Bence yönetim sana bir el atmalıSandalye üstünde uyuduğum için mi normal değilim. Gayet rahat bir yatak olmuştu.
Bence asıl gariplik vajinusmus kadınla swinger yapma talebi.İşte yani muhtemelen işin içinde karşılıklı, ortak bir düşüncede birleşilmiş bir fantezi var. Hadi diyelim arkadaşının swinger fantezisi var, senden emin olmadan sana gelip nasıl teklif edebilir? Emin olması lazım. Belli ki planlamışlar, konu sahibini ikna etmesi kalmış.
Bence asıl gariplik vajinusmus kadınla swinger yapma talebi.
Bir de koca pis olduğu için ona yaklaşmayan konu sahibi var.
Kesinlikle çok tuhaf.
Kesinlikle planlı ve içinde her ihtimali barındırıyor.İlla swinger da olmayabilir, biseksüel ilişki vardır rahat rahat yaşayabilmek için böyle bir talepleri olmuştur. Nasılsa birbirleriyle bir paylaşımları yok, cinsellik yok, adam yüklükte yaşıyor. İlla cinsellik de olmayabilir, her şey olabilir ama bu teklif bana konu sahibinin düşündüğü kadar saf bir şeymiş gibi gelmedi. Hani kocam saftır yakın arkadaşı diye istemiştir diyordur da sanmıyorum. Aralarında bir şey planlamışlar belli ki.
1 konudan kaç üye banlanırdı
Bayan olup olmadığı kanıtlanacak . Telefonda konuşarak bence saçma değil iyi oldu . Hatta butun ğyeler telefonla konusulup alınmalı bnceeeee konu sahibi neden banlandıki sacmalık eger 3 5 kisi sikayet etti konu diye kapandıysa pesssss
bence konuyu okuyup konu sahibinin dalga gevtigini dusunenler komik yaziyor , sadece konuyu okuyunca cok da haksiz degiller be noopcumlafını bilmeyen çok olunca..
hala gelmiş çok komik diyenler var.
nesi komik acaba? tuhaf evet değişik evet ama emojili emojili gülünecek bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?