- 13 Kasım 2018
- 124
- 190
- 103
- Konu Sahibi m e n t a l i s t
-
Hayir ilk defa konu açıyorum.Bu konu daha öncede açılmamış mıydı ?
Aynısını okuduğuma eminim . Özellikle bu epilepsi ve çocuk şımartma konusunda .
Kendinize gelin silkelenin. Dost acı söylermiş. Sizi tanımıyorum ama kusura bakmayın depresyon, bunalım ve hastalık gibi bir lüksünüz yok. Lütfen yanlış anlamayın ama çocuğu olan biz annelerin girmek istesek hayat bizi oraya sürüklese bile depresyona girmek gibi bir seçeneğimiz yok. Evlatlarımız bizden ilgi bekler, yemek bekler, temizlik bekler, oyun bekler, bakım bekler vs beklerde bekler. Onların bizden başka dayanak noktası yok. Siz salarsanız bırakırsanız kendinizi gelecek bir ya da birkaç nesil heba olur. O yüzden yapmazsınız. Buna izniniz de hakkınız da yok!
Peki bu ruh halinden nasıl çıkacaksınız. O bölgede meşhur olan organik ürünlerin netten satışını yapıp para kazanın. Para kazandıkça kendine güveniniz artacak ve işe yaramak başka bir işli de arada başardığınızı görmek motive edecektir.Bu organik gıda olmaz o bölgeye ait koku olur, ot olur, sabun olur, bal olur vs Küçük yerde olduğunuzdan söylüyorum. El emeği de olur. İşleme, süs eşya üretimi, boyaması, tığ-şiş işleri, evde yemek yapıp satma artık elinizden ne geliyorsa. Dünyaya dönün ve kısır bir döngü olan evliliğinizi hayatınızın temeline oturtup tüm kapıları yüzünüze kapamayın mutsuzluğu çağırmayın. Kızınızda üretiminizin bir parçası olsun. Atıyorum keçeden kapı süsü yapıp satıyorsunuz kızınızda sizinle birlikte kesiyor biçiyor yapıltırıyor. Taş boyama işi yaptınız kızınızda boyuyor vs. Eğitiminizi dikkate almadan yazıyorum tabi. Ama hayatın bir yerinden tutmayan insan sinirli, depresif olur. Lütfen hoşunuza gidebilecek işlerle meşgul olun. Yavrunuzla eğlenin, mutlu olun. O size muhtaç.
Bu kadar hızlı hallolmasina çok sevindimTavsiyeleriniz için teşekkür ederimbahçe yapmaya basladik kızım da benimle beraber saatlerce bahçede toprakla vakit geciriyo çok iyi geliyor gerçekten bir de kardeşi olucagini öğrendi çok mutlu , babamizla da oturup açık açık konuştu o da davranışlarına dikkat etmeye calisiyo telefon alışkanlığından tabiki vazgeçmiyor fakat ailece güzel vakit geçirdiğimiz saatlerimiz var artık umarım böyle gider hep
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederimbahçe yapmaya basladik kızım da benimle beraber saatlerce bahçede toprakla vakit geciriyo çok iyi geliyor gerçekten bir de kardeşi olucagini öğrendi çok mutlu , babamizla da oturup açık açık konuştu o da davranışlarına dikkat etmeye calisiyo telefon alışkanlığından tabiki vazgeçmiyor fakat ailece güzel vakit geçirdiğimiz saatlerimiz var artık umarım böyle gider hep
Ablacım konuyu dün açmışsın. Bugün ailece vakit geçirdiğimiz saatlerimiz var artık diyorsun. Bebek dünden bugüne olmadı değil mi? Bahçeyi geceden yapmaya mı başladınız? Uyku falan uyumadınız mı hiç? Allah daim etsin ne diyelim. Allah bana da bu kafayı versin. Iki yıldır çözemedim ben sorunu siz maşallah bir günde çözüm buldunuz. Bebek mi yapsam ne yapsam ben de.
Bende pazar günü açılmış gözüküyor konu?
Bende de pazar görünüyor ama benim beyin yanmış olduğu için bugün pazartesi sandım. Mantıklı hiçbir açıklamam yok shsjsjsj. Konu sahibi kusura bakma ben bir gün geçti sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?