Beraber yaşama teklifi

Bu isin iconde baska bir is var. Burnuma kotu kokular geldi :)))

Eşim tuhaf, di mi kızlar
Yok canım çok doğall.
Ne var sankıı aaaa
Sadce arkadaşarıyla aynı evde yaşıcak .
Yeri gelcek adamın karısını banyodan çıkarken görcek , yerı gelcek sen banyodan çıkarken adam senı görcek .

Çok normal .

Bizimle biraz dalga geçiyor olabılırmısınız ?
Yaşınız profilinizdeki yaş mı ?

Yav hadi arkadaşını geçtim, eşiniz arkadaşına "Ne diyorsun birader" diyeceğine bunu mantıklı bulup size mi sordu? Çok tuhaf. Swinger fantezisi falan olabilir mi eşinizde, ciddi soruyorum bunu.
Zanetmem ya...daha çok salaklık gibi! Arkadaşına hep yakın olacağını düşünüyor olabilir böylelikle. Safmı dır nedir?

siz eşinle zaten ayrı odalarda takılıyodunuz, konuşmuyosunuz evli gibi değilsiniz. o yüzden bana çok anormal gelmedi

Yok vallahi dalga geçmiyorum. Profilimdeki bilgi doğrudur.

Belki banyoya birlikte girerler

Zanetmem ya...daha çok salaklık gibi! Arkadaşına hep yakın olacağını düşünüyor olabilir böylelikle. Safmı dır nedir?

Valla bilemedim. Devir saflık devri değil artık. Yani aynı sitede oturalım falan demiş olsa eyvallah da... Eşinizde olmasa bile arkadaşta böyle bir durum var belli ki. Yüz bulup herkese teklif edilemeyecek bir şey bu. Yemin ederim adamı vururlar benim karımda gözün mü var diye, Türkiye burası.

Oha!

Eşine bunu teklif edecek kadar genişliğe, eşin nasıl izin vermiş?

Burnuma pis kokular geliyor.

E eşinizle evli gibi değilsiniz ki zaten.
Bu soruyu sormakla da tüy dikmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…