Beraber yaşama teklifi

Bazı insanlar miyop olur, çevresini iyi göremez. Ben de kendi yaşadıklarımı çoğu zaman tahlil edemiyorum. Bu da benim kusurum demek ki. Zaten bu sebepten düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
iyi de siz miyop değilsiniz

Bazı insanlar miyop olur, çevresini iyi göremez. Ben de kendi yaşadıklarımı çoğu zaman tahlil edemiyorum. Bu da benim kusurum demek ki. Zaten bu sebepten düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
Esinizi özgür bırakın ne hali varsa görsün siz de psikolojik destek alın lütfen bunlar normal değil

Bu kişi eşimin üniversite arkadaşı ve aynı evi paylaşmışlar. Eşim nedense arkadaşların tapar derecesinde seviyor.

di misi fazla baya tuaff bu teklifi size sunmasını anlamadım sormadınız mı hangi kafayla bunu mantkklı buldun nedenn böyle bir konu geçti sebep ne bırlıkte yaşamakk die? Ben sorgulardımm
Yahu bide konu sahibi profilde gözüktüğü gibi 52 yaşındaysa ve bu yaştaki kadının kocasıda o yaştadır muhtemelen koskoca adam bu yaştan sonra aklını peynir ekmekle mi yemiş tövbe yarabbim. Çok ayıp gerçekten olay +18 olamasa bile insanın aklına gelen tek şey o

Bu kişi eşimin üniversite arkadaşı ve aynı evi paylaşmışlar. Eşim nedense arkadaşların tapar derecesinde seviyor.
Eşini hayatında bi yere koymayi basaramamis gitmiş arkadas da arkadas
Siz de gözlerinizi kapamissiniz herseye
Neden bunu kendinize reva görüyorsunuz
Yapmayin yahu o kadar neler yazıldı birazcık hak verin bu kadinlara

ben bizlerle kafa bulduğunu düşünüyorum , üzgünüm ,,
Hayır gerçekten.. kafa bulduğum falan yok. Fikirlerinize ihtiyaç duydum. Çünkü kendim tahlil etmebyeteneğimi kaybettim. Nedeni de, çok fazla şey yaşamam. Bu da bende kafa karışıkşığına sebep oldu.

Eşini hayatında bi yere koymayi basaramamis gitmiş arkadas da arkadas
Siz de gözlerinizi kapamissiniz herseye
Neden bunu kendinize reva görüyorsunuz
Yapmayin yahu o kadar neler yazıldı birazcık hak verin bu kadinlara
Hak vermiyorum demedim ki, haklılar.

Hayır gerçekten.. kafa bulduğum falan yok. Fikirlerinize ihtiyaç duydum. Çünkü kendim tahlil etmebyeteneğimi kaybettim. Nedeni de, çok fazla şey yaşamam. Bu da bende kafa karışıkşığına sebep oldu.
sizde bilirsiniz ki kimse monoko prensesi değil , dört dörtlük yaşadım yaşıyorum diyen biri yalan söylüyordur net olarak .
tahlil edemiyorum fikirlerinizi bekliyorum diyorsunuz , yardımcı olmaya çalışıyoruz yok benim kocam öyle değilciyi oynuyorsunuz bu sefer .
pekala diyoruz farklı pencerelerden bakıyoruz ay gülesim geldi diye normal olmayan cümleler kuruyorsunuz ve iki kere gördüğünüz adam hakkında o kadar iyi niyetli duygu ve düşüncelerniz var ki hayret edilmeyecek gibi değiller .

mutluysanız bu durumdan neden konu açtınız ?
yoksa bir insan böyle bir konuda tutup ay gülesim geldi demez
diyendede ben bir problem ararım
ister kişilik bozukluğu diyin buna ister tahlil edemiyorum diyin
aslında tahlillik durumda yok
52 yaşına gelip en ufak bir art niyeti ve kötüyü ayırt edemiyorsanız o 52 yılı boşuna yaşamışssınız demektir.

