikayet etsin, şikayet eden elleriniz dert görmesin.

Bana da kolaylık dileyin, sitede başka bölümlerde kaynamış, çok iş var ya da çok ban mı var desem

Maddiyatlami alakali acaba esinin fikri
Öyle olsa durum daha mı makul olur. Evet arkadaşı iflas etmiş, çok borcu var. Eşimde ailem yüzünden iflasın eşiğinde. İkisi de maddi bunalım içinde. Birbirlerine destek olacaklarını, masraflarının azalacağını düşünmüşler. Böyle bakınca nasıl anlaşılıyor?

En son 2 yıl önce gorustuker yüzyüze dediniz ama gene de pek masul gelmiyor eşiniz

Neden bu kadar iyi niyetli olmak zorundasınız ?

Bazı insanlar miyop olur, çevresini iyi göremez. Ben de kendi yaşadıklarımı çoğu zaman tahlil edemiyorum. Bu da benim kusurum demek ki. Zaten bu sebepten düşüncelerinizi öğrenmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…