iyi de siz miyop değilsinizBazı insanlar miyop olur, çevresini iyi göremez. Ben de kendi yaşadıklarımı çoğu zaman tahlil edemiyorum. Bu da benim kusurum demek ki. Zaten bu sebepten düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
Esinizi özgür bırakın ne hali varsa görsün siz de psikolojik destek alın lütfen bunlar normal değilBazı insanlar miyop olur, çevresini iyi göremez. Ben de kendi yaşadıklarımı çoğu zaman tahlil edemiyorum. Bu da benim kusurum demek ki. Zaten bu sebepten düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
ben bizlerle kafa bulduğunu düşünüyorum , üzgünüm ,,Hmm anladım!
Yahu bide konu sahibi profilde gözüktüğü gibi 52 yaşındaysa ve bu yaştaki kadının kocasıda o yaştadır muhtemelen koskoca adam bu yaştan sonra aklını peynir ekmekle mi yemiş tövbe yarabbim. Çok ayıp gerçekten olay +18 olamasa bile insanın aklına gelen tek şey odi misi fazla baya tuaff bu teklifi size sunmasını anlamadım sormadınız mı hangi kafayla bunu mantkklı buldun nedenn böyle bir konu geçti sebep ne bırlıkte yaşamakk die? Ben sorgulardımm
Eşini hayatında bi yere koymayi basaramamis gitmiş arkadas da arkadasBu kişi eşimin üniversite arkadaşı ve aynı evi paylaşmışlar. Eşim nedense arkadaşların tapar derecesinde seviyor.
Hayır gerçekten.. kafa bulduğum falan yok. Fikirlerinize ihtiyaç duydum. Çünkü kendim tahlil etmebyeteneğimi kaybettim. Nedeni de, çok fazla şey yaşamam. Bu da bende kafa karışıkşığına sebep oldu.ben bizlerle kafa bulduğunu düşünüyorum , üzgünüm ,,
Hak vermiyorum demedim ki, haklılar.Eşini hayatında bi yere koymayi basaramamis gitmiş arkadas da arkadas
Siz de gözlerinizi kapamissiniz herseye
Neden bunu kendinize reva görüyorsunuz
Yapmayin yahu o kadar neler yazıldı birazcık hak verin bu kadinlara
Bundan sonra ne yapmayi planliyorsunuz?Hak vermiyorum demedim ki, haklılar.
sizde bilirsiniz ki kimse monoko prensesi değil , dört dörtlük yaşadım yaşıyorum diyen biri yalan söylüyordur net olarak .Hayır gerçekten.. kafa bulduğum falan yok. Fikirlerinize ihtiyaç duydum. Çünkü kendim tahlil etmebyeteneğimi kaybettim. Nedeni de, çok fazla şey yaşamam. Bu da bende kafa karışıkşığına sebep oldu.
Ispatlamadan da bosanma sebebleriniz cokOf..ya. kızlar birincisi fake falan değilim, dalga geçmiyorum. Of ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresizlik hissediyorum şu anda. Sanki boşanmak çok kolay. Elimde somut bir kanıt da yok. Belki ahlaksızlıktan, belki genişlikten böyle bir teklif yaptı. Nasıl ıspatlayacağım.
7 yıldır cinsel birliktelik kurmadıgınOf..ya. kızlar birincisi fake falan değilim, dalga geçmiyorum. Of ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresizlik hissediyorum şu anda. Sanki boşanmak çok kolay. Elimde somut bir kanıt da yok. Belki ahlaksızlıktan, belki genişlikten böyle bir teklif yaptı. Nasıl ıspatlayacağım.
Bu olay dışında mutlu musunuz yani sebep yok muOf..ya. kızlar birincisi fake falan değilim, dalga geçmiyorum. Of ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresizlik hissediyorum şu anda. Sanki boşanmak çok kolay. Elimde somut bir kanıt da yok. Belki ahlaksızlıktan, belki genişlikten böyle bir teklif yaptı. Nasıl ıspatlayacağım.
Cidden adam nasıl cesaret edip sormuş bunuValla bilemedim. Devir saflık devri değil artık. Yani aynı sitede oturalım falan demiş olsa eyvallah da... Eşinizde olmasa bile arkadaşta böyle bir durum var belli ki. Yüz bulup herkese teklif edilemeyecek bir şey bu. Yemin ederim adamı vururlar benim karımda gözün mü var diye, Türkiye burası.
Evet, ya mutluyuz. Evde huzur var. Anlaşamadığımız bir konu yok. Kafamız rahat oturuyoruz işte. Kavga etmeyiz, birbirimizi kısıtlamayız. İki arkadaş gibi. Karşılıklı ailelerimize hürmet ederiz. Eve geldiğinde of niye geldi demem. Paylaştığımız, iki üç dizi, yemek ve kedilerle huzurluyuz. Ama bu tuhaflıkları olmasa örnek çift olurduk.Bu olay dışında mutlu musunuz yani sebep yok mu
Geçen haberlerde parktaki bankta birbirine oral yapan 70 li yaşlarda iki ihtiyardan bahsediliyordu.
Videoyu izlemeden iğrendim.
Konu sahibinin eşiyle kankası mıydı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?