- Konu Sahibi temmuzsendromu
bızım bu cektıklerımızı neden onlarda cekmıyorkii acabaa uzulmeyın artık kendınıze gelınn bakın bırsırı ızınız varmıs sızı bekleyen onlara donun artık baska ugraslar bulun kendınıze...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen yapmayın böyle. Size hiç bir yararı yok. Ailenizi düşünün onlar bunu hakediyor mu?ölüyorum Rabbim...çok acıyor canım...bin parçaya bölünüyor içim bin bıçak tarafından...yarından umudum yok...yemek,içimek,gülmek istemiyorum...hep uyusam uyanmasam,kimse çıkarmasa beni odamdan,hiçbir şey yapmasam,konuşmasam kimseyle...
bızım bu cektıklerımızı neden onlarda cekmıyorkii acabaa uzulmeyın artık kendınıze gelınn bakın bırsırı ızınız varmıs sızı bekleyen onlara donun artık baska ugraslar bulun kendınıze...
çok acıyor canım...mesaj atmak istiyorum tekrar deneyelim diye...ama elimdeyken tutamadığımı kaybettikten sonra nasıl getireceğim ki...kaldı ki duygulu biri değil asla...yakın olsam süslenip çıksam etkilenir de mesaj falan hikaye ona...edebiyat yapma bana diyen biri o.
yine acıyor canım...açtım resimlerini baktım tek tek...
yine acıyor canım...açtım resimlerini baktım tek tek...
ayni durum burda ama benimkide hasretlik( icim aciyor icim... her gece aglamaktan birsey yapmiyorum
(