Of..ya. kızlar birincisi fake falan değilim, dalga geçmiyorum. Of ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresizlik hissediyorum şu anda. Sanki boşanmak çok kolay. Elimde somut bir kanıt da yok. Belki ahlaksızlıktan, belki genişlikten böyle bir teklif yaptı. Nasıl ıspatlayacağım.

Ispatlamadan da bosanma sebebleriniz cok
7 senedir AYRI yatiyorsunuz
Ya daha ne diyelim siz bilirsiniz ama biraz kendi kiymetinizi bilin

7 yıldır cinsel birliktelik kurmadıgın
yemegını ayrı yerde yiyen
kişisel temizliğine önem vermeyen
kedilerinin psikolojisini bozan adamdan neden ayrılmak zor olsun ?
sanırım evlenirken attığınız imzanın geçerlilik süresinin ahirete uzandığını düşünüyorsunuz
siz dini olarakta , resmi olarakta bir bakıma evli değisiniz zaten
peki bu neyin zorluğu ?

Bu olay dışında mutlu musunuz yani sebep yok mu

Konu sahibi sen de iyi değilsin göz göre göre kendi hayatını mahvettin. Eşinin tuhaf ötesi olduğunu bile bile bunu gözümüze soka soka “işim tıhıf di mi kızlır” diyorsun.
Burada edep çerçevesinde olaya baktığımızda hayretlere düşüyoruz ama sen bazı yorumlra çok güldüm diyorsun. Hep gülecek bir ayrıntı bulurum diyorsun.
Bizim sinirimizi bozmak da oldukça keyif verici olsa gerek, haklısın o açıdan.
Başta senin üzerine gelindiğini düşünüp üzüldüm ama yok sen kendini olduğundan fazla zeki zannederek insanlarla dalga geçiyorsun burada.
Eşin ve sen, kafanız bayaa güzelmiş güle güle kullanın...

Cidden adam nasıl cesaret edip sormuş bunu

Bu olay dışında mutlu musunuz yani sebep yok mu
Evet, ya mutluyuz. Evde huzur var. Anlaşamadığımız bir konu yok. Kafamız rahat oturuyoruz işte. Kavga etmeyiz, birbirimizi kısıtlamayız. İki arkadaş gibi. Karşılıklı ailelerimize hürmet ederiz. Eve geldiğinde of niye geldi demem. Paylaştığımız, iki üç dizi, yemek ve kedilerle huzurluyuz. Ama bu tuhaflıkları olmasa örnek çift olurduk.

Geçen haberlerde parktaki bankta birbirine oral yapan 70 li yaşlarda iki ihtiyardan bahsediliyordu.
Videoyu izlemeden iğrendim.
Konu sahibinin eşiyle kankası mıydı acaba?

Konu ve konu sahibi sahtedir, değildir bilmem. Dalga geçildiğini de düşünmüş olabilirsiniz ama karşınızdaki kim olursa olsun çok kırıcı bir yorum. Dalga geçiyorsa bile sizin bu şekilde karşılık vermemeniz gerekirdi diye düşünüyorum. Konu sahibi konuyu açtığından beri takipte. Bu yorumunuz onu üzmüş olabilir.

Konu sahibinin konusu tabi ki tuhaf. Gereken cevabı vermiş ve bizlere de bu durumun saçma olup olmadığını sormuş. Ama birçok kişi yok poposu, yok vaji olması, yok kiler konusu diyerekten eski konuları da karıştırdı. Konu sahibi de konusu açılınca cevap verdi. Bakın konu sahibini savunmak için yazmıyorum. Zira konu sahibinin de psikolojisi normal değil diye düşünüyorum.

Konu sahibi, durumun zaten normal olmadığını sizde biliyorsunuz ona bir yorumum yok. Sizi kırmak, üzmek de istemem ama acaba eşinizin cinsel tercihi farklı olabilir mi? Belki hemcinsinden hoşlanıyordur ve o yüzden vajinismus olup birlikte olamamanıza ses çıkarmamıştır. İşine de geliyor olabilir. Maddi durumlarınızın kötü olduğunu ve bu yüzden böyle birşey düşündüklerini söylemişsiniz. Bu da normal değil. Yani daha ucuz bir semte taşınıp komşu olmayı teklif etse eyvallah ama aynı ev olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…