Berbat bir anneymişim gibi hissediyorum :(

Kendimi alıntılayıp düzelteyim düzeltme butonu pasif. Allah bana bu kafayı vermiş zaten. Bugünün hangi güm olduğunu bilmediğimden dolayı nedense konu dün açılmış sandım. Ondan bu cevabım. Ama yine de bir haftada nasıl çözüldü diye durumu kurtarabilirim bence.

Bende tam tavsiye verecektim kız ne güneşi dedim 2 ye geçtim sorun çözülmüş hayırlısı olsun böyle sorunlar bizde olsa 3 ay da anca olurdu bu gelişme belkş hiç olmazdı

Biz yıllardır cozemiyoruz masallah siz hemen cozume kavusturabilmissiniz...hem cinsel hayatimiz bitti demissiniz hem de bebek.. neyse saglicakla dogsun kuzucuk hayirlisi olsun hakkinizda.

olmayan cinsel hayata 2.bebekte gellmiş. neyse konu bi anda sevgi pıtırcığına dönüşmüş inşallah bundan sonrahersey istediğnizgibi olur

Hahahshsjsk arkadasim cok hoşsun Allah iyiligini wersin konuyu geçen pazar acmistim
Bebek konusu ise aylardır planladığım biseydi, şimdi nasip oldu. Kızım yalnız büyüsün istemiyordum.
Eşim tesadüfen bigun gerçekten çok dolmuştum kendi kendime agladigima rastladı oturup konuştuktan sonra da davranışlarını baya değiştirdi tabi böyle devam eder umarım

Geldin mi konu sahibi :) bir alt mesajda durumu açıkladım benim devreler yanmış durumda bu ara. Geçenlerde biz hangi yıldaydık diye düşündüm birkaç saniye. O yüzden mazur gör :)

olmayan cinsel hayata 2.bebekte gellmiş. neyse konu bi anda sevgi pıtırcığına dönüşmüş inşallah bundan sonrahersey istediğnizgibi olur
Cinsel hayatımız yok demedim iletişimimiz kopuk dedim. Kızıma bı kardeş yapmayı zaten planlıyordum. Nerdeyse çoğu evli erkeğin problemi bu elinde telefonla uzun vakitler gecirmek. Ben bundan rahatsız olduğumu açık açık dile getirdim, artık evde patliycak bı bomba gibi gezmeye değil , sorunum neyse o anda konuşup çözmeye karar verdim . Başka türlü ofkem kendime de kızıma da ciddi zarar veriyor çünkü. Sevgi pitircigina filan da dönüşme değil çözüm bulmaya çalısiyorum evde suratsız ve mutsuz dolaşmaya devam ederek çocuğumun da mutsuz olduğunu gormek hoşuma gitmedi çünkü. Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşım.

Bu tip sorunlar bir haftada, bir ayda düzelmez. Siz bir de hamile mi kaldınız.Allah yardımcınız olsun azıcık da şu kadınlara akıl versin.
Kızımin Tek başına büyümesi kendine hayali arkadaşlari varmış gibi davranması eşimin evde boş boş vakit geçirmesinden daha fazla içimi acittigi için bı kardeşi olsun istedim. Bir anda olmadı zaten yaklaşık 1 senelik bir uğraşın sonucunda hamilelik oldu. Iyi dileklerinize teşekkür ederim. Eşim bir anda çok duyarlı çok sağduyulu bı adam mı oldu hayır. En azından agladigima rastladığında ısrarla konuşmak istedi ve kızını alıp dışarıda bisiklet sürdürüyor, evde işime karışmıyor ve kırıcı eleştirilerini bıraktı. Hiç degilse biraz olsun yükümü hafifletmeye çalışıyor. Boyle sorunların bir iki günde cozulmiycegini bende biliyorum alışkanlıklar değişmez çünkü. Ama en azından kendmi ifade ettim ben rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…