Beraber yaşama teklifi

Oha!

Eşine bunu teklif edecek kadar genişliğe, eşin nasıl izin vermiş?

Burnuma pis kokular geliyor.
Hmmm, emin değilim. Genişlik , sıra dışılık, bazı şeyleri aşmışlık gibi de olabilir. Bilemedim işte. Kafamı kurcalayıp dıruyor. O yüzden konu açtım zaten.

Böyle biriyle arkadaş diye kocadan bile boşanılır.
Resmen hakaret.

Hmmm, emin değilim. Genişlik , sıra dışılık, bazı şeyleri aşmışlık gibi de olabilir. Bilemedim işte. Kafamı kurcalayıp dıruyor. O yüzden konu açtım zaten.
7 yıldır seninle bağı olmayan erkeğin hayatında mutlaka başkası olur.
Kocanınki erkekmiş.
İğrenç.

Bence gizli sapık.

İnşallah senin veya kendisinin uygunsuz halleri kankasının telefonuna gitmiyordur.
Uygunsuz halimiz olmuyor maalesef. Ama yeni evliyken, ilk yıllarda en ufak şeyde fotoğraf çekmek istiyor du. Yorganın altında beni görüntülerken yakaladım bir kaç kez. Kavga ettik bu yüzden. Ama kendi kendine eğleniyordur, öyle kötü bir şey düşünmek istemiyorum. Herşeyi görüntülemeyi sever çünkü. Değişik bir bulut görse bile hemen kaydetmek ister. ..ve evet..paylaşırda....öyle bir şey yapmamıştır inşallah. Nereden bilebilirim ki..

İnsanlar nasıl böyle düşünüp dile getiriyorlar acaba. Tövbe yarabbi. Bunlar normal insan işleri değil yani eşiniz ciddi şekilde düşündüyse bunu biraz altındaki nedenini araştırın bence hiç normal değil

Yanlış anlamyın ama twıt*r da böyle ahlaksız ınsanlar çok .
Karısının uygunsuz hallerını paylaşıyorlar .
Nerden bılıyosun dersen bı sapık vardı o yakalandığında adamın butun profilinii incelemiştim ve adam bildiğin sapık . Karısının gecelıklı halerını falan gönderip bizimle birlikte olmak ıstemısınız yazıyodu

7 yıldır seninle bağı olmayan erkeğin hayatında mutlaka başkası olur.
Kocanınki erkekmiş.
İğrenç.
Yok ya, çok uzakta arkadaşı, farklı şehirler. En son iki yıl önce, düğününde yüz yüze görüştüler.

Iyyy!

Amanın
Sizin özel anlarınız olduğunu, evde yabancı biri olursa nasıl rahat edeceğinizi ve bu fikirle bana nasıl gelirsin hiç mi düşünmedin diye sormanız gerek bence.

Kaç yılllık evlisin?
Göstere göstere çekmez, gizli çeker.

Yok ya, çok uzakta arkadaşı, farklı şehirler. En son iki yıl önce, düğününde yüz yüze görüştüler.
Ee bu daha tuhaf.
Aynı evi teklif edecek kadar yakınlık nereden geliyor?

Yabancı adamla aynı banyo, aynı tuvalet, tanımadığın kadınla aynı mutfak, yatak odası meçhul, akşamları bie şort giyip oturmak falan. Ayy iğrenç ötesi. Eşin de tam dayaklık nasıl bu teklifi sundu. Nasıl midesi aldı ya?

Kocaman bir ööööyyyyyykkkkkk !

Kadıncağızın biri de kocasının, erkek mail gruplarına uygunsuz fotolarını gönderip bel altı yorumlar istediğini görmüş.

Kadın dindar biriydi ve şerefsiz kocası onu ifşa etmiş. Kadın kahrolmuştu.

Evet çok var bende o sapık sayesınde öğrendım . Kapalı kapalı kadınlar tangayla çekilmiş pozlar.
Eşimden habersız , ablamdan habersız gibi gbi.
Allahım düzgün ınsanlarla karşılaştırsın ya kabus gıbı ..
Konu sahıbı lutfen dıkkatlı olun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…