- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Sabunu düşürmese bari.................
Üşenmediniz de okudunuz mu onca şeyi.
Eşime, maddi manevi borcum var, ayrılamıyorum. Karı koca değil ama İki dost gibiyiz.
Herşeyi eşimle yaşamak istedim, başkasında gözüm yok. Olduysa oldu, olmadıysa canı sağolsun. Cinsellik önemli, bende çok romantik birisiyim ama eşimle olmadıktan, beni ilk çıplak gören erkekle olmadıktan sonra başkası ile ilgilenmiyorum. Ben burcumdan dolayı mıdır nedir (yengeç) eşime, evime çok sadığım. Ayrı birisiyle evlendiğimi, kendime yeni bir hayat kurduğumu düşünemiyorum bile. Üstelik beraber baktığımız kedilerimiz var. Onlarda hayatımızı daha yaşanılır kılıyor. Ayrılsak ne olacak. Kedileri mi paylaşacağız, mümkün değil. Hele bir tanesi, oğluşum ikimize de düşkün. Çok sarsılır öyle bir şey olsa.
Nasıl yani. Neyimden cesaret almış olabilir. Çok ayıp bu yorumuz.
Daha nasıl fanteziler gelecek.Ay yok artık ya bu yorumlar da cidden hoş değil ama.
Esin elden gitmesinYok zannettiğiniz gibi değil!
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz.eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gitti
Kesinlikle katılıyorum. Genelde hem ailede hem de arkadaş çevremde olayları en masum haliyle anlayan ben bile pek iyi şeyler düşünmedim kusura bakmayın.Keşke zannetiğimiiiz gibi olsaydı böyle birşey olmasından binkaaat iyidiiir
Seviyorum Seni ablacim kaçtım ben:)Hanımlar, an itibariyle sitede online'ım, parmacıklarınız uygunsuz içerikleri şikayet etsin, şikayet eden elleriniz dert görmesin.
Bana da kolaylık dileyin, sitede başka bölümlerde kaynamış, çok iş var ya da çok ban mı var desem
Öyle olsa durum daha mı makul olur. Evet arkadaşı iflas etmiş, çok borcu var. Eşimde ailem yüzünden iflasın eşiğinde. İkisi de maddi bunalım içinde. Birbirlerine destek olacaklarını, masraflarının azalacağını düşünmüşler. Böyle bakınca nasıl anlaşılıyor?Maddiyatlami alakali acaba esinin fikri
En son 2 yıl önce gorustuker yüzyüze dediniz ama gene de pek masul gelmiyor eşinizÖyle olsa durum daha mı makul olur. Evet arkadaşı iflas etmiş, çok borcu var. Eşimde ailem yüzünden iflasın eşiğinde. İkisi de maddi bunalım içinde. Birbirlerine destek olacaklarını, masraflarının azalacağını düşünmüşler. Böyle bakınca nasıl anlaşılıyor?
Neden bu kadar iyi niyetli olmak zorundasınız ?Öyle olsa durum daha mı makul olur. Evet arkadaşı iflas etmiş, çok borcu var. Eşimde ailem yüzünden iflasın eşiğinde. İkisi de maddi bunalım içinde. Birbirlerine destek olacaklarını, masraflarının azalacağını düşünmüşler. Böyle bakınca nasıl anlaşılıyor?
Hmm anladım!Neden bu kadar iyi niyetli olmak zorundasınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?