berbat haldeyim...

bızım bu cektıklerımızı neden onlarda cekmıyorkii acabaa uzulmeyın artık kendınıze gelınn bakın bırsırı ızınız varmıs sızı bekleyen onlara donun artık baska ugraslar bulun kendınıze...

ölüyorum Rabbim...çok acıyor canım...bin parçaya bölünüyor içim bin bıçak tarafından...yarından umudum yok...yemek,içimek,gülmek istemiyorum...hep uyusam uyanmasam,kimse çıkarmasa beni odamdan,hiçbir şey yapmasam,konuşmasam kimseyle...

ölüyorum Rabbim...çok acıyor canım...bin parçaya bölünüyor içim bin bıçak tarafından...yarından umudum yok...yemek,içimek,gülmek istemiyorum...hep uyusam uyanmasam,kimse çıkarmasa beni odamdan,hiçbir şey yapmasam,konuşmasam kimseyle...
Lütfen yapmayın böyle. Size hiç bir yararı yok. Ailenizi düşünün onlar bunu hakediyor mu?
Tam bilmiyorum tabii ama, şimdi size ne olduğunu düşünüp dertleniyorlardır inanın bana. Bir an önce toparlanın hepsi geçecek. Derin yaralarınız var şu an ama değmez.
Kendinizi dinlemeyin, kendinizle konuşmayın. Yakın bir arkadaşınız varsa ona açılın. Biri sizi dinlesin. Paylaşın. Sadece bu forumla sınırlı kalmasın.
Sizi çok iyi anladığımı söylemeliyim.

tatlım seni anlıyorum.fakat ölürüm onsuz yaşayamam napıcam vs.gibi kendine panik yaparsan onu yaşarsın.herzaman ki gibi yaşamaya yaptıklarını yapmaya devam edeceksin.tabi ki mutlu olacaksın farklı farklı şeyler seni mutlu edecek sen yeter ki kapılarını kapatma mutlu olmanı engelleme.unutma herşey sen de bitiyor tabi ki de acını da yaşa ama bu kadar hayattan soyutlanmadan.geçici bişey kimler neler atlatmamış bu süreyi bi an önce atlatmanı dilerim.Allah daha acı şeyler yaşatmasın...

Seni çok iyi anlıyorum. Aynı durumdayız. Zaman diyorlar, geçicek diyorlar ama o zaman bi türlü geçmek bilmiyor, gelmek bilmiyor. Yoruldum. Çok yoruldum.:43:

bızım bu cektıklerımızı neden onlarda cekmıyorkii acabaa uzulmeyın artık kendınıze gelınn bakın bırsırı ızınız varmıs sızı bekleyen onlara donun artık baska ugraslar bulun kendınıze...

Valla bazen denk geliyorum onlar da çekiyor da biz kendi çektiğimizi biliyoruz ancak...Ne kadar güçlü olunursa o kadar iyi...

çok acıyor canım...mesaj atmak istiyorum tekrar deneyelim diye...ama elimdeyken tutamadığımı kaybettikten sonra nasıl getireceğim ki...kaldı ki duygulu biri değil asla...yakın olsam süslenip çıksam etkilenir de mesaj falan hikaye ona...edebiyat yapma bana diyen biri o.

Yorum yapıcam ama konuyu tam bilmiyorum ayrılma sebebiniz ve ilişkinden kısaca bahsedermisin?

umarım en kısa zamanda bu halinden kurtulursun,,,
kafanı dağıtacak başka şeylere yönel.hem okulunda varmış kendini ona ver...
herşey sevgiliden ibaret diil.gerçi şimdi bizler her nekadar böle sölesekte sen kendini toparlayamadan bişe yapamayacaksın..
ama zamanla anlıcaksın..
tek yapacağın şey SABIR..
üzülme olurmu..sen daha kıymetlisin..senin bi varlığın var kendi varlığının farkında ol..
ozaman acında hafifler ve gittikçe kendini toparlarsın..
kendine zaman ayır,10 sn bile olsa başka mutluluklarını hatırla,.
hiçmi hayatında ii giden bişe yok onlar için şükret,nefes alışının bile..

daha iyi misin temmuz sendromu? hic bi gelisme olmadi mi? zamanin gecmesi de kolay olmuyo yaaa,tek tek gun sayiyorum.biktim yaa sabretmekten biktim!!!!!!! pasam mtlu huzurlu,adalet mi ya :( doluyum yine..

esmerimden hiç haber yok...artık dönmesini de beklemiyorum...geçmedi yaram ama daha az acıtıyor...

ayni durum burda ama benimkide hasretlik :(( icim aciyor icim... her gece aglamaktan birsey yapmiyorum :((

geçiyor arkadaşlar merak etmeyin ama kendinize sırf eziyet çektirmek istiyorsanız eğer resimlerine bakın paylaşımlarını tarayın inanın bunların hiçbirinin size bir faydası dokunmayacak, zaten emin olun zamanla bunlara ayırdığınız vakit azalırken bir de geriye dönüp bakmışsınız ki herşey daha iyi :)))

kızlar o günlere nazaran çok çok iyi durumdayım,aklıma geldikçe yağızım,nasip değilmiş diyorum,sabrediyorum,Rabbim hayırlısını ver diye dua ediyorum...

ben bugün yine kokunu özledim...baktım resimlerine netten...telefonu kaç kez elima alıp bıraktım,aramamak için zor tuttum kendimi...

Arkadaşım lütfen yapma böyle kendine acı çektiriyosun hiç mi kendine acımıyosun dünyadaki en değerli kişi sensin bunun farkına varmalısın kimse için acı çekmeye değmez, şunu düşün bir de böyle yaparak bedenine de ruhuna da acı çektiriyosun sana bunları emanet eden Allah, böyle yaparak gereksiz yere kendini heba ediyorsun. Onun resimlerine falan bakma telefonunu sürekli yanında tutma, hatta resimleri sil bence. Ailenle arkadaşlarınla vakit geçir, hatta onun resmini görünce kafanı çevir, güzel anıları değil sana yaptığı kötü şeyleri neden ayrıldığınızı düşün.

Back
X