Çünkü konu sahibi bilmediğimiz yıl kadar vajiymiş.sen ısrarla bu adamla evli kalmaya neden devam ediyorsun anlamış değilim..
Onda da ayrı salak zaten. Ben gibi afet i devran kadın dururken 7 senedir kanepede yatıyor.
Uygunsuz halimiz olmuyor maalesef. Ama yeni evliyken, ilk yıllarda en ufak şeyde fotoğraf çekmek istiyor du. Yorganın altında beni görüntülerken yakaladım bir kaç kez. Kavga ettik bu yüzden. Ama kendi kendine eğleniyordur, öyle kötü bir şey düşünmek istemiyorum. Herşeyi görüntülemeyi sever çünkü. Değişik bir bulut görse bile hemen kaydetmek ister. ..ve evet..paylaşırda....öyle bir şey yapmamıştır inşallah. Nereden bilebilirim ki..
Yok ya, çok uzakta arkadaşı, farklı şehirler. En son iki yıl önce, düğününde yüz yüze görüştüler.
Bu mesajı okuyunca tüm inandırıcılığınızı kaybettiniz.Onda da ayrı salak zaten. Ben gibi afet i devran kadın dururken 7 senedir kanepede yatıyor.
ilk kez bir konu açıyorum, çok canım sıkılıyor. Kocamın kaprislerinden bıktım. İlk önce bana innat olsun diye, sonrada hoşuna gittiği için yüklük olarak kullandığım odaya yerleşti. Tepeleme kutu ve kullanılmayan eşyalarla dolu. Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir şey yok. Şimdi artık ayrı oturmaya da başladık. ikimizin de çok sevdiği bir kedimiz var. Onun kucağında uyumayı seviyordu. Kediye daha çok üzülüyorum. Bazan kapısının önünde bekliyor. Eşim gerçekten kalpsiz bir adam. İki haftadır işten geldiğinde, yemeği tepsisine koyup yüklükte yiyor. Orda uyuyor. Sabah oluncada işe gidiyor. Evin içinde görüşmüyoruz. Kedim ve kendim için çok üzülüyorum. Çok yalnızım. Ne yapsam bilmiyorum gerçekten.
Aynen içim bulanıd bu konudan ben yönetıme şikayet ettım . Kadın oldugunu kanıtlasın bakalım.Konu sahte bence. 52 yaşındaki kadın evlendiğinde pozlu fotoğraf makinaları vardı. Eşiniz çekiyordu da nerden çıkarttırıyordu?
Daha kameralı telefona geçeli kaç yıl oldu?
Bi de vajiyim diyorsunuz. Bence baya baya sahtesiniz.
Maddi anlamda ona borçluyum. Ona destek olmam gerekiyor. Ailem için borca girdi. Ayri ev açacak lüksüm yok. Karı koca olarak bir paylaşımımız yok ama zor günümüzde aileme çok büyük desteği oldu. Onu yüz üstü bırakamam. Aileme, maddi manevi moral oldu.sen ısrarla bu adamla evli kalmaya neden devam ediyorsun anlamış değilim..
Daha ne teklifler duyacağız. Hangi akla hizmet böyle bir teklifte bulunmuş? Eşiniz neden diğer arkadaşıyla beraber yaşamak istesin ki... Aklıma kötü şeyler geldi yorumları .okumadım amaYok zannettiğiniz gibi değil!
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz.eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gitti
Konu sahte bence. 52 yaşındaki kadın evlendiğinde pozlu fotoğraf makinaları vardı. Eşiniz çekiyordu da nerden çıkarttırıyordu?
Daha kameralı telefona geçeli kaç yıl oldu?
Bi de vajiyim diyorsunuz. Bence baya baya sahtesiniz.
Bir de bu var :)Of of hangisi düzgün ki. Hepsi öyle. Bu sadece yakalanmış olan.
Erkeklerden iğrendim. Geçen günlerde karşı blokta oturan adamın teki işyerime geldi. Öyle arada selamlaşırız, o kadar. Eşimde bende pek muhattap değiliz. Geldi, sana ev açayım buluşalım dedi bana durup dururken. Ben hayretten kalakaldım. O an nasıl tepki vereceğimi bilemedim. Kibarca redettim. O zaman ayda bir olsun dedi. Pazarlığa başladı. Ben " ha bir kere ha yüz kere ahlaksızlık ahlaksızlıktır ne farkeder dedim, ama hala kibarım. Jeton düşmüyor ki kafasına bir şey indireyim. Şimdi aklıma geldikce midem bulanıyor. O anda neden haddini bildirmedim diye kendime kızıp duruyorum. Buna nasıl cürret etti, hazmedemiyorum. Eşimede anlattım, sadece güldü. Nasıl midem bulanıyor kendimi nasıl kötü hissediyorum anlatamam. Böyle bir davranışa maruz kalmak, çok aşağılayıcı. İğrenç bir insanla merhabalaşır dururmuşum, meğer niyeti kötüymüş. Birde hacca gitmiş utanmaz, ahlaksız.
52 yaşına gelmişsiniz kaç yıllık evlisiniz? Hadi 25 yaşında bşr kadın bu söylediğinizi söylese olabilir derim de 52 yaşında hala ödenen neyin borcu?Maddi anlamda ona borçluyum. Ona destek olmam gerekiyor. Ailem için borca girdi. Ayri ev açacak lüksüm yok. Karı koca olarak bir paylaşımımız yok ama zor günümüzde aileme çok büyük desteği oldu. Onu yüz üstü bırakamam. Aileme, maddi manevi moral oldu.
Eski mesajlarında eşim benimle ilgilenmiyor, umursamıyor. Ama arabasını satıp, parasını kardeşine vermiş vb bir şeyler yazmışsın.Maddi anlamda ona borçluyum. Ona destek olmam gerekiyor. Ailem için borca girdi. Ayri ev açacak lüksüm yok. Karı koca olarak bir paylaşımımız yok ama zor günümüzde aileme çok büyük desteği oldu. Onu yüz üstü bırakamam. Aileme, maddi manevi moral oldu.
Bir de yeni evliyken kocası bunun açık resimlerini çekiyormuş ki akıllı telefonu Bırak belki telefon yoktu o dönemde.Konu sahibi 52 yaşında
Kocası 7 yıldır yüklükte yatıyor
Konu sahibi vajinismus
Komşusu ona ev açmayı teklif etmiş, kibarca reddetmiş.
Kocasına anlatmış, kocası gülmüş geçmiş.
Şimdi de evli kankayla aynı evde yaşama fantezisi.
Enteresan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?