Bu isin iconde baska bir is var. Burnuma kotu kokular geldi :)))Yok zannettiğiniz gibi değil!
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz.eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gitti
Eşim tuhaf, di mi kızlar
Yok canım çok doğall.Eşim tuhaf, di mi kızlar
Zanetmem ya...daha çok salaklık gibi! Arkadaşına hep yakın olacağını düşünüyor olabilir böylelikle. Safmı dır nedir?Yav hadi arkadaşını geçtim, eşiniz arkadaşına "Ne diyorsun birader" diyeceğine bunu mantıklı bulup size mi sordu? Çok tuhaf. Swinger fantezisi falan olabilir mi eşinizde, ciddi soruyorum bunu.
Aaasiz eşinle zaten ayrı odalarda takılıyodunuz, konuşmuyosunuz evli gibi değilsiniz. o yüzden bana çok anormal gelmedi
Yok vallahi dalga geçmiyorum. Profilimdeki bilgi doğrudur.Yok canım çok doğall.
Ne var sankıı aaaa
Sadce arkadaşarıyla aynı evde yaşıcak .
Yeri gelcek adamın karısını banyodan çıkarken görcek , yerı gelcek sen banyodan çıkarken adam senı görcek .
Çok normal .
Bizimle biraz dalga geçiyor olabılırmısınız ?
Yaşınız profilinizdeki yaş mı ?
Belki banyoya birlikte girerlerYok canım çok doğall.
Ne var sankıı aaaa
Sadce arkadaşarıyla aynı evde yaşıcak .
Yeri gelcek adamın karısını banyodan çıkarken görcek , yerı gelcek sen banyodan çıkarken adam senı görcek .
Çok normal .
Bizimle biraz dalga geçiyor olabılırmısınız ?
Yaşınız profilinizdeki yaş mı ?
Zanetmem ya...daha çok salaklık gibi! Arkadaşına hep yakın olacağını düşünüyor olabilir böylelikle. Safmı dır nedir?
52 yaşındakı bırının .Yok vallahi dalga geçmiyorum. Profilimdeki bilgi doğrudur.
yanı aynı evde yşaşayan onuda yapar. Neden olmasınBelki banyoya birlikte girerler
Oha!Yok zannettiğiniz gibi değil!
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz.eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gitti
Onda da ayrı salak zaten. Ben gibi afet i devran kadın dururken 7 senedir kanepede yatıyor.siz eşinle zaten ayrı odalarda takılıyodunuz, konuşmuyosunuz evli gibi değilsiniz. o yüzden bana çok anormal gelmedi
E eşinizle evli gibi değilsiniz ki zaten.Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir şey yok. Şimdi artık ayrı oturmaya da başladık. ikimizin de çok sevdiği bir kedimiz var. Onun kucağında uyumayı seviyordu. Kediye daha çok üzülüyorum. Bazan kapısının önünde bekliyor. Eşim gerçekten kalpsiz bir adam. İki haftadır işten geldiğinde, yemeği tepsisine koyup yüklükte yiyor. Orda uyuyor. Sabah oluncada işe gidiyor. Evin içinde görüşmüyoruz.
Eşin ve arkadaşı biseksüelliğe meyilli galibaEşim bin katı tuhaf. Birde arkadaşına evin dekorasyonunda sorun yaşanır, eşinle anlaşamazlar diye mesaj çekmiş. Gülsem mi ağlasam mı?!
Eşiniz arkadaşına ilgi duyuyor olabilir mi?Onda da ayrı salak zaten. Ben gibi afet i devran kadın dururken 7 senedir kanepede yatıyor.
Bence gizli sapık.Eşim tuhaf, di mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?