Beraber yaşama teklifi

Onda da ayrı salak zaten. Ben gibi afet i devran kadın dururken 7 senedir kanepede yatıyor.

Yok ya, çok uzakta arkadaşı, farklı şehirler. En son iki yıl önce, düğününde yüz yüze görüştüler.

Profilinizdeki bilgiler doğruysa annemle yaşıtsınız o yüzden saygısızlık etmek istemiyorum ama gerçekten eşinizle bu arkadaşının ilişkisini didiklemenizi öneririm. Çift fantezileri, biseksüellik gibi durumlar çıkabilir. Durum bana pek normal gelmedi. Hatta hiç gelmedi.

Cok igrencmis gercekten aklima bin tane sey gelirdi.Obur adamin karisiyla bi iletisime gec bakalim acaba ikinizin esi de iliski mi yasiyor.Belki onlarinda cinsel hayati yoktur.Obur kadinin belki haberi bile yoktur bu ev isinden.Esin seni alistirmaya mi calisiyor napiyor ya da grup sex hayalleri felan mi var.Cok kotu ya Allah muhafaza

Eşiniz normal değil .

Aynen içim bulanıd bu konudan ben yönetıme şikayet ettım . Kadın oldugunu kanıtlasın bakalım.

sen ısrarla bu adamla evli kalmaya neden devam ediyorsun anlamış değilim..
Maddi anlamda ona borçluyum. Ona destek olmam gerekiyor. Ailem için borca girdi. Ayri ev açacak lüksüm yok. Karı koca olarak bir paylaşımımız yok ama zor günümüzde aileme çok büyük desteği oldu. Onu yüz üstü bırakamam. Aileme, maddi manevi moral oldu.

Daha ne teklifler duyacağız. Hangi akla hizmet böyle bir teklifte bulunmuş? Eşiniz neden diğer arkadaşıyla beraber yaşamak istesin ki... Aklıma kötü şeyler geldi yorumları .okumadım ama

Bir de bu var :)

Profil bilgilerin doğruysa ilk evlendiğiniz sıralarda senin fotoğrafını neyle çekiyordu? Garip.

Ki profil bilgilerim doğru demiş. Bir tutarsızlık var bu konuda ya. Sabrımızı deniyorlar bence.

52 yaşına gelmişsiniz kaç yıllık evlisiniz? Hadi 25 yaşında bşr kadın bu söylediğinizi söylese olabilir derim de 52 yaşında hala ödenen neyin borcu?

Eski mesajlarında eşim benimle ilgilenmiyor, umursamıyor. Ama arabasını satıp, parasını kardeşine vermiş vb bir şeyler yazmışsın.

Seni umursamayan adam aileni neden umursasın, yardım etsin?

"Böyle bir şey olabilir mi ya?"
"İnsan gerçekten hayret ediyor"

Konu sahibi 52 yaşında
Kocası 7 yıldır yüklükte yatıyor

Konu sahibi vajinismus
Komşusu ona ev açmayı teklif etmiş, kibarca reddetmiş.
Kocasına anlatmış, kocası gülmüş geçmiş.

Şimdi de evli kankayla aynı evde yaşama fantezisi.

Enteresan.

Bir de yeni evliyken kocası bunun açık resimlerini çekiyormuş ki akıllı telefonu Bırak belki telefon yoktu o dönemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…