Hmmm, emin değilim. Genişlik , sıra dışılık, bazı şeyleri aşmışlık gibi de olabilir. Bilemedim işte. Kafamı kurcalayıp dıruyor. O yüzden konu açtım zaten.Oha!
Eşine bunu teklif edecek kadar genişliğe, eşin nasıl izin vermiş?
Burnuma pis kokular geliyor.
Tek saf sensin.Zanetmem ya...daha çok salaklık gibi! Arkadaşına hep yakın olacağını düşünüyor olabilir böylelikle. Safmı dır nedir?
Böyle biriyle arkadaş diye kocadan bile boşanılır.Valla bilemedim. Devir saflık devri değil artık. Yani aynı sitede oturalım falan demiş olsa eyvallah da... Eşinizde olmasa bile arkadaşta böyle bir durum var belli ki. Yüz bulup herkese teklif edilemeyecek bir şey bu. Yemin ederim adamı vururlar benim karımda gözün mü var diye, Türkiye burası.
Demek ki kankası daha çekici geliyor.Onda da ayrı salak zaten. Ben gibi afet i devran kadın dururken 7 senedir kanepede yatıyor.
7 yıldır seninle bağı olmayan erkeğin hayatında mutlaka başkası olur.Hmmm, emin değilim. Genişlik , sıra dışılık, bazı şeyleri aşmışlık gibi de olabilir. Bilemedim işte. Kafamı kurcalayıp dıruyor. O yüzden konu açtım zaten.
Uygunsuz halimiz olmuyor maalesef. Ama yeni evliyken, ilk yıllarda en ufak şeyde fotoğraf çekmek istiyor du. Yorganın altında beni görüntülerken yakaladım bir kaç kez. Kavga ettik bu yüzden. Ama kendi kendine eğleniyordur, öyle kötü bir şey düşünmek istemiyorum. Herşeyi görüntülemeyi sever çünkü. Değişik bir bulut görse bile hemen kaydetmek ister. ..ve evet..paylaşırda....öyle bir şey yapmamıştır inşallah. Nereden bilebilirim ki..Bence gizli sapık.
İnşallah senin veya kendisinin uygunsuz halleri kankasının telefonuna gitmiyordur.
Yanlış anlamyın ama twıt*r da böyle ahlaksız ınsanlar çok .Uygunsuz halimiz olmuyor maalesef. Ama yeni evliyken, ilk yıllarda en ufak şeyde fotoğraf çekmek istiyor du. Yorganın altında beni görüntülerken yakaladım bir kaç kez. Kavga ettik bu yüzden. Ama kendi kendine eğleniyordur, öyle kötü bir şey düşünmek istemiyorum. Herşeyi görüntülemeyi sever çünkü. Değişik bir bulut görse bile hemen kaydetmek ister. ..ve evet..paylaşırda....öyle bir şey yapmamıştır inşallah. Nereden bilebilirim ki..
Yok ya, çok uzakta arkadaşı, farklı şehirler. En son iki yıl önce, düğününde yüz yüze görüştüler.7 yıldır seninle bağı olmayan erkeğin hayatında mutlaka başkası olur.
Kocanınki erkekmiş.
İğrenç.
Iyyy!Yanlış anlamyın ama twıt*r da böyle ahlaksız ınsanlar çok .
Karısının uygunsuz hallerını paylaşıyorlar .
Nerden bılıyosun dersen bı sapık vardı o yakalandığında adamın butun profilinii incelemiştim ve adam bildiğin sapık . Karısının gecelıklı halerını falan gönderip bizimle birlikte olmak ıstemısınız yazıyodu
İnsanlar nasıl böyle düşünüp dile getiriyorlar acaba. Tövbe yarabbi. Bunlar normal insan işleri değil yani eşiniz ciddi şekilde düşündüyse bunu biraz altındaki nedenini araştırın bence hiç normal değil
Onda da ayrı salak zaten. Ben gibi afet i devran kadın dururken 7 senedir kanepede yatıyor.
Kaç yılllık evlisin?Ben vajinismus hastasıyım. Vajinismus hastaları, gittikce kalınlaştırdıkları aparatlarla egzersiz yapar. Penis boyutundaki bir aparatla egzersiz yaptığım halde, kızlık zarım zarar görmedi. İlişki de yaşasam görmeyecek, çünkü esnek. Ben bu zarla, bekaret raporu ala ala yedi koca eskitebilirim.
Göstere göstere çekmez, gizli çeker.Uygunsuz halimiz olmuyor maalesef. Ama yeni evliyken, ilk yıllarda en ufak şeyde fotoğraf çekmek istiyor du. Yorganın altında beni görüntülerken yakaladım bir kaç kez. Kavga ettik bu yüzden. Ama kendi kendine eğleniyordur, öyle kötü bir şey düşünmek istemiyorum. Herşeyi görüntülemeyi sever çünkü. Değişik bir bulut görse bile hemen kaydetmek ister. ..ve evet..paylaşırda....öyle bir şey yapmamıştır inşallah. Nereden bilebilirim ki..
Ee bu daha tuhaf.Yok ya, çok uzakta arkadaşı, farklı şehirler. En son iki yıl önce, düğününde yüz yüze görüştüler.
Kadıncağızın biri de kocasının, erkek mail gruplarına uygunsuz fotolarını gönderip bel altı yorumlar istediğini görmüş.Yanlış anlamyın ama twıt*r da böyle ahlaksız ınsanlar çok .
Karısının uygunsuz hallerını paylaşıyorlar .
Nerden bılıyosun dersen bı sapık vardı o yakalandığında adamın butun profilinii incelemiştim ve adam bildiğin sapık . Karısının gecelıklı halerını falan gönderip bizimle birlikte olmak ıstemısınız yazıyodu
Evet çok var bende o sapık sayesınde öğrendım . Kapalı kapalı kadınlar tangayla çekilmiş pozlar.Kadıncağızın biri de kocasının, erkek mail gruplarına uygunsuz fotolarını gönderip bel altı yorumlar istediğini görmüş.
Kadın dindar biriydi ve şerefsiz kocası onu ifşa etmiş. Kadın kahrolmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?