Vajı değilmiydi kız buTeyzeciğim, sen değil miydin basketbol topu gibi, şaplanmalık popom var ama eşimin umrunda değil diyen?
E bulmuş işte sana şaplatacak birini. Daha ne istiyorsun anlamıyorum ki
Kocası istese de yanaşamıyor ki çünkü vaji :)Teyzeciğim, sen değil miydin basketbol topu gibi, şaplanmalık popom var ama eşimin umrunda değil diyen?
Konu sahibi de erkek galiba.Esiniz erkeğim diye geziyo mu ortalikta
Oha bunu da mı dedi ?Teyzeciğim, sen değil miydin basketbol topu gibi, şaplanmalık popom var ama eşimin umrunda değil diyen?
Hemen kaçmış.Cidden böyle şeyler yazarken utanmıyor musunuz? Evet biz sizi tanımıyoruz, evet biz sizi görmedik bilmiyoruz hatta hiç de bilmeyeceğiz ama siz kendinizi biliyorsunuz. Hiç utanmıyor musunuz? Böyle saçma fanteziler kurarken?
Sizin yerinize ben utandım. Ayıp ya. Yapmayın. Ne gerek var? Gün gelir bunlar bir gün karşınıza çıkar, o zaman anlarsınız!
Vajı değilmiydi kız bu
Cep telefonunun ne zaman çıktığını az çok hatırlarız yani hepimizBir de yeni evliyken kocası bunun açık resimlerini çekiyormuş ki akıllı telefonu Bırak belki telefon yoktu o dönemde.
KAdın mıı yoksa İrkek mi . Erkeklerın poposu gerçekten güzel oluyorBen de vaji olayını bilmiyorum. Kocam yüklükte yaşıyor konusundaydı galiba, tam şaplanmalık popom var ama kocam şaplamıyor falan diyordu.
Vaji olduğu için popo kısmıyla ilgilensin istiyor herhalde kadın
Aynen bence de ama sanırım bu konuda falso verdiCep telefonunun ne zaman çıktığını az çok hatırlarız yani hepimiz
52 yaşında
Vajinismus
Popo saplatmak
Afeti devran
Arkadasla bir yasamak
Konu fake bence
Zaten ajanlarimiz harikalar her birini tebrik ederim:)
Eşim bin katı tuhaf. Birde arkadaşına evin dekorasyonunda sorun yaşanır, eşinle anlaşamazlar diye mesaj çekmiş. Gülsem mi ağlasam mı?!
İlk cep telefonum 1997 de olmuştu.Cep telefonunun ne zaman çıktığını az çok hatırlarız yani hepimiz
52 yaşında
Vajinismus
Popo saplatmak
Afeti devran
Arkadasla bir yasamak
Konu fake bence
Zaten ajanlarimiz harikalar her birini tebrik ederim:)
Ufak atsaydi hahaha:))Aynen bence de ama sanırım bu konuda falso verdi
Hayır sahte değilim. Vaji olmam beraber bir şeyler yapmadığımızı göstermez. Sadece 13 yıldır evliyiz. Evimizde her zaman internet oldu. Ve yaşımı hiç göstermem. Gayet bakımlı, fit, selülitsiz, kırışıksız, güzel de bir kadınım. Eşimle evlendiğimde 40 ıma giriyordum ve ailesi bana hayran olmuştu. Eşim benden küçük olduğu halde, kimse sorun etmedi. Bunu kendimi övmek için yazmıyorum. Siz sadece yaşdan dolayı bir ön yargıya kapıldınız. Sanki taş devrinden gelmişim gibi. Pek çok kadın, yaşına rağmen, günümüzde, yaşıtlarına nazaran daha bakımlı ve genç görünebiliyor. Bazıları da aşırı kilo, monoton, sporsuz bir hayat, kötü beslenme sonucu 28 yaşında yaşlanma belirtileri gösteriyor. Yani demek istediğim hala fotoğraflarda süper çıkıyorum.Konu sahte bence. 52 yaşındaki kadın evlendiğinde pozlu fotoğraf makinaları vardı. Eşiniz çekiyordu da nerden çıkarttırıyordu?
Daha kameralı telefona geçeli kaç yıl oldu?
Bi de vajiyim diyorsunuz. Bence baya baya sahtesiniz.
Bu konudaki en iyi dedektif ödülüne de sizi layık gördük efendimİlk cep telefonum 1997 de olmuştu.
Teyze 65 doğumlu.
kaç yıllık evli olduğunu bilmiyoruz.
Ama 7 yıldır vajiymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?