Beraber yaşama teklifi

Sandalye üstünde uyuduğum için mi normal değilim. Gayet rahat bir yatak olmuştu.
Bence yönetim sana bir el atmalı
Çünkü yorumlar dalga geçer nitelikte
İkinci üyelik vs bakılmalı
Hatta kadın mısınız diye telefon ile iletişim kurulmalı diye düşünüyorum

İncelenmesi gereken bir eş. Çok fena, kabul etmemek ile kaldıysanız iyi. Niyetini algılamaya çalışın bakalım

Bence asıl gariplik vajinusmus kadınla swinger yapma talebi.

Bir de koca pis olduğu için ona yaklaşmayan konu sahibi var.

Kesinlikle çok tuhaf.

Bence asıl gariplik vajinusmus kadınla swinger yapma talebi.

Bir de koca pis olduğu için ona yaklaşmayan konu sahibi var.

Kesinlikle çok tuhaf.

İlla swinger da olmayabilir, biseksüel ilişki vardır rahat rahat yaşayabilmek için böyle bir talepleri olmuştur. Nasılsa birbirleriyle bir paylaşımları yok, cinsellik yok, adam yüklükte yaşıyor. İlla cinsellik de olmayabilir, her şey olabilir ama bu teklif bana konu sahibinin düşündüğü kadar saf bir şeymiş gibi gelmedi. Hani kocam saftır yakın arkadaşı diye istemiştir diyordur da sanmıyorum. Aralarında bir şey planlamışlar belli ki.

Kesinlikle planlı ve içinde her ihtimali barındırıyor.
Senede 2 kez gördükleri insanla bu seviyede teklif aşamasına gelip, salaklar ya diye geçiştirmek de tuhaf.

Hanımlar, eşten gelen teklifi garipsemiş olabilirsiniz, kan bağı olsa dahi 2 ailenin birlikte yaşaması pek kabul görmezken 2 arkadaşın ailelerinin aynı evde yaşamasını normal bulmamak doğal ama bu sizlere çirkin yakıştırmalar yapma hakkı vermiyor.
Konu sahibesini inandırıcı bulmamış, fake olduğunu düşünerek bu tip yakıştırmalar yapmışsanız bile hiç hoş değil, ki şayet üye fake'se bırakın bunu yönetim araştırsın.

Lütfen üsluplara dikkat edelim.

Artı geyik yapmayalım.

Sebep neymiş? Normalde altından kalkamayacağınız bir evde yaşamak filan mı? İki çift de küçük apartmanda yaşıyordur, çok iyi anlaşıyorlardır. Büyük müstakil evde yaşama hayallerini gerçekleştirmek isterler. Bahçe olur vs vs. Ama bunlar olmadan ay yaşayalım nolcak eşimle sıkılıyoruz kafasındaysa hoş değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…