Prolar görüyorBu konudaki online üye ve ziyaretci sayısını ben niye göremiyorum yahu
Prolar görüyor
Yok cnm daha öncesini bilmem ama sadece prolar görüyorlar onlar çevrimdışı gezebiliyorlarÖnceden herkes görüyordu bu niye kapatıldı ki
Yok cnm daha öncesini bilmem ama sadece prolar görüyorlar onlar çevrimdışı gezebiliyorlar
Benim bir arkadaşım anlatmıştı; onun evli bir arkadaş çifti bunu başka bir arkadaşları olan çiftle yapmışlar. baya bir süre iki çift aynı evde yaşamışlar. hatta çok eğlenmişler falan filan. bana çok ters gelmişti. o zaman ona da demiştim bence hiç eğlenceli değil diye. insanın eşi ile özeli olmalı çünkü. afedersin gece cinsellik yaşarken birbirlerinin sesleribi bile duymuşlardır ki bence iğrenç... eşiniz ve arkadaşı maddi yönden belki böyle bir şey düşünmüş olabilirler ama kesinlikle kabul etmeyin derim. sonu kötü olur böyle şeylerin.Yok zannettiğiniz gibi değil!
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz.eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gitti
Hayır ciddiydi. Hatta teklifi ettikten bir kaç gün sonra kararımın kesin olup olmadığını sordu. Sonra arkadaşına" tahmin ettiğim gibi eşim kabul etmedi " diye whatsaptan mesaj çekmişti. Arkadaşı da "kararı kesin mi" diye üzüntüsünü belirtmiş. O uyurken kurcaladım tekefonunu. Bazan şeytan dürtüyor.öylesine söylenmiş sözün ciddiye alındığını düşünüyorum
laf olsun diye söylenmiş gibi duruyor eşinin söylediği
Şu soruyu sorduğuna göre sende cok normal sayılmazsın. Zaten bu adamla sizin bir evlilik hayatınız yok o yüklükte yaşıyor siz minübüste yer olmayınca onun kucagına oturuyorsunuz falan tuhaflıklar silsilesi.Eşim tuhaf, di mi kızlar
Kır zincirlerini proveterya, zincirinden başka kaybedecek neyin var. ....Şu soruyu sorduğuna göre sende cok normal sayılmazsın. Zaten bu adamla sizin bir evlilik hayatınız yok o yüklükte yaşıyor siz minübüste yer olmayınca onun kucagına oturuyorsunuz falan tuhaflıklar silsilesi.
Peki :)Kır zincirlerini proveterya, zincirinden başka kaybedecek neyin var. ....
......ba...ba...ba kocamın kucağına oturmuşum. Abooo...kız ne var ki bunda?!Dizlerine kibar kibar oturdum. Düşünüyorum, düşünüyorum bunda bir gariplik göremiyorum. yer olmadığından sığabilmek için eşininin kucağında oturmuş bir kadın görsem ben yadırgamazdım.
Hayır ciddiydi. Hatta teklifi ettikten bir kaç gün sonra kararımın kesin olup olmadığını sordu. Sonra arkadaşına" tahmin ettiğim gibi eşim kabul etmedi " diye whatsaptan mesaj çekmişti. Arkadaşı da "kararı kesin mi" diye üzüntüsünü belirtmiş. O uyurken kurcaladım tekefonunu. Bazan şeytan dürtüyor.
Bundan şüpheleniyorum ama kanıtım yok. Ama lendisi bir keresinde güya şakaymış ben homoyum demişti. Bir kafeye gitmiştik. Hiç konuşmadan oturuyordu. Meğer zaten konuşmuyormuş. Huyu böyle. Bir şeyde sen söylesene dedim ben homoyum dedi. Ben şaşırınca, onu konuşmaya zorladığım için şaka yaptığını söyledi. Ama neden durup dururken öyle desin ki? Nişanlıyken ilgiliydi, devamlı yakınlaşmaya çalışıyordu bu yüzden şakadır diye düşündüm. Ama her türlü şeye ilgisi var gibi. Cinsel ahlakı yok sanki. İnternette bakarken yakaladığım şeylerden bu sonuca vardım. Bu konuda gerçekten basiretim bağlanmış benimhomoseksüel olma ihtimali var mı ?
Bundan şüpheleniyorum ama kanıtım yok. Ama lendisi bir keresinde güya şakaymış ben homoyum demişti. Bir kafeye gitmiştik. Hiç konuşmadan oturuyordu. Meğer zaten konuşmuyormuş. Huyu böyle. Bir şeyde sen söylesene dedim ben homoyum dedi. Ben şaşırınca, onu konuşmaya zorladığım için şaka yaptığını söyledi. Ama neden durup dururken öyle desin ki? Nişanlıyken ilgiliydi, devamlı yakınlaşmaya çalışıyordu bu yüzden şakadır diye düşündüm. Ama her türlü şeye ilgisi var gibi. Cinsel ahlakı yok sanki. İnternette bakarken yakaladığım şeylerden bu sonuca vardım. Bu konuda gerçekten basiretim bağlanmış benim
Takip ettim tabi. Ya evde yada işte. Eve erkenden gelir. Fiilen bir şey yaptığı yok. Özgüveni olmayan herhangi bir şeye cesareti olmayan bir adam. Ne katıştırıyorsa internet aracılığı ile yapıyor. Onlarıda siliyor.Buradan bakınca bile bazı şeyler şüphe uyandırıyor siz yıllarca dibinizdeki insanı hiç şüphelenip takip etmediniz mi yani?
Kır zincirlerini proveterya, zincirinden başka kaybedecek neyin var. ....
......ba...ba...ba kocamın kucağına oturmuşum. Abooo...kız ne var ki bunda?!Dizlerine kibar kibar oturdum. Düşünüyorum, düşünüyorum bunda bir gariplik göremiyorum. yer olmadığından sığabilmek için eşininin kucağında oturmuş bir kadın görsem ben yadırgamazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?